שלום ולילה טוב לכל גולשי פורום אטרף.
מיכוון שאני מכיר כמה אנשים קרובים אליי, שלא יודעים איך מתנהל משחק פעולה, אז יש לי עצה אחת שהיא חשובה מאוד לכל שחקן במשחק פעולה.
אני מניח שיש המון שיודעים אותה - אבל אני מנחש שמי שיודע הוא די ותיק בעולם משחקי הפעולה.
אוקי אז לעניין -
כשאתם רואים את האויב במשחק ולא משנה באיזה משחק זה, אתם צריכים לכוון כמה שיותר לכיוון הלמעלה של הגוף, הראש או הצוור או החלק העליון של הבטן.
ככל שזה יהיה שתכוונו את הרובה/אקדח יותר למעלה, ככה יהיה לכם יותר קל להפיל את האויב. אתם יכולים לראות את זה במשחק ששמו: קונטר סטרייק, כמה שאתם תכוונו יותר למעלה יירד לאויב שלכם יותר נקודות מהחיים, וכך הסיכוי שלכם לנצח אותו - עולה.
בוא נקח לדוגמה את המשחק קונטר:
כשאתם עם צלף ואתם יורים לאויב שלכם ברגל, סיכוי קלוש שהוא ימות בכלל. למה? כי היוצרים של המשחקים מנסים לעשות את המשחקים כמה שיותר מיצאותיים, ולכן אם תפגעו ברגל, יירד לו 83(בערך)/100.
אך אם אתם תפגעו לו בראש, יירד לו יותר מ100 נקודות, ואז אתם אלה שתהיו הזוכים בדו קרב.
עד פה זאת הייתה דוגמה של הצלף.
עכשיו אני אקח לדוגמה את הM16:
כשאתם מוצאים את עצמכם מול אויב בקונטר, ישר תכוונו לראשו, החיים שלו יירדו בהמון מאשר שתוציאו כדור לרגל/בטן תכתונה שלו.
כשאתם מול אויב בקונטר שלא זז (כשנראה שהוא נשאר בסרבר ושכח לצאת מהמשחק) תכוונו את הרובה לראש, ו..כמה חיים ירדו לו? יותר מ100 חיים ירדו לאותו אחד, נצחתם!
כשאתם מוצאים את עצמכם לבד או עם חבר אחד מול 5, אתם יכולים להוריד אותם בקלות, איך? תכוונו לראש ותמצאו לכם מקום להתחבא בו. מה זאת אומרת מקום להתחבא בו? תמצאו לכם איזה מסתור קטן שדרכו תירו באויבכם. או שתצאו ממקום המסתור תירו באויבכם ומיד תחזרו לשם, עד שאתם הורגים אותו/אותם. (זה בא גם לידי ביטוי עם הצלף)
*כמה דברים:
- הפוסט נכתב על ידי, אין להעתיק בלי אישור שלי בפרטי.
- זה בא גם לידי ביטוי אם אתם נתקעים מול כמה אויבים ואתם רוצים לחסל אותם, אז זה מאוד עוזר.
- הדגמתי את הפוסט דרך המשחק קונטר סטרייק, אך זה מתאים כמעט לכל משחק פעולה.
- אם מישהו זוכר איך קוראים לצלפים בקונטר סטרייק שיגיד באשכול.![]()
- תהנו, זאת עצה גם לוותיקים.![]()

ציטוט ההודעה