אני בן 19 וחצי, בתול, חייל בצבא. מעולם לא היו לי יותר מדי ידידות. בחיים השגרתיים שלי גם יותר מדי חברים לא היו לי, בהתחלה התביישתי להכיר אנשים ואחרי זה פשוט לא הרגשתי בנוח להיכנס למעגלים חברתיים מוכנים. היום אני משלם את המחיר. היו לי חברים עם ערך גבוה כשאני הייתי "החבר עם הערך הנמוך שאף אחד לא מכיר חוץ מכמה חברים שלו שלהם יש ערך גבוה". אין לי ידידות היום, ומעט מאוד חברים טובים מהעיר שלי (או האיזור שלה). אני לא יודע איך אני מסדר לעצמי ידידות כשאין לי למי לפנות כדי להכיר. אני לא יודע איך להתחיל את התהליך לשיפור העצמי שלי כשאין לי שום "הוכחה חברתית" (אני קצת חלוד בחומר לא בטו חשאני מדייק במושג). אני בתול שפתיים, אבל אנשים בצבא בטוחים שאני בחור נורמלי לגמרי, כי ליד בנים אני קול, נראה ממוצע +, מצחיק. גם אם בנות, בזכות קריאה מרפרפת של תיאוריות פיק אפ השתפרתי פלאים, ועדיין אני בינוני מינוס (לא מצחיק מספיק, לא קליל, לפעמים מגזים בירידות שלי, תקיף מדי).
חשבתי ללכת למישהו שעושה קורסים בארץ (אין לי יציאות טובות אז זה בעיה אבל איכשהו לסדר משהו) ולבקש ממנו עבודה אישית איתי ולשלם לו. אני לא יודע מה לעשות. אני יודע שהשאלות הן לא מאוד פרקטיות, אבל אני באמת מבקש עזרה.

ציטוט ההודעה