שם המתלונן + פרופיל: בצד
שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל: http://www.iatraf.co.il/member.php?u=218481
אשכול המכירה \ קנייה \ הימור : אין ראיתי אותו שואל על זה באיזה שהוא אשכול מכירה ושאלתי בפרטי
פירוט התלונה: אין ראיתי אותו שואל באיזה שהוא אשכול מכירה של הסבר אך לבנות פישינג אם זה סרטון או מדריך, אז שאלתי אותו בפרטי אם הוא צריך הוא אמר שכן, סיכמנו על 100 נק' שלחתי לו ראשון בגלל שיש "ביטוח" על עיסקעות שהם מתחת ל500, והמדריך פועל על כל אתר, פייס PP וכו, בקשתי שהוא אשלח את הנק' והוא אמר "
אחי הפישינג שלך דפוק מישהו נתן לי וזה עובד לי שלך לא! אז אני לא שולח לך כלום אחי מצטער.השתמשתי בפישינג ממישהו אחר!
"
ופישינג ממש לא דפוק, אם הוא לא מצליח לעשות איתו אז כנראה שלו יש בעיה, כי כל מי שעשה ממנו אצליח אז זה לא בעיה (מוכן לתת לאחד המנהלים או לגיאה את המדריך ותנסו אם עובד או לא) והוא לא מוכן לשלוח את הנק'
סכום נק': 100, כרגע יש לו רק 47, אני רוצה לקבל לפחות את ה47 בבקשה, או שתכניסו אותו למינוס, אם אני יהיה צודק בקשה
תמונות \ הוכחות \ דברים אחרים שיעזרו לנו לעזור לכם : אני אביא לכם את המדריך אם תרצו לנסות ולראות שכן עובד והינה ההודעות חברים שהוא שלח לי.
זה אחרי ששלחתי לו את הפרטית עם המדריך
אני:
"שלח תנקודות!!
אחי אם אתה מתחבר והנק' לא נשלחו אז אני פותח תלונה."
אני:
שלח את ה41 שנשארו לך
הוא:
אחי הפישינג שלך דפוק מישהו נתן לי וזה עובד לי שלך לא! אז אני לא שולח לך כלום אחי מצטער.השתמשתי בפישינג ממישהו אחר!
אחי אני לא משקר אני יכול להביא לך מי שנתן לי את המדריך
והוא היה נורמאלי
אני:
זה לא קשור הבאתי לך מדריך שעובד 100%
והיתה עוד אחת שאנלא מוצא עכשיו...
המדריך עובד בטוח ולכן הוא צריך לשלוח לי את הנק'