תמיד אחרי אימון אני אוכל או סנדויץ' טונה או סלט ביצים בלחם ולפעמים קוטג' רק שאין את שניהם
אז יש משהו אחר שיש בו הרבה חלבונים והוא סבבה לאכול אחרי אימון?
כי אני רוצה לגוון
תמיד אחרי אימון אני אוכל או סנדויץ' טונה או סלט ביצים בלחם ולפעמים קוטג' רק שאין את שניהם
אז יש משהו אחר שיש בו הרבה חלבונים והוא סבבה לאכול אחרי אימון?
כי אני רוצה לגוון
|
|
יש שייק חלבונים...
פרכיות אורז, יוגורטים..
אין מה לעשות.. אלה המאכלים עשירי החלבון.
לא מתאים? אל תאכל
תשתה כמה ביצים טריות חח <למרות שאני צוחק זה מה שצריך לאכול> בעיקר חלבונים פחמימות...פסטות
*אם אני אומר משהו שלא נכון אז תתקנו אבל אני אישית אחרי אימון אוכל טונה
נערך לאחרונה על ידי dori_kill16; 17-08-2008 בשעה 14:31.
בשרים: עוף, הודו, בקר ופסטרמה.
דגים: טונה, סלמון, הליבוט, בס ודניס.
חלב ומוצריו: יוגורטים וגבינות (בולגרית, צפתית, קוטג', מעדני חלב).
קטניות: חומוס גרגירים, שעועית, עדשים, פול, אפונה יבשה, סויה ומוצריה. וכמובן – ביצים במידה.
נערך לאחרונה על ידי Boom Shankar; 18-08-2008 בשעה 18:13.
מיד אחרי האימון טוב לשתות שוקו... יש בו הרבה פחממות (עד 300 קלוריות לכוס, הרוב מפחממות) שעוזרות מאוד להתאוששות ולחידוש מלאי האנרגיה של השרירים מיד לאחר האימון. כמובן שעם השוקו, או מיד אחר כך, צריך לאכול ארוחה טובה ומאוזנת שיש בה חלבונים איכותיים, וכמובן גם פחממות... הכי טוב מניסיוני זה טונה, יחד עם ספגטי, או תפוחי אדמה מבושלים. ביצים זו אפשרות פחות טובה כי יש בהם הרבה פחות חלבונים ממה שכולם חושבים (בסה"כ 5.5 גר' בממוצע, שזה יוצא 15-16 בסה"כ ל-3 ביצים... ובפחית טונה למשל יש 25 גר' בממוצע).
נערך לאחרונה על ידי SuperSex1; 18-08-2008 בשעה 18:30.
מיד אחרי האימון,ממש 5 דקות זה טוב לאכול תפוח לחדש את האנרגיות (יותר מאוחר אוכלים כמעט את כל מה שאמרתם פה).
יש משהו שגיליתי שממש עוזר להוריד את הטעם המגעיל של הטונה:
תשימו בפיתה פחית טונה וגבינה צהובה,איזה 2 חתיכות בערך...אפשר להוסיף גם גבינה לבנה ולשתות מיץ תפוזים.
ממש לא מרגישים את הטונה וגם בדברים אחרים יש שם חלבונים ^^