שלום לכולם, אני הייתי במערכת יחסים דיי רצינית של שנתיים ואני הולך להעביר חלק ממה שאני יודע אליכם, 10 טיפים בכל נושא איך לדעת אם הם מעוניינים או לא מעוניינים בכם, קטגוריית בנים ובנות.
בנים - מעוניינות:
1. היא מעוניינית בך אם היא מפלרטטת איתך, מדברת עליך, או מחזרת אחריך.
2. אם אתה מסתכל עליה והיא עליך ואז היא צוחקת ומסתכלת על חברות שלה, כנראה שיש משהו.
3. לרוב כשבנות מעוניינות בבנים הן רומזות על זה, יש מצב שהיא תהיה בסביבתך בצורה שלא תרגיש בה או שהיא פשוט תדבר איתך בצורה כ"כ רגילה שלא תשים לב שהצורה חריגה.
4. בנות אוהבות להיות מיוחדות במינן, אם היא תמיד באה אליך בכל נושא או דבר אחר ושואלת אותך מה דעתך, יש מצב שהיא מעוניינת בך.
5. לפעמים בנות מרגישות מאויימות ומתרחקות ממך בצורה קיצונית, זו גם דרך להראות ביישנות אך שאתה נותן לה הרגשה שהיא לא ברמה שלך.
בנים - לא מעוניינות:
1. אם היא לא מתייחסת אליך הרבה, אבל לפעמים סתם מעבירה מילה או שתיים, היא לא מעוניינת... לרוב יכול לקרות התרחיש ההפוך בדיוק כמו שראיתם בטיפ מס' 5 במעוניינות.
2. אם אתה מציע חברות בדרך כזו או אחרת והיא "תחשוב על זה" ולא מחזירה תשובה, יש מצב שהיא לא בעניין.
3. בחורה לא זורמת היא בחורה לא מעוניינת... (חח סיסמא חדשה)
4. צריך להבין שבחורות צריכות את הספייס שלהן, בכל מצב, ואם אתה קרוב מדיי אליה היא מתישהו תפסיק להתייחס אליך.
5. אם היא מסתכלת עליך ואתה עלייה והיא מפנה מבט \ מדברת עם חברות שלה ואז מסתכלת עליך עוד פעם בצורה שונה, היא לא מעוניינת...
בנות - מעוניינים:
1. אם מישהו מחזר אחרייך, סימן שהוא מעוניין.
2. אם יש לך חבר טוב מאוד ואני מדגיש חבר אבל שהוא לא חבר-חבר, ואתם בקשר מעולה, רוב הסיכויים שהוא רוצה להציע לך חברות והוא מתבייש.
3. אם הוא סתם עובר על ידיך ומסתכל עלייך בזמן הליכה כמה שניות, הוא מעוניין.
4. אם ברגע שאת מסתכלת עליו והוא עלייך, והוא ישר מסתכל למעלה או לכיוון אחר בצורה פזיזה, הוא מתבייש אבל מעוניין טיפה.
5. אם לפעמים הוא סתם מנהל איתך שיחה בלי קשר לכלום, הוא רוצה לדבר איתך על משהו אבל לא יכול, ורוצה לבצע את הצעד הראשון.
בנות - לא מעוניינים:
1. אם הוא מסתכל עלייך וצוחק, תרדי מזה.
2. בדרך כלל אנחנו הבנים עם מגעיל כזה... אם אין התייחסות אלייך הוא לא חושק בך.
3. אם אנחנו עוברים מולך, מסתכלים לשנייה וממשיכים אנחנו לרוב סתם מסתכלים עלייך.
4. אם את מנסה להתיידד איתו והוא בדרך כלל סתם משועמם כשאת עושה את זה, ומנסה לשחק אותה מקשיב, הוא פשוט לא רוצה לפגוע בך.
5. קרוב לוודאי שאם את מציעה חברות והוא לא מחזיר תשובה תוך יום\חמש דקות, הוא לא מעוניין.
*בונוס טיפ:* אם הוא סתם נתקע לפעמים בזמן דיבור או מנסה לגרום לך ללכת, סתם אומר "טוב אני צריך ללמוד" אז הוא לא חושק בך...
*בונוס טיפ ע"י Yoske:* אם הוא הולך כשהוא רואה אותך, הוא לא נכה.
-----------------
זהו, אם יש מה לשפר או לתקן תגידו... אני לא בדיוק מלך אבל ניסיתי.

ספוילר:
ציטוט ההודעה

)

יכול להיות שאצלך זה ככה ואצלי זה ככה... כמו שאמרו לפני זה יותר אינדיווידואלי..