קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות חדשות] You Are Empty
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-08-2006, 02:30
  2. Ahmir - Baby You Are the One
    על ידי Balas בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-12-2005, 15:02
  3. you are my love
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 14:04
  4. Matchbox Twenty - More Than You Think You Are
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 06:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

You are attracted to us

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל You are attracted to us

http://www.urbanlyrics.com/lyrics/lo...actedtous.html

השיר האדיר הזה פוגע בול במה שכל החמודמודים מתעסקים פה כל היום. במקום לנתח את המצב, לנתח את הבחורה לנתח את ההתנהגות פשוט לכו על זה.

מעכשיו כל דבר שמישהי עושה - הוא סימן התעניינות. כולן רוצות אתכם. אז עשו טובה לנו ועשו טובה לעצמכם, תפעלו.
    הגישה האולטימטיבית חברה', בחייאת ראבק תפנימו במקום להתעסק בקקה.

אל תהיו ביישנים שאומרים שהיא רוצה אותכם אבל אתם עדיין לא עושים כלום, או יותר גרוע, אלו שלא קולטים שהיא רוצה אתכם וברור שלא עושים כלום.

די למלא את הראש ב"מה יקרה", "היא לא רוצה אותי" ואמונות מגבילות אחרות.

פשוט תזרמו!!
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 26-05-2011 בשעה 13:30.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

בטחון עצמי מלאכותי (ליתר דיוק אגו) זה חמוד מאוד, כמעט תחליף לסמים קשים בתור "ממריץ" להרגשה פנימית. הבעיה עם זה שזה לא אמיתי.

יבוא ילד חננה בננה שרק לבש כובע סניה, יסמם את עצמו בבטחון עצמי מלאכותי, יצא למועדון עם פיקוק מבחיל במיוחד, יעשה מעצמו צחוק ובסוף יחזור הביתה בלי כלום.

ראיתי עשרות כובעים שכל יציאה שלהם באים בגישה הזאת, משקרים לעצמם שהם ה"פרס" ועוד שטויות של פיקאפ ואז נופלים ונופלים חזק.

ושאתה נופל מהמציאות של "כל אחת נמשכת אלי אני הפרס" אל "אני אפס לא הבאתי אף אחת" זה כואב להם מאוד.
    כי אחרי האפ הכי גדול, בא הדאון ההכי גדול.

וזה לא שהם איזה חננות חברתיות או משו. חלק דווקא חבר'ה שלפי דעתי היה הולך להם לא רע בכלל אם הם היו משנים גישה למשו יותר טבעי ויותר "עצמם". אתה יודע, לא מנסים להיות משהו שהם לא...הבעיה זה בגישה שלהם, הם באים בגישה וראייה של כובע ולא של בנאדם שמבין תמשחק.

שלא תבין אותי לא נכון זה אחלה גישה אבל לא לכל אחד. בעיקר לא לאנשים שלא גיבשו את עצמם עדיין ועושים סארג'ים וחושבים שלפתוח מאות סטים יתן להם משו בחיים.

אתה לא יכול לקחת חרא, לקשט אותו בדברים יקרים ולחשוב שהוא שווה יותר ממה שהוא היה. הריח עדיין נשאר זהה.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 26-05-2011 בשעה 16:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה

אתה לא יכול לקחת חרא, לקשט אותו בדברים יקרים ולחשוב שהוא שווה יותר ממה שהוא היה. הריח עדיין נשאר זהה.
    אז למה אמרת שהם צריכים להיות עצמם?
    כי חרא לא מקושט בדברים יקרים מפסיק בפתאומיות להיות חרא?

בטחון עצמי מלאכותי (ליתר דיוק אגו) זה חמוד מאוד, כמעט תחליף לסמים קשים בתור "ממריץ" להרגשה פנימית. הבעיה עם זה שזה לא אמיתי.

יבוא ילד חננה בננה שרק לבש כובע סניה, יסמם את עצמו בבטחון עצמי מלאכותי, יצא למועדון עם פיקוק מבחיל במיוחד, יעשה מעצמו צחוק ובסוף יחזור הביתה בלי כלום.

ראיתי עשרות כובעים שכל יציאה שלהם באים בגישה הזאת, משקרים לעצמם שהם ה"פרס" ועוד שטויות של פיקאפ ואז נופלים ונופלים חזק.

ושאתה נופל מהמציאות של "כל אחת נמשכת אלי אני הפרס" אל "אני אפס לא הבאתי אף אחת" זה כואב להם מאוד.

וזה לא שהם איזה חננות חברתיות או משו. חלק דווקא חבר'ה שלפי דעתי היה הולך להם לא רע בכלל אם הם היו משנים גישה למשו יותר טבעי ויותר "עצמם". אתה יודע, לא מנסים להיות משהו שהם לא...הבעיה זה בגישה שלהם, הם באים בגישה וראייה של כובע ולא של בנאדם שמבין תמשחק.

שלא תבין אותי לא נכון זה אחלה גישה אבל לא לכל אחד. בעיקר לא לאנשים שלא גיבשו את עצמם עדיין ועושים סארג'ים וחושבים שלפתוח מאות סטים יתן להם משו בחיים.

הבטחון העצמי המזוייף הזה קשה לקרוא לו בטחון עצמי באמת... צריך להמציא לזה מונח חדש כי זה פשוט לא זה.
    בטחון עצמי והערכה עצמית בונים לאט, זה הולך קשה ומזיעים דם עד שזה מגיע.
    מה שטיילר אומר בעצם שהקטע זה לא לנסות לייפות את האופי הלא מושך שלך, אלא לשנות לחלוטין אותו מהבסיס. ואני די מסכים עם זה האמת.

נמאס לי להסביר לאנשים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    הבטחון העצמי המזוייף הזה קשה לקרוא לו בטחון עצמי באמת... צריך להמציא לזה מונח חדש כי זה פשוט לא זה.
    בטחון עצמי והערכה עצמית בונים לאט, זה הולך קשה ומזיעים דם עד שזה מגיע.
    מה שטיילר אומר בעצם שהקטע זה לא לנסות לייפות את האופי הלא מושך שלך, אלא לשנות לחלוטין אותו מהבסיס. ואני די מסכים עם זה האמת.
    אתה מבין אתזה בגלל שאתה לא כובע.אחד שעבר משו.שמבין שיש תהליך שעוברים אותו ואוכלים קקה אבל יוצאים מחוזקים ולוקחים ממנו תובנות.שהכל לא בא בן לילה ושיש דרך לעבור ואופי שצריך לגבש .לא איזה מסיכה שלבשת.ובלי זה יש בנות שבכלל לא יסתכלו לכיוונך.

נמאס כבר להסביר לכובעים למה אתה מתכוון שאתה אומר "סארג'ים לא יעזרו לכם"

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OmryH צפיה בהודעה
    אז למה אמרת שהם צריכים להיות עצמם?
    כי חרא לא מקושט בדברים יקרים מפסיק בפתאומיות להיות חרא?
    נכון..... אבל דבר יקר שמרוח בחרא מתחיל להסריח
    ולזה הוא מתכוון

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    נכון..... אבל דבר יקר שמרוח בחרא מתחיל להסריח
    ולזה הוא מתכוון
    אז מצד אחד הם אנשים חסרי כישורים חברתיים וכל אטרקטיביות כלשהי בעיני בחורה ממוצעת, ומצד שני לשנות גישה ולחקות מודל של איזה בחור מצליח זה רק "לקשט את החרא בדברים יקרים" (אני אגב מסכים עם זה אבל זה לא קשור עכשיו)

אז מה אנשים צריכים לעשות? מה הדרך לעבור מהפך בחיים שלהם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OmryH צפיה בהודעה
    אז מצד אחד הם אנשים חסרי כישורים חברתיים וכל אטרקטיביות כלשהי בעיני בחורה ממוצעת, ומצד שני לשנות גישה ולחקות מודל של איזה בחור מצליח זה רק "לקשט את החרא בדברים יקרים" (אני אגב מסכים עם זה אבל זה לא קשור עכשיו)

אז מה אנשים צריכים לעשות? מה הדרך לעבור מהפך בחיים שלהם?
    +1

עוד לא קם אחד מכל המתנגדי כובע וכתב איך הוא חושב שאנשים צריכים להפוך מafc לpua , ואני לא מדבר על הודעה פה והודעה שם איך לא לעשות את הדברים נכון וכמה שילדים פה מסכנים . תנו קצת בשר , משו פרקטי שיגרום לאנשים להגיד : "וואלה , בוא ננסה תדרך שלהם .."

צריך להתחיל להכיר אנשים מ-0 אין מה לעשות, בנוסף אחד הדברים הכי חשובים פשוט ל ה ש ת ח ר ר לא לשים זין בכלל! אני זוכר שעוד פעם קראתי פה כל מיני חרטא למשל על שפת גוף וזה ששילוב ידיים זאת שפת גוף סגורה אבל בחיאת אם בא לי לשלב ידיים אני יעשה את זה ואני הבנאדם הכי פתוח בעולם.... אני לא איזה פאקינג רובוט שצריך כללים כדי שיעזרו לו עם בנות, אם מאמצים את ה2 דברים הראשונים ובונים ביטחון מבטון אין כל כך סיכוי להיכשל

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

הרגע גרמת לי להבין שאתה פשוט מדבר שטויות.

"יבוא ילד חננה בננה שרק לבש כובע סניה, יסמם את עצמו בבטחון עצמי מלאכותי, יצא למועדון עם פיקוק מבחיל במיוחד, יעשה מעצמו צחוק ובסוף יחזור הביתה בלי כלום."

עצם העובדה שאתה חושב מה מישהו יחשוב עלייך, מה יגידו - שכח מזה שלא אכפת לך מה אומרים עלייך. שכח מזה שאתה זכר אלפא או כל שיט אחר שאתה רוצה לקרוא לעצמך. צא מזה.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    עצם העובדה שאתה חושב מה מישהו יחשוב עלייך, מה יגידו - שכח מזה שלא אכפת לך מה אומרים עלייך. שכח מזה שאתה זכר אלפא או כל שיט אחר שאתה רוצה לקרוא לעצמך. צא מזה.
    כפיים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מפליא אותי, עדיין אין תגובה מהבחור הכלכך תותח.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect