קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] הוא הורס, מדהים, מתוק, אוהב (באמת)..אבל-
    על ידי daniiielle בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 80
    הודעה אחרונה: 17-02-2009, 23:22
  2. [שאלה] אני כל הזמן יוצא עם מלא בנות אבל לא יודע מה לעשות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 18:28
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-01-2008, 23:01
  4. שאלה| אני רוצה להתחיל להתאמן אבל לא יודע איך
    על ידי galr52 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 16:04
  5. קבעתי דייט אבל לא יודע מה לעשות..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 30-10-2007, 17:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

אוהב מועדונים אבל לא יודע לזוז

ברירת מחדל אוהב מועדונים אבל לא יודע לזוז

נשמע מטומטם אבל לדעתי מועדון זה אחד הדברים הכיפים, הרבה בנות סקסיות , ריקודים שתיה , עדיף על פאבים לדעתי, הבעיה היא שאני לא יודע לזוז וגם אמרו לי פעם שאני זז כמו רובוט, אני משתחרר ואני רוקד אבל מהצד זה נראה פאתטי, זה גם גורם לי לפחד גישה כלומר לקחת יד של בחורה ולהתחיל לרקוד איתה למשל, אני עושה את זה פה ושם אבל הן לא זורמות ואני יכול להבין אותן...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

אז אתה לא באמת משתחרר אם אתה רובוט אחי
    לרקוד משוחרר זה להרפות ולהזיז תידיים כאילו שתית כל כך הרבה אלכוהול שאתה לא שולט בגוף שלך כבר(אל תעשה את זה,חרא דבר)
    המטרה היא להשתחרר בלי האלכוהול,ופשוט לזרום על הביט איך שאתה רוצה באיזה תנועות מפגרות שאתה רוצה.
    יכול להיות שזו אמונה מגבילה,שאתה כבר תקעת לעצמך בראש:אני לא יודע לרקוד,אני מגיע למועדון,חושב על זה,וזה הורס לי תערב.
    תשנה את זה..דעה אישית שלי,בקטע של הריקודים..כנס ליוטיוב תראה כמה סרטונים בדוק יכול לעזור..מאמין שיש שם תנועות מגניבות לריקודים..תתחיל משם,תנסה להרפות כמה שיותר..לבד בבית כמו איזה "מפגר" תגיע למועדון תקרע תבמה

זה קשה להשתחרר כשאתה יודע שזה לא בא לך טבעי ושאתה מסתכל על אנשים מהצד ונראים פאתטיים ואתה יודע שכך גם אתה נראה.

האמת שניסיתי להסתכל על הגברים שרקדו במועדון אבל אני לא יודע איך אני נראה, הפחד זה שאני יכול להיות הכי משוחרר שיש אבל ת'אכלס מהצד אני אראה פאתטי. זאת לא אמונה מגבילה כי יש כאלה עם כישרון ויש כאלה שהם בעיקר חנונים [כמו שהייתי עד לא מזמן] שאין להם מושג בלזוז ועד לא מזמן לא יצאון בכלל למועדונים.

וחשבתי באמת לעשות מה שאמרת בשורה התחתונה שזה פשוט להתאמן מול מראה זה די מביך אבל יש לי מספיק ביטחון כדי להתגבר על המבוכה הזאת בטח שזה עם עצמי ובלי גורם חיצוני וכמו שאמרת לבוא למועדון ולקרוע ת'רחבה =]

תודה על התגובה... אם לעוד אנשים יש מה להציע, בכיף...

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

אני אגיד לך את האמת, רוב הבנים הם לא איזה רקדנים גדולים.
    תנסה לא לחשוב על איך אתה נראה מהצד ופשוט להשתחרר.
    שאר האנשים הרי לא באמת עסוקים בלהסתכל עליך אלא בלרקוד בעצמם...

כשאתה רוקד בבית זה שונה. מקום שונה, אווירה שונה, זמן שונה ולכן זה לא באמת ייתן לך אינדיקציה לגבי איך אתה רוקד במועדון.
    בקשר ללרקוד עם בנות... אל תפחד ואל תתיאש, הרי הבנות נמצאות שם בשביל לרקוד.
    אם מישהי לא זרמה איתך תנסה אחת אחרת.
    לסיכום, אל תחשוב על זה יותר מדי, תכריח את עצמך לרקוד גם אם זה נראה לך מטומטם, אל תפחד לגשת לבנות ותנסה פשוט להנות.
    נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 05-06-2011 בשעה 01:02.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

האמת שניסיתי להסתכל על הגברים שרקדו במועדון אבל אני לא יודע איך אני נראה, הפחד זה שאני יכול להיות הכי משוחרר שיש אבל ת'אכלס מהצד אני אראה פאתטי. זאת לא אמונה מגבילה כי יש כאלה עם כישרון ויש כאלה שהם בעיקר חנונים [כמו שהייתי עד לא מזמן] שאין להם מושג בלזוז ועד לא מזמן לא יצאון בכלל למועדונים.
    2 דברים :
    1.לאנשיפ אין זמן להסתכל עליך - הם עסוקים מדי להסתכל על איך הם רוקדים
    2. אף אחד לא יודע אם אתה חנון/זיין על מולטי מיליארדר סופר מגניב מחוץ למועדון

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

צא מהסרט שאתה חי בו.
    אף אחד לא מסתכל על אנונימי ויורד על הריקוד שלו, ואם כן, אז זה אנשים בלי ממש ערך (אין להם משהו יותר טוב לעשות במועדון חוץ מלבקר אנשים כמו מתרוממים ?!) שלא ממש צריך אכפת לך מהדעה שלהם.

תמיד יהיו את הטובים יותר, אני לדוגמה אחד שכן יודע לרקוד, אבל לפעמים אני דווקא רוקד בידיוק כמוך, נראה לך זה מזיז לי באמת ?
    כשאתה תהיה שלם עם מה שאתה, אנשים יסתכלו עליך אחרת.
    כשאתה תהיה שלם עם הריקוד שלך (גם אם תתאמן, תמיד יהיה מישהו יותר טוב, זה ברור, אבל זה לא צריך להפריע לך) אנשים יסתכלו עליו אחרת ממה שאתה חושב.
    אנשים חושבים עליך מה שאתה משדר להם על עצמך.

תתחיל לעשות סוויץ' בראש, עזוב אותך קטנות, ולך להנות !!

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה לא צריך לזוז יותר מדי במועדון, טיפה להניעה את הרגליים ומדי פעם לעשות תנועות עם הידיים.

תסתכל בצ'אנל של shoam&gavriel יש שם הרבה סרטונים של מסיבות, תסתכל קצת איך רוקדים וזהו גבר בקטנה, אף אחד לא יודע באמת לרקוד.
    נערך לאחרונה על ידי TiBi; 05-06-2011 בשעה 10:22.

תלמד shuffle או cwalk
    זה ממכר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    נשמע מטומטם אבל לדעתי מועדון זה אחד הדברים הכיפים, הרבה בנות סקסיות , ריקודים שתיה , עדיף על פאבים לדעתי, הבעיה היא שאני לא יודע לזוז וגם אמרו לי פעם שאני זז כמו רובוט, אני משתחרר ואני רוקד אבל מהצד זה נראה פאתטי, זה גם גורם לי לפחד גישה כלומר לקחת יד של בחורה ולהתחיל לרקוד איתה למשל, אני עושה את זה פה ושם אבל הן לא זורמות ואני יכול להבין אותן...
    הן לא זורמות בגלל מה שאתה משדר לא בגלל שאתה לא יודע לרקוד
    אני לא יודע לרקוד והן זורמות איתי יופי

תקרא בבלוג שלי על אינר גיים .
    בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תכלס, רוב האנשים יותר מתמקדים על איך שהם עצמן רוקדים ולא כל כך אכפת להם ממך..

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אני נותן לך הבטחה ששום ילד או ילדה שהם לא (ממורמרים\אפסים בחברה או עם ערך עצמי רדוד) אף אחד לא מסתכל על איך שאתה רוקדה יותר מכמה שניות ובכלל מקדיש לזה מחשבה - במועדון כל אחד מתעסק בעצמו בעיקר - האמת שזה כך בכל תחומי החיים.
    תקשיב במועדון אנשים לא באמת ימשכו לאיך שאתה רוקד אלה לאנרגיה שאתה משדר - אנשים אוהבים כיף וזרימה זה לא משנה גם אם תקפוץ על האצבעות כמו קנגורו אבל תשדר ביטחון אמיתי והשתחררות וכיפיות אנשים פשוט ימשכו אליך.
    בבקשה ממך תוציא כבר את האמונות המגבילות האלה מהראש שאתה במועדון תקשיב לקצב תגיד לעצמך באתי להשתחרר ולהנות - ולא כל המטרה זה הבנות הבנות יגיעו לאחר שתשתנה בעצמך.

ועוד משהו גבר : למה אתה באנונימי? רק להתחלה אני אומר לך אם אתה באמת רוצה להתחיל להשתנות ולהתחיל להנות ולהשתחרר (לחיות את החיים בלי אמונות מגבילות חסרות כל שחר ) בוא נתחיל מיזה שתוריד את האנונימי ותדבר איתנו כבנאדם אל בנאדם - זה לא בשבילי אלה בשבילך זאתי תהיה ההתחלה הסמלית לשינוי שלך תיפתח אחי שים זין על כולם חיים פעם אחת
    נערך לאחרונה על ידי המאמין; 15-06-2011 בשעה 15:17.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect