1)ילד אחד חוזר הביתה מבית הספר ואומר לאמו: אמא את יודעת היום ראיתי את אבא ודודה אסתר נוסעים , אבא הוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר הורידה לו את המכנסיים.. האמא אומרת לבנה תחכה כשאבא יבוא בערב ותספר לו.
בערב הילד אמר לאבא שלו היום ראיתי אותך ואת דודה אסתר נוסעים במכונית ואז ראיתי אותך מוריד לדודה אסתר את החולצה...כמו שאמא עשתה לדוד חיים
2)איש אחד יושב במסעדה ואוכל מרק. פתאום הוא מרגיש שהוא צריך להתפנות אך מפחד שיאכלו לו מהמרק. הוא רושם פתק עליו כתוב: "ירקתי במרק" והולך להתפנות. כשהוא חוזר מהשירותים הוא רואה עוד פתק עליו כתוב: "גם אני!"
3)בלונדינית נכנסה ערומה למונית של פרסי. כל הדרך הנהג מסתכל עליה במראה. בסוף התעצבנה הבלונדינית ואמרה לו מה אתה מסתכל עלי כל הזמן? ענה לה הפרסי: אני פשוט תוהה מאיפה תוציאי את הכסף...
4)"המורה", צחק דני, "ראיתי לך את הגרביונים.""צא החוצה מיד", צרחה עליו המורה, "ואל תחזור עד השבוע הבא!""המורה", צחק יוסי, "ראיתי לך את התחתונים.""צא החוצה", צרחה המורה גם עליו, "ואל תחזור עד סוף החודש!"פתאום קם משה מכיסאו ויוצא החוצה.שואלת אותו המורה: "מדוע אתה יוצא?"עונה יוסי: "לפי מה שאני ראיתי, סיימתי את השנה..."
5)ילד מאחר לכיתה.המורה שואלת אותו: "שוב אתה מאחר?"עונה הילד: "אמרת בעצמך שאף פעם לא מאוחר ללמוד."
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה
!!