שלום לכולם, שמח לחזור. כל הבלאגנים בצה"ל לא נתנו מנוחה ורק עכשיו לאור חג השבועות חזרתי לעניינים.
אני רוצה לכתוב לכם על 2 סטים שהיו לי ביומיים האלה.
סט #1:
קצת רקע - לפני כמה שנים התעסקתי בקלפנות ובעקבות הפיקאפ קצת חזרתי לזה - אני ממש אוהב קסמי קלפים ומצאתי אחלה דרך לשלב אותם.
מגיע לבאר עם הווינגמן הקבוע ומתמקמים על הבאר.
בזווית העין קולט סט של 3 בחורות, נקרא להן: השמנה, 7 (כי היא נראית 7 והיא הייתה המטרה) והבלונדה.
אני מגיע אליהן ומתמקם בין השמנה ל-7.
אני: ערב טוב, אני חייב שתעזרו לי להכריע וויכוח.
שמנה: יאללה.
אני: חבר שלי התחיל לצאת עם מישהי והיא מצאה אצלו בבוקר תמונות של בחורה אחרת, אכלה סיבוב והלכה.
7: מה זאת אומרת? חיטטה לו בדברים?!
אני: כן!
שמנה: בחיים לא הייתי מחטטת למישהו בדברים.
אני: היא ישנה אצלו והתעוררה לפניו והחליטה לחטט.
שמנה: עדיין...לא הייתי מחטטת.
פתאום הבלונדה נכנסת לסט ושואלת על מה כל המהומה ואני מדלג אליה ומתמקם בינה ובין ה7.
בלונדה: מה מה הוויכוח?
אני: בלה בלה בלה מספר לה הכל שוב.
תוך כדי הסיפור הבלונדה מתעסקת בסלולרי. אני: עזבי אותך מהפייסבוק בטלפון, אני יותר מעניין.
בלונדה: חחחחח סבבה.
7: בכל מקרה, גם אני לא הייתי מחטטת בחיים.
אני: אל תשחקי אותה תמימה, היית קמה בבוקר ורואה כמה מגירות מפתות קורצות לך - לא היית בודקת?
7: חחחחחח טוב נו יכול להיות..
בלונדה: אני הייתי בודקת אבל לא הייתי מתעצבנת, מה איכפת לי מה היה?!
אני: טוב שמעו אתן נראות לי בחורות מגניבות - אני אראה לכן קסם.
7: יאללה.
אני: בחרי קלף בלה בלה בלה. (הייתי די שיכור והקסם התפקשש לי ולא מצאתי את הקלף שהיא בחרה חחחחחחחחחח).
7: זה לא הקלף
אני: את יודעת איך אני קורא לבחורות כמוך?
7: איך?
אני: מ"קית.
7: *מחייכת ונשענת אליי* מה זה?
אני: מבאסת קוסמים.
7: *נקרעת מצחוק*
אני: בכל מקרה בנות, החבר שם מחכה לי.
סיכום קצרצר לאחר ניתוח של הווינגמן את המצב: השפת גוף הייתה מצוינת, כל הזמן זזתי ולא הייתי בנאלי ומונוטוני. היו הרבה ס"ע. כשעשיתי את הקסם של הקלפים (שהיה כרוך בהמון קינו), הבחורה 7 ממש ממש התלהבה והבלונדה אפילו שמה את הפלאפון בצד.
בעיקרון, זה היה סט מוצלח אבל הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא ידעתי איך לבודד אותה ואיך לחזור לעוד רוטינה.
אשמח לטיפים.
סט #2:
הגענו עם הווינגמן לבר וכרגיל מתמקמים על הבר.
המקום היה קטסטרופה - כל הבחורות קטינות ופריחות כאלה ורק הברמנית הייתה באמת לוהטת.
הווינגמן הלך לפתוח סט של 5 על איזה שולחן עם תרגיל בקריאת מחשבות - הלך די טוב, אבל שוב - היה קשה לאור רמת האינטלגנציה של הבנות.
בזמן שהווינגמן הלך לשירותים, ביקשתי מהברמנית זיקוק כדי לשמח אותו כי "הוא עשה את הדבר הכי חכם בחיים שלו וסיים קשר של 3 שנים" והיא ממש התלהבה.
הווינגמן חוזר והיא מביאה לי זיקוק, מדליקה אותו ושלושתנו שרים לו מזל טוב - ממש בחורה זורמת וכיפית. פה גם השגנו העלאת ערך עצמי בבר (ששוב, היה קטסטרופה).
בכל מקרה, כל פעם הברמנית חוזרת אלינו ומחייכת ושואלת אם צריכים עוד זיקוק וכולה נחמדה כזאת - בהתחלה זה היה בקטע של אדיבות ללקוחות אבל אחרי זה היא באמת הייתה מגיעה ומביעה ס"ע ומתעניינת בנו.
הערב לא ממש זרם והחלטנו להזמין חשבון - הברמנית נראיתה מאוכזבת. החלטתי לצ'פר אותה בקסם קלפים שגורם לבחורה להאמין שאני מוצא את הקלף שלה לפי הדופק ביד שלה (המון קינו, ממש מגניב). הפעם, לא יצאתי דג והקסם הצליח.
שמעו, הברמנית הייתה בהלם טוטאלי. כאילו, היא התחילה להתנשף כזה ורכנה לעברי ואמרה שזה היה מדהים שאף לא ראתה דבר כזה.
בעיקרון, אחרי הקסם הרגשתי שנשבר בינינו המתח והפכתי למישהו נורא אטרקטיבי בעיניה וראיתי שהיא לא רצתה שאלך, אבל זה כבר היה אחרי החשבון.
בקיצור חברים, אני בבעיה. עד עכשיו, כל פעם שאני מגיע לרוטינה ראשונה - הולך מעולה מתמיד. אני מצליח ליצור עניין ואם אני משלב קסם אז בכלל זה נהיה אדיר. אבל - אין לי מושג איך לגשת לעוד רוטינה ואיך לבודד בחורה מחבורה של בנות.
סחבק צריך את עזרתכם !
תודה וחג שמח![]()

) והבלונדה.

.
ציטוט ההודעה