קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. דרושה עצה / דעה
    על ידי Matana1989 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-02-2012, 10:57
  2. [עזרה] דרושה עצה בהבנה כללית במחשב
    על ידי rateyourrisk28 בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 20:45
  3. צריך ממכם עצה לגבי חבר!
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 23:21
  4. עצה בקשר למשחקי רשת
    על ידי הגברת הזקנה בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 12:56
  5. [עצה] תבדקו מה קרה עם Fantasy
    על ידי SinteL בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 19:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

2 דיווחים מגניבים - דרושה עצה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you don't practice - you don't deserve to dream

Talking 2 דיווחים מגניבים - דרושה עצה

שלום לכולם, שמח לחזור. כל הבלאגנים בצה"ל לא נתנו מנוחה ורק עכשיו לאור חג השבועות חזרתי לעניינים.

אני רוצה לכתוב לכם על 2 סטים שהיו לי ביומיים האלה.

סט #1:
    קצת רקע - לפני כמה שנים התעסקתי בקלפנות ובעקבות הפיקאפ קצת חזרתי לזה - אני ממש אוהב קסמי קלפים ומצאתי אחלה דרך לשלב אותם.

מגיע לבאר עם הווינגמן הקבוע ומתמקמים על הבאר.
    בזווית העין קולט סט של 3 בחורות, נקרא להן: השמנה, 7 (כי היא נראית 7 והיא הייתה המטרה) והבלונדה.
    אני מגיע אליהן ומתמקם בין השמנה ל-7.
    אני: ערב טוב, אני חייב שתעזרו לי להכריע וויכוח.
    שמנה: יאללה.
    אני: חבר שלי התחיל לצאת עם מישהי והיא מצאה אצלו בבוקר תמונות של בחורה אחרת, אכלה סיבוב והלכה.
    7: מה זאת אומרת? חיטטה לו בדברים?!
    אני: כן!
    שמנה: בחיים לא הייתי מחטטת למישהו בדברים.
    אני: היא ישנה אצלו והתעוררה לפניו והחליטה לחטט.
    שמנה: עדיין...לא הייתי מחטטת.
    פתאום הבלונדה נכנסת לסט ושואלת על מה כל המהומה ואני מדלג אליה ומתמקם בינה ובין ה7.
    בלונדה: מה מה הוויכוח?
    אני: בלה בלה בלה מספר לה הכל שוב.
    תוך כדי הסיפור הבלונדה מתעסקת בסלולרי. אני: עזבי אותך מהפייסבוק בטלפון, אני יותר מעניין.
    בלונדה: חחחחח סבבה.
    7: בכל מקרה, גם אני לא הייתי מחטטת בחיים.
    אני: אל תשחקי אותה תמימה, היית קמה בבוקר ורואה כמה מגירות מפתות קורצות לך - לא היית בודקת?
    7: חחחחחח טוב נו יכול להיות..
    בלונדה: אני הייתי בודקת אבל לא הייתי מתעצבנת, מה איכפת לי מה היה?!
    אני: טוב שמעו אתן נראות לי בחורות מגניבות - אני אראה לכן קסם.
    7: יאללה.
    אני: בחרי קלף בלה בלה בלה. (הייתי די שיכור והקסם התפקשש לי ולא מצאתי את הקלף שהיא בחרה חחחחחחחחחח).
    7: זה לא הקלף
    אני: את יודעת איך אני קורא לבחורות כמוך?
    7: איך?
    אני: מ"קית.
    7: *מחייכת ונשענת אליי* מה זה?
    אני: מבאסת קוסמים.
    7: *נקרעת מצחוק*
    אני: בכל מקרה בנות, החבר שם מחכה לי.

סיכום קצרצר לאחר ניתוח של הווינגמן את המצב: השפת גוף הייתה מצוינת, כל הזמן זזתי ולא הייתי בנאלי ומונוטוני. היו הרבה ס"ע. כשעשיתי את הקסם של הקלפים (שהיה כרוך בהמון קינו), הבחורה 7 ממש ממש התלהבה והבלונדה אפילו שמה את הפלאפון בצד.
    בעיקרון, זה היה סט מוצלח אבל הבעיה הגדולה שלי היא שאני לא ידעתי איך לבודד אותה ואיך לחזור לעוד רוטינה.
    אשמח לטיפים.

סט #2:
    הגענו עם הווינגמן לבר וכרגיל מתמקמים על הבר.
    המקום היה קטסטרופה - כל הבחורות קטינות ופריחות כאלה ורק הברמנית הייתה באמת לוהטת.
    הווינגמן הלך לפתוח סט של 5 על איזה שולחן עם תרגיל בקריאת מחשבות - הלך די טוב, אבל שוב - היה קשה לאור רמת האינטלגנציה של הבנות .
    בזמן שהווינגמן הלך לשירותים, ביקשתי מהברמנית זיקוק כדי לשמח אותו כי "הוא עשה את הדבר הכי חכם בחיים שלו וסיים קשר של 3 שנים" והיא ממש התלהבה.
    הווינגמן חוזר והיא מביאה לי זיקוק, מדליקה אותו ושלושתנו שרים לו מזל טוב - ממש בחורה זורמת וכיפית. פה גם השגנו העלאת ערך עצמי בבר (ששוב, היה קטסטרופה).
    בכל מקרה, כל פעם הברמנית חוזרת אלינו ומחייכת ושואלת אם צריכים עוד זיקוק וכולה נחמדה כזאת - בהתחלה זה היה בקטע של אדיבות ללקוחות אבל אחרי זה היא באמת הייתה מגיעה ומביעה ס"ע ומתעניינת בנו.
    הערב לא ממש זרם והחלטנו להזמין חשבון - הברמנית נראיתה מאוכזבת. החלטתי לצ'פר אותה בקסם קלפים שגורם לבחורה להאמין שאני מוצא את הקלף שלה לפי הדופק ביד שלה (המון קינו, ממש מגניב). הפעם, לא יצאתי דג והקסם הצליח.
    שמעו, הברמנית הייתה בהלם טוטאלי. כאילו, היא התחילה להתנשף כזה ורכנה לעברי ואמרה שזה היה מדהים שאף לא ראתה דבר כזה.
    בעיקרון, אחרי הקסם הרגשתי שנשבר בינינו המתח והפכתי למישהו נורא אטרקטיבי בעיניה וראיתי שהיא לא רצתה שאלך, אבל זה כבר היה אחרי החשבון.

בקיצור חברים, אני בבעיה. עד עכשיו, כל פעם שאני מגיע לרוטינה ראשונה - הולך מעולה מתמיד. אני מצליח ליצור עניין ואם אני משלב קסם אז בכלל זה נהיה אדיר. אבל - אין לי מושג איך לגשת לעוד רוטינה ואיך לבודד בחורה מחבורה של בנות.
    סחבק צריך את עזרתכם !

תודה וחג שמח

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

למה לא ביקשת את המספר של הברמנית לפני שהלכת? ויש מצב אתה מסביר על הקסם הזה או משהו, אני מחפש כל מיני קסמים שיוכלים לעבוד..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

כמה דברים
    א'- בדיווח שטח הקודם שלך כתבתי לך הערות, מה ההתייחסות שלך אליהן? החלטת להוריד בקסמים? שינית משהו ברוטינות?
    ב'- אתה נכנס לסט, בלי לדעת מה אתה מנסה להשיג בו. המטרה בסט היא לסגור, סט של 2, תכלס, זה לא סט של לבודד. אולי עם הווינג שלך היה מתחיל לדבר עם השמנה ונותן לך זמן עם הבלונדינית, הייתי זורם למיני בידוד קצר, או גיחה החוצה "לנשום". הייתי אומר להן שהיה כיף ומה הן מתכננות לעשות יותר מאוחר, לוקח מספר ומעביר את כל הסט מהבר למקום אחר (אני אישית הייתי מעדיף מקום שקט יותר עם משהו לאכול, אבל זה אני הרעב).
    ג'- אתה טוב מאוד בלהשיג תשומת לב, אבל אחרי שיש לך אותה אתה לא כל כך יודע איך לנצל אותה. הרעיון הוא לגרום למישהי להשקיע בשיחה (כי אתה זה שיש לו את תשומת הלב). זה מה שעשית בלי לשים לב לשמנה - רדפת אחרי החברה שלה, אז היא ניסתה לקבל בחזרה את תשומת הלב. אם היית מנסה לסגור או להיות קצת יותר מיני, היא הייתה זורמת.

אם אתה בקטע של המיסטרי מת'וד הייתי ממליץ לך לעבור שוב על כל הנושא של A2. ה5 דקות הראשונות בסט, שלך. אתה כבר דיי שולט בהן ולפי דעתי אתה גם קצת פרפורמר, אז זה מאוד עוזר. עכשיו אתה צריך לעבוד יותר על לשבור ראפור, לגרום לה להשקיע (בMM קוראים לזה Qualification), ובסופו של דבר, אתה צריך לדעת מה האופציות לסגירה שלך עוד לפני שאתה ניגש.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you don't practice - you don't deserve to dream

א' - שיניתי קסמים, אבל אני לא יורד מהם. זה הקטע שלי ואני ממש טוב בזה, זה הופך כל סט לקרנבל. הרוטינות גם השתנו מעט, ז"א, אני לא מנסה להפוך את הקסם לשיא של הסט אלא לשלב מתקדם יותר.
    ב' - צודק ב100%. חד משמעית, אני לא ממוקד מספיק. שמע, אני עדיין מתחיל ואיפושהו עוד נדהם כמה שהדברים האלה עובדים. בהתחלה, הייתה לי בעיה להיות מרכז העניינים כי כבר שכחתי מה זה.
    ג' - שוב, נאלץ להסכים . אותה סוגיה - לאט לאט אני מתרגל לתשומת הלב. מה זאת אומרת "לא יודע איך לנצל אותה"? ואיך מרוטינה ששילבתי בה קסם אני הופך את זה לקצת יותר מיני?
    וגם, עוד בעיה שנתקלתי בה - אני והווינג לא מצליחים לשלב אחד את השני בסטים - דבר קריטי.
    אין לי מושג מה זה המיסטרי מת'וד - קראתי רק 2 ספרים "המשחק", "אמנות הפיתוי" וכמה מאמרים בפורום. והיו לי כמה שיחות טובות עם דון ג'ואנים אמיתיים בדימוס (למשל, אבא של אחד החבר'ה שלי שעד לחתונה שלו עבר את ה-100).

עוד שאלה, מה דעתך באופן כללי על סטים של ברמניות? זה ממש קל מצד אחד, אבל נקודה טובה שהעלאת היא שיכול להיות שכל הזרימה היא כדי להרוויח עוד כמה גרושים לטיפ.

תודה רבה אגוזן, אשמח לעוד תגובות ממך - אני לומד מזה הרבה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

או, אז זה מה שאתה צריך בשביל לעבור את השלב הלא ממוקד הזה, זה הבסיס. התאוריה עצמה היא קצת ישנה, אבל אתה גם ככה משתמש בה (הרוטינות מהספר הם אותם הרוטינות, כל נושא הקסמים משולב וכו...) בסופו של דבר אתה צריך להבין קצת יותר על הסיטואציה החברתית ולך יהיה הכי נוח להתחיל ממיסטרי.

בנוגע לברמניות, הדרך היחידה לקבל התייחסות כנה היא לא להזמין כלום. וגם אז אתה צריך לצאת מנקודת הנחה שעד שלא הוצאת אותה מנושא השתייה ונכנס לנושא שיחה עמוק ואישי יותר (שוב, דורש ממך לדעת מה אתה עושה) סימני משיכה כמו חיוך לא שווים כלום.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 10-06-2011 בשעה 10:44.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

לא לקחת מספר מהברמנת שזו בעיה.
    תנסה סט בלי קסמים בכלל..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,340 | הודעות: 8,198,933 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect