זה ינפח אותי פחות ?? ישפיע לאט??
זה ינפח אותי פחות ?? ישפיע לאט??
|
|
לא לא בטוח שיש הבדל ממשי בין אבקת חלבונים לטונה אבל לדעתי לא כדי לקחת כל מיני אבקות
נערך לאחרונה על ידי venar; 16-06-2011 בשעה 21:11.
KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA
N . B . A .
בטונה יש לך מרכיבים שאין באבקות חלבון (למען הרקורד- אין ברובם) שתורימים לגוף אחרי אימון. ההבדל העיקרי הוא אם אתה מהאנשים שלא מסוגלים לאכול אחרי אימון אז אבקה היא בשבילך.
בשייטת אין אבקה - יש בשר.
One Shot - One Kill
האבקות נועדו לכך שאם לא הצלחת לכסות את המכסה היומית של הפחמימות, שומנים וכו' אז הם מסיעות לך לסגור את ההפרשים האלה.
אבל ככה סתם לקחת אבקות לא כל כך טוב לדעתי, זה דבר מלאכותי וכמו כל דבר מלאכותי גם בזה יש בעיות.
לפי דעתי ממש לא משנה
אבקה היא כמו טונה בסנדוויץ' רק עם ערכים תזונתיים שונים. אבקת חלבון היא לא אבקת קסמים היא זהה לאוכל שאתה אוכל רק בצורת אבקה.
למרות שאחרי אימון אני מעדיף אבקת חלבון ביגלל הנוחות.
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
שמע אחי כמה שהחלבון עוזר ככה הוא הורס ואפילו יותר. באחריות!!!!!
אני מכיר משהו שהחלבון הזה נתקע לו בגוף בין כלי הדם והיה מושבת מפעילות כלשהי במשך חצי שנה!!!
אני בעצמי, שאני מתאמן במכון לא נוגע בזה ותאמין לי שזה עדיף. היצרנים של כל החלבונים האלה לא רושמים כל מה שהם שמים בתוכו...
בבית חולים אמרו לי שאני צודק ודוד שלי שעובד במכון אמר שאני צודק!
החלבון עלול לפגוע גם בהתפתחות המינית ובהורמונים.
אני לא חושב שאני צודק, אני בטוח שאני צודק!!!
אני את שלי עשיתי, אתם תחליטו מה לעשות עם הידע הזה.
אני אפתח על זה גם נושא בפני עצמו.
הבעיה האמיתית באבקות חלבון היא שאנשים לא מבינים כמה הם צריכים לקחת והם דוחפים לעצמם יותר מהכמות שהגוף שלהם יכול לספוג. זה גורם לבעיות בגוף (בעיקר בדם, בכבד ובכליות). ד"א הסימן הראשוני של בעיה בעקבות האבקות זה חלבון בשתן (מה שגורם לך לחשוב שאתה בהריון)
כל מוצר שנכנס לארץ עובר אישור של משרד הבריאות והוא מחוייב ע"פ חוק לרשום מה הוא מכיל. מי שקורא יודע(סליחה, צריך גם להבין את הקודים הכימים של החומרים)...
קודם כל, אין על טבעי, אם אתה יכול לוותר על האבקות תוותר!
מה שעושה אבקת חלבון היא מתעכלת יותר מהר והיא יותר זמינה מאוכל במכון אחרי האימון ואנשים שלא אוכלים כל כך מסודר לוקחים אותה כדי שיהיה להם חלבונים בתפריט.
בקיצורררררר קח איתך טונה לחדר כושר תפתח אותה אחרי האימון שב תאכל כמו בנאדם ועזוב אותך מזבל תעשייתי.