יש לי בחלק האחורי של המחשב חיבורים למיקרופון רמקולים, הבעיה היא שאף חיבור לא פועל אז אני חייב להשתמש בחיבורים הקידמיים שמתאימים לאוזניות, התקנתי את הדרייבר של רילטק אבל זה לא עזר
מישהו?![]()
יש לי בחלק האחורי של המחשב חיבורים למיקרופון רמקולים, הבעיה היא שאף חיבור לא פועל אז אני חייב להשתמש בחיבורים הקידמיים שמתאימים לאוזניות, התקנתי את הדרייבר של רילטק אבל זה לא עזר
מישהו?![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשאתה מנסה לחבר לחיבורים מאחורה גם לחיבורים מקדימה מחוברים דברים?
במידה וכן, נסה לנתק את הכבלים מקדימה ואז לחבר מאחורה.
כלום לא מחובר לא מקדימה ולא מאחורה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כשאתה מחבר רמקולים בחיבורים מאחורה המחשב מזהה אותם?
התקנת דרייבר מעודכן מהאתר של הלוח אם?
אני לא יודע מה הלוח אם שלי אז הורדתי את התוכנה EVEREST אבל תראו מה זה אומר לי:
![]()
מ א ו ש ר
נסה להוריד CPU-Z מהחתימה שלי ותחת לשונית Mainboard בתוכנה צריך להופיע הדגם של הלוח אם,
במידה וגם שם יהיו בעיות, יש אפשרות שתפתח את המחשב ותעתיק את הדגם?
המחשב שלי שקוף אבל אני לא יודע מה להגיד לך כתוב שם מלא דברים, אני יוריד את התוכנה ויעדכן אותך
מ א ו ש ר
http://download.gigabyte.ru/driver/m...azalia-ati.exe
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
הורדתי התקנתי ולא פעל
מ א ו ש ר
אז זאת בעייה חשמלית או פיזית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
תסביר לי אני לא מבין
מ א ו ש ר
יש בעיה עם הכרטיס עצמו ולא בעיה תוכנתית
אז מה אני אמור לעשות? להחליף אותו?