כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
כתבה בהחלט מעניינת, יש שם הרבה נקודות נכונות- חוסר האמון במורים, חוסר האמון בתלמידים לסגור פערים. אפשר להוסיף גם את התופעה של "הקלות למידה", שאין ספק שלפעמים הן נחוצות, אבל בקנה מידה הרבה יותר קטן ממה שמחלקים אותן עכשיו.
השאלה שאני לא כל כך בטוחה בתשובה שלה היא האם אתה מאמין ש 80% מהתלמידים ילמדו למקצועות שאין בהם בחינות בגרות.
נתנו שם כדוגמא את ארצות הברית. הנוער שלי יצא להכיר מארצות הברית לומד הרבה פחות מהנוער בישראל, הם ממש חיים בבועה ורודה. בתקופת התיכון שותים וחוגגים, ואחר כך הולכים לעשות תואר בחקלאות ובדיג. (בהחלט יכול להיות שלא מדובר על אוכלוסיה מייצגת).
אני חושבת שלהאמין שתלמידים יילמדו תנך כשלא תהיה בחינת בגרות זה מאוד נאיבי. עובדה שבכיתות החטיבה הרבה מאוד ילדים בוחרים לזלזל בלימודים או לא ללמוד בכלל. לפי איך שאני רואה, הרבה מאוד התחילו ללמוד בתיכון רק בגלל בחינות הבגרות.
האם באמת אפשר לשנות את זה?
אורי אתה לא גר בחו"ל ? (לא יודע למה אבל זכור לי שפעם ציינת את זה).
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update