איך אני עושה DUMP מגרסאות כמו 95 ומעלה או 83 איך אני מכניס אותם לקבצי ה WZ
ואז איך אני מעביר אותם מ WZ של ה V62 לWZ של השרת????
כמו סוסים וכיסאות
בבקשה שמישהוא יכין מדריך או שיתן לי מדריך מוכן
תודה לעוזרים
|
|
הנה מדריך של עדן
Dump + Import בקבצי הWZ
הDump וה-Import בקבצי הWZ משמשים לשני דברים:
1. להביא דברים אחרים מקבצים שונים, ולהכניסם לקובץ הWZ שלך.
2. להוציא XMLs מהקבצים שלך, או מקבצים של אחרים, לערוך אותם ידנית ואז להכניס לקבצים שלך בחזרה.
רק את 1 אלמד היום כי את 2 זה כבר למידת XML,
בדוגמא זאת, אשתמש בכוונה בקבצים של גרסא אחרת של מייפל, למשל ניקח את המייפל הקוריאני,
אני לוקח את הקובץ 01092067.img, שנמצא בCharacter-Shield ורוצה להעביר אותו למייפל גלובאל (סתם בחרתי ואני לא בטוח שאין או יש אותו בגלובאל) , אז מה שאני עושה, אני מסמן את הקובץ, משנה את הקידוד לMaple Global ולוחץ על הלחצן שבלמעלה, XML ואז עושה Dump לפי התמונה:
שימו לב שאם אני מעביר דברים מהגלובאלי לגלובאלי אין צורך לשנות קידוד.
עכשיו הImport,
אני נכנס שוב לCharacter -Shield ומכחיל את הShield, ואז לוחץ שוב בלמעלה XML ואז Import, זה נותן לי לטעון את הקובץ, אז אני טוען את אותו הקובץ שעשינו עליו Dump, לפי התמונה:
וזהו עכשיו סיימנו את החלק הראשון.
Dump + הכנסה לתיקיית הWZ בריפאק
לאחר שעשינו את מה שפירטתי למעלה, אני עושה את החלק הזה,
מתחילים בקודם כל שמירת הקובץ WZ,
הערה: אני מבקש, שעורכים WZ אין מקום להתעצלות, לכן אני לא רוצה לראות אנשים שיעשו את ההכנסה לריפאק שמתוארת פה לפני שישמרו את הקובץ WZ.
לאחר ששמרנו את הקובץ נעשה Dump על אותו הקובץ img שהכנסנו לפני כן, אך הפעם יש שינוי בDump, שימו לב לתמונה:
למה יש שינוי? כי הקידוד שונה בין שני הDump מה שלמעלה ומה שפה.
מכאן הדרך ממש קצרה, נלך לקובץ שעשינו עליו הרגע Dump, ונעביר אותו לתיקייה המיועדת לו לפי איך שאסביר עכשיו, למשל עשינו את הShield , והוא נמצא ב Character, אז אלך לריפאק, ואז לתיקייה Wz, משם לתיקייה Character.wz ואז לתיקייה shield, ושמה אדביק את הDump שהוא בעצם הXML.
כאן סיימנו את המדריך, אך לפניכם מספר היערות:
1. אני לא רוצה שאנשים יתקמצנו על העבודה ולא ישמרו לפני שיעשו Dump כמו שכתבתי בחלק השני.
2. שאנשים לא יתבלבלו בין שני השלבים, ויכניסו את הDump של הריפאק לWZ או להפך את הDump של הWZ לתוך הריפאק, כי התוצאה תהיה DC.
3. הגירסא של הHaRepacker, שלי ערוכה, אז אל תתבלבלו ותחשבו שנדפק לי התוכנה, יש לי כמה שיפורים שמה, ואני לא מתכוון לפרסם את התוכנה.
אך מתי כבר תבחיני
בין הטוב והרע ותביני
אני לא אלוהים לא אינני
אני רק בן-אדם אוהב הנניספוילר:
מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית