קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] איך אתם אוהבים את עצמכם \ חברה שלכם ?
    על ידי .KariN. בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-08-2009, 01:03
  2. איך אתם מעדיפים את שרת המייפל שלכם?
    על ידי D-S-Z בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-08-2009, 22:13
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 14-08-2009, 05:21
  4. איך אתם עושים את האפצ'י שלכם?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 13:11
  5. איך אתם הכי אוהבים את הפיצות שלכם?
    על ידי AND בפורום סקרים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 02-09-2006, 13:12
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

איך אתם מחזקים את הInner Game שלכם?

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל איך אתם מחזקים את הInner Game שלכם?

אולי יש לכם משפטים שמחזקים אתכם כמו "החיים קצרים מידי בשביל לפחד" (מהמאמר האחרון של Xan)..
    איך עשיתם תשינוי במחשבה שלכם\ מה גרם לכם להבין ולפעול ולהתחיל עם בנות? וכ'ו..

אשכול שיעזור לי ולעוד המון אנשים
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

אצלי זה קרה בעיקר ע"י פעולות, מעשים ומאורעות שלימדו אותי לקח מסויים, פחות משפטי מחץ למיניהם (אף פעם לא חיבבתי משפטי מחץ במיוחד).

למשל:
    אם אתה תיגש והבחורה תצחק עליך, אתה תחזור הביתה מבואס.
    יום למחרת שוב תצא להכיר בחורות ובכל פעם שתיגש הן יסתכלו עליך כאילו שאתה איזה חייזר.
    יום לאחר מכן אתה תיגש, תפתח שיחה והבחורה תגיד שאתה חמוד אבל אין לה זמן בשבילך, שוב תתבאס.
    ביום הרביעי אתה תיגש, תפתח שיחה, תשיג מספר.. והבחורה לא תענה.. שוב פעם "לא הולך", כאילו שהמזל הרע רודף אותך.
    ביום החמישי אתה תכיר בחורה, אתם תצאו לבית קפה נחמד, תתנשקו ואז כשתבקש ממנה לעלות אליך היא תברח לך..
    איך תרגיש? ממש מבואס! זאת הייתה ההזדמנות הראשונה שלך לעשות סקס ופיספסת אותה, איזה "אפס" אתה אה?

וככה זה ימשיך, ימשיך וימשיך.. כשבכל פעם אתה תתקדם טיפין טיפין..
    בסופו של דבר, אתה תגיע לתובנה מאוד חשובה, כזאת הגובלת בהארה.

תעלה בך מחשבה מהנוסח הבא:
    "בחורות ניפנפו אותי ואני עדיין חי, בחורות אמרו שאני ביישן ואני עדיין נושם, בחורות אמרו לי שאני טמבל ואני עדיין ישן באותה המיטה שלי ואוכל מאותה הצלחת שלי.. אז ממה לעזאזל אני מפחד כלכך? גם כשהצלחתי זה לא באמת שינה לי את החיים.. גם כשהתגברתי על הפחד השמיים לא נפלו, הכל נשאר אותו הדבר.. אז ממה בכלל יש לחשוש? גם אם יקרה דבר נורא ואיום, בסופו של יום אני אחזור לישון באותה המיטה האהובה שלי ושוב אצפה בפורנו היומי שלי. אם כך, למה לתת לכל העניין חשיבות גדולה כלכך? למה בכלל לתת חשיבות לאותן בחורות שאני ניגש אליהן? גמרתי עם כל השיגעון הזה! מהיום אני ניגש ורק ניגש, אני מדבר ורק מדבר, אני מתנשק ורק מתנשק, אני עושה סקס.. והסקס הזה הוא כולה סקס ולא מעבר לזה!
    אין ממה להתרגש ואין מה לעשות עניין, גם ככה כולם מתים בסוף".

לאחר תובנה מהסוג הזה (לא בדיוק תובנה כזאת אבל בערך), אתה תתפקד בהרבה יותר רגוע ובצורה הרבה יותר נינוחה.
    זאת הסיבה לכך שהמון גברים עם ניסיון בפיקאפ יומרו לך להפסיק עם הפיקאפ לאיזה חודש-חודשיים, כי אז אתה עולה על תובנה מהסוג הזה באופן טבעי. פתאום אתה מבין שאין ממה לעשות עניין ושכולם ניפחו את הקטע הזה של להתחיל עם בחורות לממדים בלתי-פרופורציונליים והפכו דבר טבעי כלכך ושיגרתי לאיזו תורה מסיני..

אני קרוב לחודש בהפסקה מכל הסארג'ים וכל השטויות והתוצאות בהרבה יותר חלקות ונקיות, הרי אין את הלחץ של "יאלה אני מוכרח להתקדם/יאלה אני מוכרח להשיג מישהי/יאלה אני מוכרח להוכיח לעצמי שאני שווה יותר" וכו' וכו'.. הכל בהרבה יותר רגוע, טבעי ופשוט. רמת החשיבות של להתחיל עם בחורה הפכה פחות או יותר לאותה רמת חשיבות של ללכת להסתפר או לצחצח שיניים בכל בוקר.

במילים פשוטות ללא כל החפירה - תוריד הילוך.
    ברגע שאתה מוריד הילוך המשחק הפנימי שלך בהרבה יותר יציב והביצועים שלך בהרבה יותר נקיים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-07-2011 בשעה 22:35.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

לפעמים שבאמת כמעט הפחד משתלט עליי אני עוזב את הכול וחושב" הכול שטויות וחרטה!!!" מנקה את הראש מכול האמונות שנדבקות לך שאתה רואה כוסית ונכנס באמ-אמא שלה
    דבר אחר שמדרבן אותי הוא שפשוט נמאס לי מהחיים הרגילים והנורמליים... הכול משעמם ורגיל...באלי לעשות דברים אחרים לדבר עם בנות אחרת ולפתוח סטים אחרת ממה שכול הAFC עושים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=755452
    מאמין בזה בכל הלב.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אצלי זה קרה בעיקר ע"י פעולות, מעשים ומאורעות שלימדו אותי לקח מסויים, פחות משפטי מחץ למיניהם (אף פעם לא חיבבתי משפטי מחץ במיוחד).

למשל:
    אם אתה תיגש והבחורה תצחק עליך, אתה תחזור הביתה מבואס.
    יום למחרת שוב תצא להכיר בחורות ובכל פעם שתיגש הן יסתכלו עליך כאילו שאתה איזה חייזר.
    יום לאחר מכן אתה תיגש, תפתח שיחה והבחורה תגיד שאתה חמוד אבל אין לה זמן בשבילך, שוב תתבאס.
    ביום הרביעי אתה תיגש, תפתח שיחה, תשיג מספר.. והבחורה לא תענה.. שוב פעם "לא הולך", כאילו שהמזל הרע רודף אותך.
    ביום החמישי אתה תכיר בחורה, אתם תצאו לבית קפה נחמד, תתנשקו ואז כשתבקש ממנה לעלות אליך היא תברח לך..
    איך תרגיש? ממש מבואס! זאת הייתה ההזדמנות הראשונה שלך לעשות סקס ופיספסת אותה, איזה "אפס" אתה אה?

וככה זה ימשיך, ימשיך וימשיך.. כשבכל פעם אתה תתקדם טיפין טיפין..
    בסופו של דבר, אתה תגיע לתובנה מאוד חשובה, כזאת הגובלת בהארה.

תעלה בך מחשבה מהנוסח הבא:
    "בחורות ניפנפו אותי ואני עדיין חי, בחורות אמרו שאני ביישן ואני עדיין נושם, בחורות אמרו לי שאני טמבל ואני עדיין ישן באותה המיטה שלי ואוכל מאותה הצלחת שלי.. אז ממה לעזאזל אני מפחד כלכך? גם כשהצלחתי זה לא באמת שינה לי את החיים.. גם כשהתגברתי על הפחד השמיים לא נפלו, הכל נשאר אותו הדבר.. אז ממה בכלל יש לחשוש? גם אם יקרה דבר נורא ואיום, בסופו של יום אני אחזור לישון באותה המיטה האהובה שלי ושוב אצפה בפורנו היומי שלי. אם כך, למה לתת לכל העניין חשיבות גדולה כלכך? למה בכלל לתת חשיבות לאותן בחורות שאני ניגש אליהן? גמרתי עם כל השיגעון הזה! מהיום אני ניגש ורק ניגש, אני מדבר ורק מדבר, אני מתנשק ורק מתנשק, אני עושה סקס.. והסקס הזה הוא כולה סקס ולא מעבר לזה!
    אין ממה להתרגש ואין מה לעשות עניין, גם ככה כולם מתים בסוף".

לאחר תובנה מהסוג הזה (לא בדיוק תובנה כזאת אבל בערך), אתה תתפקד בהרבה יותר רגוע ובצורה הרבה יותר נינוחה.
    זאת הסיבה לכך שהמון גברים עם ניסיון בפיקאפ יומרו לך להפסיק עם הפיקאפ לאיזה חודש-חודשיים, כי אז אתה עולה על תובנה מהסוג הזה באופן טבעי. פתאום אתה מבין שאין ממה לעשות עניין ושכולם ניפחו את הקטע הזה של להתחיל עם בחורות לממדים בלתי-פרופורציונליים והפכו דבר טבעי כלכך ושיגרתי לאיזו תורה מסיני..

אני קרוב לחודש בהפסקה מכל הסארג'ים וכל השטויות והתוצאות בהרבה יותר חלקות ונקיות, הרי אין את הלחץ של "יאלה אני מוכרח להתקדם/יאלה אני מוכרח להשיג מישהי/יאלה אני מוכרח להוכיח לעצמי שאני שווה יותר" וכו' וכו'.. הכל בהרבה יותר רגוע, טבעי ופשוט. רמת החשיבות של להתחיל עם בחורה הפכה פחות או יותר לאותה רמת חשיבות של ללכת להסתפר או לצחצח שיניים בכל בוקר.

במילים פשוטות ללא כל החפירה - תוריד הילוך.
    ברגע שאתה מוריד הילוך המשחק הפנימי שלך בהרבה יותר יציב והביצועים שלך בהרבה יותר נקיים.

ואז אתה ממש מופתע למה אין תוצאות

חחחח זה שמעליי הרגת אותי, בכל אופן אני מבין את SONIC אני בכלל אחרי שנה של שיפור עצמי באופן כללי (ושוב פעם עדיין רחוק ממה שאני רוצה מכל ההיבטים אבל עדיין צעד ענק) אני חושב שכל הפיקאפ זה חארטה אחת גדולה, אני יכול להתנהג איך שבא לי מתי שבא לי, אני לא צריך שיסבירו לי איזו שפת גוף זאת "אלפא" ובאיזה משפט פתיחה להשתמש, כבר עברתי את הימים האלה, אם שילוב ידיים למשל מעיד על שפת גוף סגורה אז על הזין, אני בנאדם שיש לו ביטחון עצמי ובכל זאת משלב ידיים לפעמים סתם כי בא לי! הכל בולשיט תבינו, אני יודע שזה יישמע קצת קיטצ'י אבל כל הקטע פה זה להיות עם ביטחון ולהיות עצמכם, הפיקאפ יכול לשמש כעזר מעולה בהתחלה אני לא אגיד שלא, הייתי חזק נפשית בהתחלה יחסית, אחרי זה באה הנפילה ואז כשהתחלתי להתנהג כמו עצמי זה נהיה יותר טוב, אני כבר לא מנסה להרשים בכוח או משהו כזה, וכל ההלצות שהיו לי בזמנו עכשיו קורות באופן טבעי בלי לחשוב בכלל, מה גם שעכשיו יש בי עוד דמות, כשארצה לשחק את הדמות הזאת שמנסים ליצור פה בפורום אז אני אשחק =] הפיקאפ סך הכל כן יכול לשמש כיתרון וגם כדי להבין באופן כללי כמה דברים שבטח לא הבנו קודם, אבל בסופו של יום אפשר להסתדר פנטסטי גם בלעדיו

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    ואז אתה ממש מופתע למה אין תוצאות
    אם כך אני מבין שאתה לא השגת תוצאות עד היום מהפיקאפ?

מה גם שעכשיו יש בי עוד דמות, כשארצה לשחק את הדמות הזאת שמנסים ליצור פה בפורום אז אני אשחק
    ישנו פרדוקס מסויים בעניין הזה.
    לכאורה, מדובר כאן ב"משחק", בלשחק אותה הגבר עם הערך ולשחק משחקי כוח משעשעים עם הבחורה.
    אבל ככל שחולף הזמן אתה מבין שברגע שאתה לא משחק אלא אתה פשוט אתה - בחורות נמשכות אליך בגלל זה.

כך שהסוד של המשחק הוא פשוט - להפסיק לשחק.
    הבעיה שאתה חייב לעבור תהליך כלשהו של תסכול עד שאתה מבין זאת.. זה עובד בערך ככה:

אתה לא משחק אבל לא הולך לך עם נשים -> אתה משחק ועדיין לא הולך לך עם נשים -> אתה מפסיק לשחק ופתאום כן הולך לך עם נשים.

לא בדקתי את התופעה הזאת לעומק אבל שמתי לב שמבחינה רעיונית וכללית היא חוזרת על עצמה כמעט אצל כל גבר.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 07-07-2011 בשעה 22:08.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם כך אני מבין שאתה לא השגת תוצאות עד היום מהפיקאפ?

ישנו פרדוקס מסויים בעניין הזה.
    לכאורה, מדובר כאן ב"משחק", בלשחק אותה הגבר עם הערך ולשחק משחקי כוח משעשעים עם הבחורה.
    אבל ככל שחולף הזמן אתה מבין שברגע שאתה לא משחק אלא אתה פשוט אתה - בחורות נמשכות אליך בגלל זה.

כך שהסוד של המשחק הוא פשוט - להפסיק לשחק.
    הבעיה שאתה חייב לעבור תהליך כלשהו של תסכול עד שאתה מבין זאת.. זה עובד בערך ככה:

אתה לא משחק אבל לא הולך לך עם נשים -> אתה משחק ועדיין לא הולך לך עם נשים -> אתה מפסיק לשחק ופתאום כן הולך לך עם נשים.

לא בדקתי את התופעה הזאת לעומק אבל שמתי לב שמבחינה רעיונית וכללית היא חוזרת על עצמה כמעט אצל כל גבר.

לא נכון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    לא נכון.
    מה נסגר עם הכתב הגדול?!אתה קצת אוטיסט או משהו?!

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    מה נסגר עם הכתב הגדול?!אתה קצת אוטיסט או משהו?!

קצת הרבה

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יש כאלה שלצערם הרב, להיות עצמם לא מספיק.
    מה לעשות יש כאלה לא זורמים שפשוט לא יודעים איך להתנהל ואם הם יספרו את האמת עצמם זה רק יוריד את הערך.
    לדוגמא אתה יושב עם קבוצה, בנות זורמות בנים סבבה.
    הבנים משחקים כדורגל ומתאמנים, הבנות אנא ערף, אתה גולש בפורום אטרף בקטגורית ״תמונות גולשים״.

אתה תיכנס באמצע השיחה עם משפט כמו ״היום הגיבו לי 3 אנשים שאני לגמרי לא מכיר על התמונה שהצטלמתי מול המכונית, אחד אמר אפילו שאני חתיך מאוד״

זה כזה מביך, וגם החנון שהחנונים לא יגיד את זה, וזה לא קשור לביטחון או לא - זה פשוט לא תופס.

בקיצור, אין כזה דבר אינר גיים לדעתי.
    כל עוד אתה חושב שאתה בזרימה של הקבוצה, הרחוב או כל דבר אחר אתה משכנע את עצמך שאתה לא שונה מבחינה רעה.
    ואז מאוד רצוי כן להבליט אותך מבחינה חיובית.

ומי שלא הבין לא אמרתי לאף אחד כאן לעשות גאלח ללבוש כובע נייק ולצאת עם פאקצות,
    רק אמרתי שתשימו לב לסימנים מהסביבה כדי לא לצאת הפריק מהבחינה הרעה והלא זורמת .

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

טוב, אני רואה שאף אחד לא באמת הגיב לנושא, אז אני אשתדל לעשות זאת, לפני זה: אני חושב שאכן כדי להצליח אתה צריך להיות אתה עצמך, אבל קודם כל אתה עצמך צריך להשתנות . ופה בא הפיקאפ, מה שבאמת משנה אותך זה המסע הנפשי שאתה עובר בדרך אל המטרה שלך, אתה פשוט נהיה בן אדם שיש עליו כבודה מבחינת הקשיים שהוא עבר כדי להשיג את מה שהוא כל כך רוצה, ומי שירצה מספיק חזק - בסופו של יום, יצליח.
    אחר כל ה"מסע" הזה אתה יכל להרגיש חופשי להיות אתה - האתה המשודרג.

ולגבי חיזוק האינר גיים, יש מלא שיטות, אני אכתוב רק אחת שאני משתמש בא המון: קודם כל, יש לי טראק עם מנגינה בעלת פוטנציאל אדיר להעלעת מצב הרוח, אני אתן לך קישור אליה עוד מעט, שתשתמש גם אתה - מה שאני עושה זה ככה: מגיע למקום הסארג' (בדרך כלל זה איזה מקום בילוי עם חברים) עדיין לא מסרג' (הרי באתי בכלל להינות), מתנתק מכל החבר'ה, לוקח אוזניות, שם ת'טראק ושומע אותו בעוצמה גבוהה תוך כדי שאני מסתובב במקום, מסתכל על הריצפה, על הקירות, על האנשים, וחושב: "כל זה פאקניג עוד ניסוי מטורלל וכיפי שאני הולך לעשות היום, בוא נצחק על העולם המופלא הזה ונשתעשע קצת עם האנשים שיש פה, מעכשיו ועד סוף היום המקום הזה שלי ואני הולך לעשות כאן מה שבא לי!" את המחשבות האלו אני מריץ עד שנגמר השיר, חשוב שתשתדל כמה שיותר להפנים את הגישה הזו במהלך הטראק, הטראק די יעזור לך להרגיש ככה. איך שהשיר נגמר, תפתח סט עם חיוך (מה שבדרך כלל קורה כאשר אתה עושה נכון את שיטת הטראק), אנרגיות קצת יותר גבוהות משל הסט, ותראה איך הסירוג' שלך ילך קליל יותר.

זו אחת הדרכים שלי לחיזוק האינר גיים ולהלעת הסטייט. מקווה שתמצא אותה יעילה.

קישור לטראק המדובר והשמח . (זו מנגינה מוכרת, אני משער שחלק כבר ניתקלו בא כמה פעמים, מעכשיו גם תתחילו להשתמש בה):

נערך לאחרונה על ידי Mario.; 10-07-2011 בשעה 01:02.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect