אז ככה, אני עושה הזמנה מהמותג Hollister (זה אותם בעלים של Abercrombie & Fitch כלומר ההליכי הזמנה והכל אותו דבר אז מי שמכיר את אברקרומבי והזמין מהאתר הרשמי שלהם זה אותו דבר אז בבקשה לענות) שהם מביאים לי את הבגדים עד הבית עם שליח של FEDEX.
עכשיו השאלות שלי:
1. אני עושה הזמנה גדולה, של 210$ לא כולל משלוח (המשלוח זה עוד 40$), כלומר בטוח יהיה' מכס, אין לי בעיה' לשלם אבל רציתי לדעת אם אני משלם את המכס לשליח או בדרך אחרת? אם בדרך אחרת אז איך? לאן ללכת? למי לשלם?
2. כמה יקחו לי מכס ועמלות וכו' וכו' (ללא המשלוח וללא מחיר ההזמנה עצמה, כלומר בשקלים כמה יקחו לי כשהשליח יגיע וזה)..
3. אם אני רוצה להוסיף כסף לPAYPAL דרך VISA נטענת מהדואר, זה אפשרי? כלומר שהכסף של הויזה יעבור לי לBALANCE של הPAYPAL.. והאם לוקחים לי עמלות על זה? אם כן כמה אם אני מעביר 350 ש"ח? (או האפשרות שאני מעדיף: האם אפשר לקנות עם הBALANCE ועם הכסף של הVISA בלי להעביר לPAYPAL כלומר פשוט לחבר את הVISA לPAYPAL וזה יקנה לי אוטומטית מהכסף של הVISA כשנגמר הBALANCE או משהו כי כמו שאמרתי אני עושה הזמנה גדולה ואין לי מספיק בבלאנס אז אני מוסיף כסף מהויזה.. מקווה שהיי'תי ברור)
תודה רבה רבה למי שעונה על השאלות זה ממש חשוב לי!!

ציטוט ההודעה