אני כל החיים שלי הייתי ילד טוב ירושלים, בחיים לא פגעתי במישהו, הייתי ילד טוב של אמא.
במהלך השנה נקלעתי לקטטה רגילה בבית ספר, לא באשמתי, פעם ראשונה שהלכתי מכות.
הקטטה נגררה למכות רציניות ביני לבין הבחור השני, התחלתי להגיע עם מקל מעץ לבית ספר כי פחדתי שהוא יתקיף אותי שוב.
כך היה, הוא תקף אותי בסוף היום שוב, הוא ושני חברים שלו, הוצאתי מהר את המקל מהתיק ודפקתי לו בראש, ברחתי כמו מטורף הביתה בוכה.
בערב משטרה הגיעו אליי הביתה, דיברו איתי ועם ההורים שלי, והחליטו לתת לי עוד הזדמנות.
הייתי מורחק מאותו ילד, העבירו אותי לכיתה אחרת כדי שלא אתקרב אליו.
לאחר שבוע שהושעתי מבית הספר, חזרתי אליו, הרגשה לא נעימה, שכולם מסתכלים עליי, פתאום מילד טוב ירושלים הפכתי לילד המשוגע של השכבה.
הילד הזה לא ירד ממני, והחליט שבסוף הלימודים הוא יסגור איתי את החשבון. את האמת, הייתי בטוח שאני אדקר, חשבתי כבר על לכתוב מכתב להורים בתיק שלי, שאני מצטער על מה שקרה ושסיבכתי אותם.
נגמר בית הספר, שמתי מספריים בתוך הגרב, אולי זה יעזור. המולה של ילדים בחוץ, אני רואה את הבחור שדפקתי לו את המקל בראש, הראש שלו היה עטוף בתחבושת, הוא נראה כועס.
הוא רץ אליי, לא היה לי לאן לברוח, ילדים רבים הקיפו אותי במעגל ולא נתנו לי לצאת, הילד רץ אליי, בום אגרוף לפנים, לא הספקתי להתאושש וקיבלתי בעיטה לבטן, הייתי מלא בדם, אחד הילדים תפס אותי והקים אותי.
חשבתי שהכל נגמר, אבל לא, הילד הזה רצה להרוג אותי, החלטתי שזה הזמן, שלפתי את המספריים מהגרב, התקרבתי אליו, ותקעתי לו אותם בבית החזה.
ברחתי הביטה, ההורים לא הבינו מה קרה, סיפרתי להם הכל.
השוטרים הגיעו הביתה והחליטו לעצור אותו, אני הולך למוסד לעבריינים צעירים.
מילד טוב ירושלים, שאהב לקרוא ספרים, הגעתי לתהום. אני הולך להיות יחד עם אנסים בני גילי, עם רוצחים...
לבית ספר הזה אגיע בעוד כשבוע, כרגע ההורים שלי הגישו ערעור בקשר לעניין, אבל העו"ד אומר שזה לא בטוח יעזור.
יש לכם איזשהם עצות כיצד להתכונן למוסד הזה? אני לא מצליח לישון בלילות, איך אני אסתדר עם העבריינים שם? אני סה"כ ילד אשכנזי מבית טוב....מה לעשות??

ציטוט ההודעה