קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 10-08-2010, 16:50
  2. [דיון] מה עדיף? נגד אנשים אחרים או נגד מפלצות?
    על ידי Mr.YeLLoW בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-09-2009, 13:12
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 12:59
  4. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-01-2008, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מניעת יצירת מתח עם אנשים אחרים

ברירת מחדל מניעת יצירת מתח עם אנשים אחרים

לעיתים יש מצב שיש אנשים שאני שומר איתם על קשר של:''שלום'',''להתראות'' וקצת מדבר איתם מדי פעם אבל אנחנו לא חברים ולא מרגישים בדרך כלל נוחות אחד ליד השני.
    לעיתים קורה שאת האנשים האלה אני רואה עוברים במסדרון והם באחד על אחד מולי ואז יש בנינו מתח מסוים.
    בדרך כלל בפעם הראשונה זה נגמר ב:''מה נשמע'' או בלחיצת יד ובפעמים האחרות או שיש שקט ופשוט שנינו עוברים או שאחד הצדדים אומר משפט מתוך לחץ כמו:''אני מת מחום'' או מנסה להגיד את הדבר הראשון שעולה לו לראש כדי למנוע את המתח הזה.
    כמובן(לפחות מבחינתי) שאני עדיין מרגיש את המתח גם כשהוא אומר משפט מתוך לחץ.
    הפעם היחידה שאני לא מרגיש את המתח זו הפעם הראשונה כי שנינו באמת מדברים על משהו רציני ולכן יש בנינו נוחות לכמה רגעים.
    מה אני יכול להגיד או לעשות כדי לשבור את המתח בנינו כששתינו(לא חשוב אם זה בן או בת) נפגשים אחד מול השני(לדוגמא:אם זה פרוסדור או מעבר למשל וכו...)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    קסם אישי, זה פשוט קצת ביטחון עצמי...

יכול להיות שאתה מרגיש "מתח" בגלל חוסר ביטחון?
    אז מה אם מישהו שאתה מכיר עובר מולך במסדרון, למה זה צריך להפריע לך? הפוך, תחייך תהיה מאושר תגיד שלום כמו גבר, תלחץ יד אם אתה רוצה.
    תתנהג ותראה לאותו בנאדם שסבבה לך לראות אותו. אפילו אל תגיד כלום. פשוט תלחץ יד, כיף או משהו.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אתה מרגיש את המתח הזה באוויר, המתח המציק הזה שכאילו יש בינכם מין משחק כזה? אם כן, הבעיה טמונה בך.

אתה לא קליל, אתה לא לוקח דברים באיזי. סה"כ הוא עבר ליידך במסדרון, הוא בן אדם כמוך, לא חייזר ולא מלך. תחייך, תלך כמו מלך, תגיד לו "שלום" עם חיוך ואם תרצה תלחץ לו את היד (מוסכמות מטומטות שצריך לשבור) ותמשיך בדרכך.

אם תחליף את המתח הטמון בך בקלילות, גם תרגיש יותר טוב, וגם תשדר את זה כלפיי הסובבים אותך.

בהצלחה
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

אני מאמין שזה נובע קצת מחוסר ביטחון "האם הוא מכיר אותי?" "האם זה הוא או שזה לא הוא?" "האם הוא זוכר אותי?" "מה אם אגיד לו שלום והוא לא יגיד כלום" "מה יקרה אם אנסה לתת לו כיף והוא יחטוף כאפה" ...

ועוד ועוד..

הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא פשוט להיות קליל יותר

מכיר את ההרגשה אני מרגיש ככה רק אם זה מישהו שעשיתי לו משהו רע. למשל אם זה מאמן שלי שהפסקתי לבוא לשיעורים שלו או משהו. הכי טוב לבוא ללחוץ יד באמת כמו שאומרים פה אני אוהב להניד אם הראש כמו שפעם היו הגברים עושים אם הכובע.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect