אני כבר עברתי 4 פורומים ובכולם פרסמתי הורדה+סיקור על 2 משחקים טובים בפורומים של גיימרים וכל הזמן נותנים לי באן לתמיד אני לא יודע למה
למה נותנים לי באן?
אני כבר עברתי 4 פורומים ובכולם פרסמתי הורדה+סיקור על 2 משחקים טובים בפורומים של גיימרים וכל הזמן נותנים לי באן לתמיד אני לא יודע למה
למה נותנים לי באן?
|
|
כי הם לא אוהבים את Uploading , מסיבות מוצדקות.
איזה מעצבן אז איזה עוד שרת יש שהוא מקובל..?
Wupload,Filesonic,Fileserve,Hotfile,Rapidshare
מה האתר עם הרייטים הכי טובים לישראל?
נראלי shareflare אבל זה לא משנה איזה אתר עם הרייטים הגבוהים כי שונאים את shareflare ולכן לא יורידו ממך כמעט וגם יש איתו בעיות
לעומת זאת אם תשתמש באתר העלאות שיש בו רייטים טיפה פחות אבל יותר אוהבים אותו כמו filesonic או wupload אפילו את uploading אוהבים יותר תוכל לעבור את הסכום שעשית עם shareflare גם עם הרייטים שם יותר נמוכים
בישראל לא ממש אוהבים ו / או מכירים את Wupload
איזה אתר הוא הכי מקובל בחו"ל?
לרוב מה שמקובל בישראל מקובל בחו"ל,
תחשוב בעצמך איזה אתרים אתה היית מעוניין ורוצה להוריד מהם ואני דיי בטוח שזה אחד או יותר מהאתרים הבאים:
FileFlyer
MegaUpload
HotFile
בשלושתם יש תוכנית כזאת או אחרת אבל ב FF זה התוכנית הכי גרוע בעולם, ב MG אתה יכול להרוויח פרימיום (וגם כן רק לאחר 10 אלף הורדות)
וב HOTFILE אתה מקבל פחות על 1000 הורדות מאשר ב uploading למשל בדרגה הכי בסיסית ב HF על 1000 הורדות מקבלים 4 דולר,
ב uploading על 1000 הורדות בדרגה הכי בסיסית מקבלים 10 דולר.
מצד שני uploading הוא אתר פחות מועדף אז תעשה לך את החישובים של עצמך ואז תראה מה יותר משתלם.
ד"א אם אתה מעוניין באמת לדעת איזה אתרים מועדפים בחו"ל, תכנס לאתרים שבהם אתה מפרסם ותראה איזה קישורים נותנים לרוב ההורדות ואז אתה תדע .
נערך לאחרונה על ידי BusDriver; 24-07-2011 בשעה 01:35.
בכל הפרסומים שראיתי בחו"ל פעם אחת לא ראיתי FileFlyer
MegaUpload חלק מעלים
Hotfile אף אחד לא אוהב, עזוב את הרייטים ואת ההגבלת 400MB קובץ , ברגע שאתה מעלה קובץ נגד זכויות יוצרים נמחק אוטומטית.
FileSonic FileServe Wupload הם הכי מקובלים בחו"ל.
לא אוהבים?
אין הגבלת מהירות למשתמש חינמי.
לא מכירים?
יכירו את הזמן, גם את ShareFlare לא הכירו פעם.
אתה מבין יותר
הבעיה ב wupload היא שהרייטים לישראל לקובץ של מעל 400 MB (רוב הקבצים) ועד 2 GB הם בדיוק כמו הרייטים של 250-750 MB
ב uploading.com .
הכל תלוי מה קהל היעד שלך כי אם אתה מפרסם קבצים בחו"ל באמת עדיף wupload כי תקבל הרבה יותר ממה שתוכל להרוויח מ uploading
גם כי הרייטים יותר טוב וגם כי הוא יותר טוב