קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברה יש לי בעיה אני זקוק לעזרה!!!
    על ידי Noam1720 בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-08-2012, 15:21
  2. [בעיה] בעיה חמורה, אני מתחנן לעזרה.
    על ידי Wede בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-02-2010, 22:44
  3. לא יודע אם זו בעיה, אבל אני חייב חיזוק שלכם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 01:38
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 13:59
  5. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 14:08
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

בעיה באיינר גיים , אני נואש לעזרה שלכם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה באיינר גיים , אני נואש לעזרה שלכם..

יש לי בעיה באיינר גיים , שאני זוכר שתמיד הייתה לי עוד מאז שהייתי "AFC" לגמרי.
    כל הבטחון שלי , איך שאני מציג את עצמי , איך שאני מדבר , מה שאני משדר , הוא לא יציב.
    נניח שאני נמצא בסביבה עם חברים שלי ועם אנשים שאני מכיר טוב , אני משדר ביטחון ולא רואה אף אחד ויש לי תעוזה בשמיים.
    אבל כשאני נמצא לבד עם אנשים שאני לא מכיר אני פתאום ניהיה בן אדם אחר
    אני ניהיה פתאום סוג של ביישן כזה וזאת תכונה שמאודדדדד לא מאפיינת אותי , בכללי אני בן אדם מאוד אקטיבי , אני יוצא כל יום , מתעסק בספורט , וכולם מכירים אותי בתור הבחור העוקצני עם הביטחון העצמי.
    אבל כשאני מגיע למקום שאני לא מכיר בו אף אחד פתאום הכול נעלם..
    אני יכול להגיד לעצמי "מה הולך איתך? תחזור להיות מי שאתה באמת!" וזה פשוט לא הולך... בכאילו אני נמצא באיזה בועה שסוגרת אותי במעגל הזה של הביישנות וה "AFC" שאי אפשר לצאת ממנה.
    לדוגמא בעבודה שלי , יש כמה שפתאום התחילו לזרוק לי כל מיני כינויים כאלה ואני לא מבין איך זה יכול להיות?
    אני נעלב מכל הערה קטנה , אני מסתכל במראה וחושב לעצמי מה לא בסדר איתי?
    אני לא נראה טוב? אני מקרין תכונות של קורבן?
    מי שמכיר אותי בחיים לא היה חושב לעצמו שאני אכתוב דבר כזה...
    זה בכאילו שיש לי סוג של פיצול אישיות, וזה גם משהו שהיה לי בעבר.. בחטיבה בכלל הייתי ילד מפגר , ומפוחד שכולם תמיד זרקו לו הערות וכינויים , עברתי שינוי ענק מיאז אבל עכשיו זה מתחיל להחזיר אותי לתקופה של פעם...
    כל דבר קטן שאומרים לי כשאני לגמרי לבד , מוריד לי את הביטחון ומוריד לי את כל הרצון להיות חברותי עם אנשים שבסביבה הזאת , ולהסתדר איתם. אני לא משדר את זה , אבל כמעירים לי אני מרגיש בכאילו אני אפס לידם.. שלא נדבר על להריץ גיים על הבנות שמסתובבות שם.
    באמת שאני לא יודע מה הולך איתי , זה בכאילו מתי שאני עם חברים אני "המלך של האלפות" ומתי שאני לבד אני AFC קלאסי.

מצטער על החפירה , רק רציתי לתת לכם יותר פרטים על המצב שאני נמצא בו כרגע בשביל שיהיה לכם יותר קל לעזור
    אני מוכן לעשות הכול כדי לעבוד על עצמי ולצאת מהמצב הזה ולסדר את הבעיה הזאת.. באמת שכל דבר
    תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

זה לא נורא להיות פחות פתוח בפני אנשים שאתה לא מכיר
    זה מן הסתם מנגון הגנה טבעי שלך כדי לנסות לשמור עליך מלעשות טעויות בפני אנשים שעוד לא זכו לגלות את ה"אני המגניב שלך"

קח קצת זמן כשאה בסט [אפילו לא סט, סתם מפגש] עם כמה אנשים חדשים
    לקריאת שפת הגוף, לזיהוי ההתנהגות ואופי ואז תשתלב בהדרגה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

דניאל, לפי מה שאני הבנתי, הוא לא מצליח לבטא את ה"אני המגניב שלו" בכלל. הזמן לא יעזור לו, הבעיה פה גדולה יותר אני חושב...

לפותח האשכול - ראשית, אל תתנצל על "חפירה", אנחנו מעדיפים חפירות מעמיקות מאשר סתם שאלה לא רצינית שאי אפשר לענות עלייה.
    אני חושב שרוב העבודה שלך כדי לפתור את הבעיה שלך היא עם עצמך, אנחנו רק נכווין אותך. אני אישית אשתדל לפרסם את המאמר על האינר גיים בפרוייקט שלי כמה שיותר מהר כדי שתוכל לקרוא אם תרצה.
    שנית, מה שאתה יכול לעשות כשאתה נמצא עם אנשים חדשים, הוא פשוט לנסות ולקשר כל אדם חדש בסיטואציה לאדם שאתה כבר מכיר, חבר שלך, שאיתו אתה מרגיש בנוח ומתנהג כמו "אלפא" ליידו. יש לך חבר עם אף ענק? למישהו בסט יש אף ענק? זהו, מעכשיו זה אותו בחור.
    ככה אתה תתן לתת-מודע שלך תחושה שאתה כבר מכיר את הבן אדם, ואוטומטית תתנהג כמו אלפא.

בנוסף, הייתי מציע לך לשלוח את עצמך למקום התקהלות עם אנשים שאתה לא מכיר, למשך מלאמלא זמן, ופשוט לנסות לשרוד שם, להעביר את הזמן, לא יהיה לך ברירה, אלא להיות אתה למשך כמה שעות. אם אתה באמת אלפא, בסופו של דבר תתנהג ככה עם האנשים האלה, לא תיהיה לך ברירה, לא תוכל להיות לא אתה למשך זמן שהוא יותר מסט. מקווה שהבנת אותי.

אני אנסה לחשוב על עוד פתרונות בשבילך
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect