יש לי בעיה באיינר גיים , שאני זוכר שתמיד הייתה לי עוד מאז שהייתי "AFC" לגמרי.
כל הבטחון שלי , איך שאני מציג את עצמי , איך שאני מדבר , מה שאני משדר , הוא לא יציב.
נניח שאני נמצא בסביבה עם חברים שלי ועם אנשים שאני מכיר טוב , אני משדר ביטחון ולא רואה אף אחד ויש לי תעוזה בשמיים.
אבל כשאני נמצא לבד עם אנשים שאני לא מכיר אני פתאום ניהיה בן אדם אחר
אני ניהיה פתאום סוג של ביישן כזה וזאת תכונה שמאודדדדד לא מאפיינת אותי , בכללי אני בן אדם מאוד אקטיבי , אני יוצא כל יום , מתעסק בספורט , וכולם מכירים אותי בתור הבחור העוקצני עם הביטחון העצמי.
אבל כשאני מגיע למקום שאני לא מכיר בו אף אחד פתאום הכול נעלם..
אני יכול להגיד לעצמי "מה הולך איתך? תחזור להיות מי שאתה באמת!" וזה פשוט לא הולך... בכאילו אני נמצא באיזה בועה שסוגרת אותי במעגל הזה של הביישנות וה "AFC" שאי אפשר לצאת ממנה.
לדוגמא בעבודה שלי , יש כמה שפתאום התחילו לזרוק לי כל מיני כינויים כאלה ואני לא מבין איך זה יכול להיות?
אני נעלב מכל הערה קטנה , אני מסתכל במראה וחושב לעצמי מה לא בסדר איתי?
אני לא נראה טוב? אני מקרין תכונות של קורבן?
מי שמכיר אותי בחיים לא היה חושב לעצמו שאני אכתוב דבר כזה...
זה בכאילו שיש לי סוג של פיצול אישיות, וזה גם משהו שהיה לי בעבר.. בחטיבה בכלל הייתי ילד מפגר , ומפוחד שכולם תמיד זרקו לו הערות וכינויים , עברתי שינוי ענק מיאז אבל עכשיו זה מתחיל להחזיר אותי לתקופה של פעם...
כל דבר קטן שאומרים לי כשאני לגמרי לבד , מוריד לי את הביטחון ומוריד לי את כל הרצון להיות חברותי עם אנשים שבסביבה הזאת , ולהסתדר איתם. אני לא משדר את זה , אבל כמעירים לי אני מרגיש בכאילו אני אפס לידם.. שלא נדבר על להריץ גיים על הבנות שמסתובבות שם.
באמת שאני לא יודע מה הולך איתי , זה בכאילו מתי שאני עם חברים אני "המלך של האלפות" ומתי שאני לבד אני AFC קלאסי.
מצטער על החפירה , רק רציתי לתת לכם יותר פרטים על המצב שאני נמצא בו כרגע בשביל שיהיה לכם יותר קל לעזור
אני מוכן לעשות הכול כדי לעבוד על עצמי ולצאת מהמצב הזה ולסדר את הבעיה הזאת.. באמת שכל דבר
תודה רבה.

ציטוט ההודעה