קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] 2 נושאים שונים, צריך ייעוץ קטן (14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-09-2011, 12:35
  2. [יעוץ] אני לא מבין למה אבל בזמן האחרון התחילו איתי כמה בנות - בקיצור צריך ייעוץ קטן..
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 21:32
  3. יש לי בעיה\צריך ייעוץ לגבי העישון
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 20:56
  4. [צריך ייעוץ] גלריית לינקים מה אתם חושבים..??
    על ידי CrazyPopo בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 22:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

משחקת משחקים ? או שבאמת לא מעוניינת ? צריך ייעוץ קטן.. (15)

ברירת מחדל משחקת משחקים ? או שבאמת לא מעוניינת ? צריך ייעוץ קטן.. (15)

אהלן אנשים אני בן 15 ואני צריך כאן קצת עזרה במשהו, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, זה פשוט ניראה לי המקום הכי מתאים לפתוח את האשכול הבא, המקסימום שיקרה זה שטעיתי ואתם תעבירו אותו למקום הנכון (:.
    בקיצוררר... זה התחיל ביום האחרון ללימודים, כולם כרגיל כמו כל שנה זורמים לים, נסעתי עם חברים כמה שעות, היה סטבלת, צחוקים, התחלנו עם כמה בנות, קיבלתי מספרי טלפון, וואלה הלך בנזווונה.
    בדרך חזרה באוטובוס חזרתי רק עם חבר אחד, האחרים חזרו לפנינו אנחנו פשוט היינו עסוקים שם בחוף במשהו.
    בקיצור נסענו באוטובוס, באחת התחנות עלו חבורה של 15 בנות בערך בגיל שלנו. [14-15].
    היית שם אחת שלא הפסיקה להתסכל עליי, כל פעם שהיא התסכלה, אני הסתכלתי לה עמוק בעיניים והיא חייכה.
    בקיצור, לא יודע למה לא חשבתי על לגשת אליה באותה שנייה, לקראת סוף התעסקתי קצת בפלאפון והיא ניגשה אליי, שאלה אותי אפשר שנייה להתחבר לפייסבוק מהאייפון שלך ? אמרתי לך בכיף למה לא..
    היא ניכנסה, זה היה מחובר על הפייסבוק שלי כי לא יצאתי, היא הוסיפה אותה דרך הפייסבוק שלי, אחרי זה סתם התחלנו לדבר שאלתי מאיפה היא בת כמה וכל מיני שאלות כאלה בשביל להעביר את הזמן.
    בסוף שכבר באתי לרדת בתחנה שלי ביקשתי את הפלאפון שלה, נתתי לה את שלי ואמרתי לה "שמרי על קשר" וחייכתי.
    יומיים אחר כך שלחתי לה הודעה בפייסבוק של "מה עיניינים?, ממצב מאמי"? וכאלה שטויות.. תכלס מהר מאוד היא התחילה לקרוא לי "חייםשליי", "אהוב שלייי", "אוהבת אותך", "בעליייי" וכל השטויות של הבנות (: אני גם זרמתי עם הקטע... הגענו למצב שקבענו ללכת סתם בכיף כזה ללונה פארק באיזה יום..
    הגיע היום, שאלתי אותה "מה מתי את יוצאת וזה.." היא אמרה שכניראה שהיא לא תבוא כי יש לחברה שלה יומולדת או משהו לא זוכר.
    בזמן הזה היינו מדברים יחסית הרבה באיזה 4 בבוקר, כמו משועממים שיחקנו טאקי ברשת, סתם דיברנו וזה..

חח סליחה על החפירה אני פשוט לא ממש רוצה לפספס קטעים (: אבל עכשיו מגיע הבעיה..

בזמן האחרון [שבוע בערך..] היא מסננת אותי, לא עונה לי, בפייסבוק היא לא מחזירה לי הודעות ואני רואה שהיא מחוברת והכל ומגיבה על תמונות של חברות שלה, ידידים, כותבת סטטוסים וכאלה..
    בקיצור לא יודע מה ניסגר עם הילדה הזאת, כאילו ניראה לי שהיא היית דלוקה עלייי בהתחלה שניפגשנו ואחרי זה ירד לה ממני והיא לא יודעת איך לסנן אותי מהחיים שלה.. בכל מיקרה זה מה שניראלי לא יודע אולי אני טועה, אולי זה סוג של משחק שלה, אולי ואולי ואולי.. אוכל את עצמי בשאלות של "אולי" יום ולילה כי באמת נדלקתי על הילדה הזאת, ולא כי היא נידלקה עליי, אלא כי אני אוהב את האופי שלה, הפעם היחידה שניפגשתי איתה היית באוטובוס אז בדרך חזרה מהים, אבל במשך שבועיים לא היינו מפסיקים לדבר בפלאפון, בפייסבוק ובכל דבר אפשרי.. בקיצור אנשים לא יודע מה לעשות, אם אפשר לקבל קצת טיפים, אולי זה סוג של משחק שלה, או אנערף מה שבנות עושות כבר שיגעו לי ת'ראש, לכו תבינו מה עובר שם בחוטים למעלה (: אם אפשר קצת עזרה, אולי איזו עצה אני מאוד אשמח (;

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אולי היא משחקת אותה קשה להשגה, אולי היא ירדה מזה, אולי היא מתביישת או מחכה למשו ממך... אולי המון דברים
    תנסה לכתוב לה שתצור קשר כשהיא יכולה, כי אתה מתגעגע לקול שלה בפלאפון או משו, ושזה עושה לך ת'יום לשמוע אותה או ליצור איתה קשר בכל צורה שהיא,

אם אתה מחפש עוד עזרה ומדריכים איך להתחיל עם בנות או איך לשמור עליהם שלך יש כמה דברים בלינקיה שיכולים לעניין אותך

בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,690 | הודעות: 8,174,277 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect