אז יש ילד אחד .. ( כמובן , תמיד יש ילד )
והוא סוג של החבר הכי טוב שלי . אני מכירה אותו כבר 9-10 שנים ..
מלפני כמה חודשים התחלתי לחבב אותו , יותר מהרגיל ( ראיתם את זה מגיע הא ? )
וכנראה הוא קרא את הסימנים שלי בשניות .. אבל לא עשה עם זה הרבה .
נהינו יותר קרובים .. הוא היה אוסף לי שיעורים .. והולך איתי חזרה מהבצפר הביתה .. כאלה .
אז היו ימים שהוא הכי חמוד שאפשר , ופתאום יום אחרי הוא מתהפך , ובקושי אומר לי היי בבוקר .
קיצור , לא הבנתי אם יש לו משו כלפיי , או שהוא סתם נהנה לשחק בי קצת .
עובר לו הזמן .. והגיע היום האחרון ללימודים .
השכבה הבוגרת עשתה חזרה אחרונה על הטקס סיום שלהם , על הבמה בבצפר ..
ולנו היה שיעור חופשי , אז הלכתי עם חברה לראות את החזרה .. והתיישבתי ליד הקיר . היא ישבה בריחוק ממני .
לאט לאט הגיעו עוד בנות , והעדיפו לשבת בצל . ואני נשארתי ליד הקיר . ואז הגיעו בנים , והתיישבו ליד הקיר , וכמובן שהבנות שישבו בצל הגיעו ליד הקיר .
אז חברי הטוב ועוד אחד הגיעו , ונעמדו לידי . נראה שחברי לחש לו משהו , אך לא שמעתי מה .
הצעתי להם לשבת .. וחברו אמר שהוא צריך ללכת . אז חברי ( אולי נדביק לו שם כלשהו ? מה דעתכם על .. עידן ? )
התיישב לידי . וישבנו בריחוק מכולם . אני נהנתי , ונראה שגם הוא . אז צחקנו ונהננו לנו ביחד .
וכל היום היינו ביחד .. היה נחמד .
הוא שאל אותי אם אני באה לעליה לתורה שלו .. ואמרתי שכן , רק שיודיע מתי . ( כי זה בחופש .. )
והוא אמר שהוא יודיע .
עובר לו הזמן .. לא דיברנו איזה שבועיים .. פתאום אני רואה בפייסבוק שהוא פרסם " תודה לכל מי שהגיע לעליה לתורה (: "
ואני חושבת לעצמי " עליה לתורה ? הוא אמר שהוא יודיע .. "
אז שלחתי לו סמס " שכחת .. ? =\ " בצהריים , והוא עדיין לא ענה .
לי נמאס מכל החוסר ודאות הזה . נמאס לגמרי . זאת השנה האחרונה בבצפר הזה , ואני רוצה שלפחות רק לשנה הזאת נהיה ביחד .
זה הרבה לבקש ?
עצות , עזרות , סתם עידודים , סתם תגובות לא לעניין יתקבלו בשמחה . ( חוץ מהתגובות לא לעניין . )
לכל מי שקרא את החפירה הנוראית הזאת . סליחה ותודה (:

לכל מי שקרא את החפירה הנוראית הזאת . סליחה ותודה (:
ציטוט ההודעה