קודם כל אני רוצה להגיד שכבר פרסמתי את זה בפורום אחר וקיבלתי תגובות מאוד מגעילות מאנשים , אז אני מבקשת שאם אינלכם משהו חכם להגיד אל תגידו כלום .
יש לי חבר כבר כמעט שנה ואני מאוד אוהבת אותו .
אני עובדת במסעדה ביחד עם החבר של החברה הכי טובה שלי .לפני כמה ימים היינו צריכים לחכות שעתיים וחצי לאוטובוס הביתה אז ישבנו באיזה גינה לחכות . דיברנו והוא התחיל לספר לי שיש לו המון בעיות בבית , ועם החברה שלו (שהיא החברה הכי טובה שלי ) , והוא קצת בכה , ויש לי חולשה לבנים רגישים , ולא יודעת איך זה קרה אבל התנשקנו . זאת הייתה נשיקה נשיקה עם נגיעות ולשון והכול , ואני חייבת להגיד שממש ממש התחרמנתי מהנשיקה . עכשיו אני מרגישה מממש רע עם עצמי - אני מאוהבת מאוד בחבר שלי וממש לא רוצה לפגוע בו , ומצד שני יש גם את החברה הכי טובה שלי שפגעתי גם בה - התנשקתי עם החבר שלה ! . מאז שזה קרה כל פעם שאני מתנשקת עם החבר שלי יש לי רגשות אשמה ואני לא מסוגלת ומפסיקה והוא חושב שאני כבר לא אוהבת אותו וכועס עליי . אני לא יודעת מה לעשות אבל אני חייבת לספר לו ולמצוא דרך שזה לא ייפגע בו בגלל שאני רוצה להישאר איתו וזה חשוב לי מאוד . עכשיו גם יש את החברה שלי שאני לא יודעת מה לעשות איתה - לדבר איתה , לספר לה ? גם הקשר איתה ממש חשוב לי . אני גם מרגישה רע בגלל שאני יודעת שהנשיקה עשתה לי משהו - כאילו אינלי רגשות אליו אבל פיזית הוא משך אותי .
אני חייבת עזרה אנשים ! לא יכולה יותתרררררררררררררררר .

ציטוט ההודעה

Emilia Attias