קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] ההורים שלי רוצים לקנות לי רכב ואני מתלבט במה לבחור
    על ידי Millionaire בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 17-04-2012, 12:09
  2. [עזרה] בגדתי בחבר שלי ואני לא יודעת מה לעשות .
    על ידי JustHappiness בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 40
    הודעה אחרונה: 23-08-2011, 20:49
  3. ההורים שלו רוצים שנפרד
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-03-2011, 13:26
  4. [דיון]תום ינקום על ההורים שלו ?
    על ידי TypeShorT בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-11-2009, 00:13
  5. [בעיה]ההורים שלו לא רוצים אותי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-03-2007, 20:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ההורים שלו משוגעים על כל הראש ואני לא יודעת מה לעשות

ברירת מחדל ההורים שלו משוגעים על כל הראש ואני לא יודעת מה לעשות

אני בת 18, אנחנו חברים טובים שנה שנייה, אנחנו נפגשים הרבה פעמים במהלך השבוע וגם עושים הרבה עבודות ביחד מטעם בית הספר, הוא עוזר לי ואני לו. יוצא הרבה ששנינו מספרים אחד לשני את הסודות הכי כמוסים שלנו, מין הסתם הוא גם מספר לי על ההורים שלו. שתבינו ההורים שלא לא מכים אותו לא מרעיבים אותו או משהו הם פשוט משוגעים על כל השכל.
    נגיד לפני כמה זמן הוא סיפר לי שאבא שלו יצא החוצה עם הכלב מצא באחד הפחים בדיקת הריון משומשת אז הוא לקח אותה הביתה ואמר איזה יופי אני ואשתי (אמא של הידיד שלי) נמתח אותו עד שהוא יקבל שבץ. בקיצור ידיד שלי חזר הביתה וההורים שלו תלו את הבדיקה הזו איפשהו בבית ואז באו אליו בטענות למה אתה מחביא את הבדיקה מאיתנו?! אז מה.. הכנסת אותה להריון?! כמובן שהכוונה הייתה אלי וזה הכי פגע בי..
    נגיד לפני שנה אמא שלו דיברה עם אמא שלי ואמרה לה שהיא הייתה מתביישת בבת כמו שלה והיא הייתה מביאה לי סטירה חזקה במקומה. יוצא לה גם המון שטויות מהפה, נגיד ידיד שלי דיבר עם חבר שלו דרך הסקיפ בקולי אז אמא שלו באה אל חבר שלו ואומרת לו: וואיי אם אני הייתי בגילכם בטח הינו שנינו ביחד... או בכלל ----(שם של הידיד שלי) הינו ביחד... וזה הבן שלה!!!
    אתמול אני והוא ואמא שלו הינו אמורים לנסוע לאנשהו (וויתרתי על הלימודים בגלל זה כי אמא שלו ביקשה ממני.) אז אבא שלו החביא את המפתחות של הרכב כי היה עצבני ואז סתם אילצו אותי לא להגיע לשיעורים וירד לי הציון בגלל זה....
    אני לא יודעת מה לעשות, אני נורא אוהבת אותו אני לא רוצה להפסיק את הקשר איתו אבל ההורים שלו משגעים אותי באופן אישי והדוגמאות שנתתי הם באמת כלום כי יש המוווון. אין לי יותר חשק ללכת אליו, אני אפילו חושבת על להפסיק איתו את הקשר רק בגלל היחס שאני מקבלת מצידם, למרות שאני ממש לא רוצה. אני ממש נפגעתי... בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

לך אין הרבה מה לעשות, זה ההורים שלו ואם זה מפריע לו הוא יטפל בזה.
    הוא בנאדם גדול, בן 18, אני לא מבין איפה הבעיה ? הנורא מכל שיקרה זה שהוא יעזוב ת'בית וישכיר דירה, או יחפש שותפ\ה.
    מה שבטוח לך אין את הזכות להתערב בזה!
    הדבר היחידי שאת יכולה לעשות זה לדבר איתו על זה, לראות אם זה מפריע לו אבל תכלס הוא זה שצריך לעשות משהו ולא את.

לשעבר 'Like

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,103 | הודעות: 8,173,690 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect