אני בת 18, אנחנו חברים טובים שנה שנייה, אנחנו נפגשים הרבה פעמים במהלך השבוע וגם עושים הרבה עבודות ביחד מטעם בית הספר, הוא עוזר לי ואני לו. יוצא הרבה ששנינו מספרים אחד לשני את הסודות הכי כמוסים שלנו, מין הסתם הוא גם מספר לי על ההורים שלו. שתבינו ההורים שלא לא מכים אותו לא מרעיבים אותו או משהו הם פשוט משוגעים על כל השכל.
נגיד לפני כמה זמן הוא סיפר לי שאבא שלו יצא החוצה עם הכלב מצא באחד הפחים בדיקת הריון משומשת אז הוא לקח אותה הביתה ואמר איזה יופי אני ואשתי (אמא של הידיד שלי) נמתח אותו עד שהוא יקבל שבץ. בקיצור ידיד שלי חזר הביתה וההורים שלו תלו את הבדיקה הזו איפשהו בבית ואז באו אליו בטענות למה אתה מחביא את הבדיקה מאיתנו?! אז מה.. הכנסת אותה להריון?! כמובן שהכוונה הייתה אלי וזה הכי פגע בי..
נגיד לפני שנה אמא שלו דיברה עם אמא שלי ואמרה לה שהיא הייתה מתביישת בבת כמו שלה והיא הייתה מביאה לי סטירה חזקה במקומה. יוצא לה גם המון שטויות מהפה, נגיד ידיד שלי דיבר עם חבר שלו דרך הסקיפ בקולי אז אמא שלו באה אל חבר שלו ואומרת לו: וואיי אם אני הייתי בגילכם בטח הינו שנינו ביחד... או בכלל ----(שם של הידיד שלי) הינו ביחד... וזה הבן שלה!!!
אתמול אני והוא ואמא שלו הינו אמורים לנסוע לאנשהו (וויתרתי על הלימודים בגלל זה כי אמא שלו ביקשה ממני.) אז אבא שלו החביא את המפתחות של הרכב כי היה עצבני ואז סתם אילצו אותי לא להגיע לשיעורים וירד לי הציון בגלל זה....
אני לא יודעת מה לעשות, אני נורא אוהבת אותו אני לא רוצה להפסיק את הקשר איתו אבל ההורים שלו משגעים אותי באופן אישי והדוגמאות שנתתי הם באמת כלום כי יש המוווון. אין לי יותר חשק ללכת אליו, אני אפילו חושבת על להפסיק איתו את הקשר רק בגלל היחס שאני מקבלת מצידם, למרות שאני ממש לא רוצה. אני ממש נפגעתי... בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות..

ציטוט ההודעה