קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כנסו בבקשה די דחוף..
    על ידי Anonymous בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 00:45
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 18:42
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 14-10-2006, 21:08
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2006, 07:16
  5. כנסו בבקשה-די דחוף
    על ידי קופיקו בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-08-2006, 15:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[ייעוץ] להעצים את המשיכה כנסו בבקשה זה דחוף

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ברירת מחדל [ייעוץ] להעצים את המשיכה כנסו בבקשה זה דחוף

אהלן חבר'ה
    יש איזה מישהי hb 7 שהיא מכרה שלי (כלומר היינו אומרים שלום לפעמים וזהו) היא חברה של ידידות שלי אגב, בקיצור היא נראית לי אחלה ילדה והיכרתי אותה קצת יותר יצא לנו לדבר..היא הראתה סימני התעניינות,בתכלס היא מכירה אותי גם מהבית ספר (שכבה מתחתיי) והיא יודעת שיש לי ערך והרבה ידידות ושאני שובב חח זה הרושם..אז דיברתי איתה לעומק כזה בניתי נוחות בצורה ממש טובה גילינו דברים משותפים ביחד עשיתי לה קינו בצורה מעולה סה"כ יש לי ניסיון לא רע והכל אבל בכל מקרה אני לא שקט כ"כ אני רוצה להעצים את המשיכה אני לא וידע עד כמה היא חזקה..

השאלה שלי היא איך אני מעצים את המשיכה?
    בתכלס היא הראתה סימניי התעניינות אבל אני רוצה יותר כי היא נחמדה בערך לכולם,צ'יפרתי אותה בכמה מחמאות כנות אבל אני רוצה להעצים את זה יותר...חשבתי על קרוב רחוק אבל אני רוצה משהו יותר עוצמתי כי ניסיתי לגרום לה גם לקנא הזרמתי את השיחה לכך שאמרתי לה בצחוק שתכיר לי איזה מישהי אינליגנטית והיא זרמה עם הראיון כזה לא קינאה או משהו אבל אין לדעת בתכלס...
    קיצר חבר'ה אני צריך כמה כלים\ראיונות. תודהה לכל העוזרים!!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

חשבת להפגש איתה וליצור מתח מיני מטורף ?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אינ לא רוצה להיפגש איתה עדיין זה קצת מוקדם מדי דיברתי איתה רציני רק פעם אחת..בכל מקרה אני רואה אותה כל שישי אנחנו יוצאים לאותו מקום אז זה לא בעיה.
    .מתח מיני יש לך ראיונות טובים כי אינ לא אוהב משפטים כמו "אני מפחד שתאנסי אותי" וכאלה שמביאים אתגר
    אני משתמש בזה רק שזה מתאים אבל מה עושים כשזה לא מתאים לשיחה? יש לך ראיונות יותר טובים ומפורטים? אני חייב פירוט
    תודההה

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

דבר ראשון אומרים רעיונות, לא ראיונות. (ראיון זה כמו ראיון עבודה, אם עוד לא הבנת את ההבדל)

ואחריי פעם אחת שראית אותה זה בכלל לא מוקדם מידיי, תציע לה להצטרף אלייך לפעילות יומיומית שהיא לא תיהיה מרכז העניין, ותשלב בה כיף ככה שהיא תרצה להפגש איתך שוב...
    תגיד לה שאתה צריך את עזרתה במשהו, ואם היא תיהיה נחמדה היא תבוא...

מתח מיני זה לא במשפטים - תתקרב אליה פיזית, תסתכל לה בעיניים, על השפתיים, תדבר בקול איטי וסקסי, תיהיה גברי ומושך וככה היא תימשך אלייך...

ואני לא מבין איך אתה רוצה להגביר את המשיכה אם דיברתם רק פעם אחת? עוד אין משיכה בכלל לפי מה שאתה מתאר....
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

חפש חומר על qualification

זה מה שיעשה את ההבדל

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קצת משחקים, לשחק על הגבול שבין "אני רוצה אותך", ל"את לא מעניינת אותי ויש לי מספיק בלעדייך".
    זה מושך את כולן.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי itzik360 צפיה בהודעה
    אינ לא רוצה להיפגש איתה עדיין זה קצת מוקדם מדי דיברתי איתה רציני רק פעם אחת.

לא נכון!!!!!!! אין דבר כזה מוקדם מדי

מתי תבינו שזה לא פרוייקט גמר לאוניברסיטה
    לא מחכים כמה חודשים כדי לחמם בחורה כדי שאולי תחבב אותכם מספיק לתת לכם נשיקה על הלחי

מה רע בפשוט להפגש איתה.... עזוב את הפיק אפ בצד
    פשוט לבקש ממנה לצאת לקפה, לסרט, לציד ג׳מוסים בחיק הטבע
    לא משנה למה, זה נראה לי כאילו שאתם מפחדים לעשות את הצעדים הפשוטים אז אתם מתחבאים מאחורי מושגי פיק אפ
    מה שווה כל ה"נסיון הזה " שלך אם אתה לא יכול להזמין בחורה לצאת? לא בשביל זה התחלת ללמוד פיק אפ
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

StreetLight אתה צודק,אבל אם אני אזמין אותה לצאתא יתי 'מוקדם מדי' זה כביכול שאני חושף את הקלפים בפניה כאילו שאני אומר לה 'בואי לדייט' ויהיה לי חבל לשרוף את עצמי איתה אם זה מוקדם מדי זה הכל...

לייקים
    106
    נקודות
    50

StreetLight אתה צודק,אבל אם אני אזמין אותה לצאתא יתי 'מוקדם מדי' זה כביכול שאני חושף את הקלפים בפניה כאילו שאני אומר לה 'בואי לדייט' ויהיה לי חבל לשרוף את עצמי איתה אם זה מוקדם מדי זה הכל...
    בולשיט!!!!! אל תצטטת לי חרטא שקראת באיזה מדריךבאינטרנט

מה "כאילו אני אומר לה בואי לדייט" זה בדיוק מה שאתה אומר לה.... את רוצה לחכות עוד כמה חודשים עד שיהי לך את האומץ להזמין אותה
    מה נראה לך היא תזמין את עצמה לדייט, זה כל כך פשוט ועובד יותר פעמים מלא, כל המדריכי פיק אפ האלו אמורים לשפר את היחסי אנוש לא להחליף אותם

אני מזמין בנות לדייט בפעם הראשונה שאני פוגש אותם, לפעמים אני הולך עליהם הביתה בפעם הראשונה שאני פוגש אותם
    כמה פעמים צריך לדבר איתה בשביל להזמין אותה לדייט?
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 25-07-2011 בשעה 23:56.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

בסדר יש לי רעיון,יום שישי אני אדבר איתה ואציע לה לבוא איתי סיבוב...נלך לאכול גלידה,נעשה סיבוב על חוף הים לא בעיה,הקטע הוא שאני רוצה אותה יותר לקטע רציני אני אוכל לנשק אותה כבר בפגישה הבאה? ואני לא יודע אם יצרתי ממש הרבה משיכה וכו'

לייקים
    106
    נקודות
    50

בסדר יש לי רעיון,יום שישי אני אדבר איתה ואציע לה לבוא איתי סיבוב...נלך לאכול גלידה,נעשה סיבוב על חוף הים לא בעיה,הקטע הוא שאני רוצה אותה יותר לקטע רציני אני אוכל לנשק אותה כבר בפגישה הבאה? ואני לא יודע אם יצרתי ממש הרבה משיכה וכו'
    בשביל זה אתם תלכו לסיבוב ביום שישי

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect