קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עשינו עסק-נפתר] מוניטין שלילי שלא בצדק!
    על ידי oneel2 בפורום תלונות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 23:43
  2. [עשינו עסק-נפתר] מוניטין שלילי שלא בצדק!
    על ידי oneel2 בפורום תלונות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-09-2011, 20:30
  3. [עשינו עסק-נפתר] הורדת מוניטין שלילי
    על ידי DongiS בפורום תלונות
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-07-2011, 17:54
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הורדת מוניטין שלילי שלא בצדק!

משתמש מכור האוואטר של royee121
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

ברירת מחדל הורדת מוניטין שלילי שלא בצדק!

שם המתלונן + פרופיל: royee121

שם המשתמש כלפיו מופנת התלונה + פרופיל:
    DongiS

אשכול המכירה \ קנייה \ הימור : אין! כי לא מכרתי שום מוצר(הוא עשה לי את המוניטין שלילי על אשכול שלי מלפני 6 חודשים, רצוי לציין שהמוצר שנסייתי בעבר למכור כבר פג תוקפו כי שניתן לראות הוא היה תקף ל3 חודשים בלבד, ככה שקל וחומר שתבינו שהתלונה חסרת שחר)

פירוט התלונה: המשתמש הנ"ל שהתלונן, לא ניסיתי למכור לו שום דבר ועל כן אין לי מושג על מה הוא הוריד לי מוניטין שלילי

סכום נק': אין, כי לא הייתה עסקה ולא היה ניסיון לעשות עסקה

תמונות \ הוכחות \ דברים אחרים שיעזרו לנו לעזור לכם : אין, כי לא הייתה עסקה ולא היה ניסיון לעשות עסקה
    נערך לאחרונה על ידי ExcluSive; 04-08-2011 בשעה 20:22.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

הפניתי אותו שיגיב כאן.

משתמש מתקדם האוואטר של DongiS
    לייקים
    5
    נקודות
    394

הורדתי לו מוניטין כי הוא משתמש נוכל ונחש, אני לא מבין איך הוא לא קיבל באן או קנס או משהו עד עכשיו.

עשיתי אתו עסקה ואז הוא עושה הכל כדי להרוס לי אותה, מגיב לי באשכול מלא פעמים כדי שאנשים לא יקנו ממנו ומוריד לי מוניטין למרות שלא מכרתי לו כלום !! רצה לעשות איתי עסקה, לא הסכמתי לתנאים שלו הוא מוריד לי מוניטין ומנסה להחריב לי תאשכול ואת המכירה, ואיפה שהוא רק יכול מנסה להרוס.

אז רשמתי לו במוניטין שאסור לעשות איתו עסקאות בגלל שאם לא מסכימים למה שהוא מציע הוא ינסה לעשות הכל כדי שהמכירה של מי שמוכר לו לא תצליח.

המוניטין שהורדתי לו לדעתי מוצדק לחלוטיון, רשמתי שם את האמת בצורה הכי אוביקטיבית שיכולה להיות, כי סך הכל לא הסכמתי לעשות איתו עסקה ועל זה הוא ניסה להחריב לי תמכירה בכל דרך אפשרית.

המוניטין נועד להזהיר מפני אנשים מסוכנים, וכדי להתריע עם מי עושים עסקאות, לכן אם תורידו לו את המוניטין זה יהיה חוסר אמינות כלפי שאר המשתמשים שלא ידעו מול מי הם עושים עסקאות.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

מנהל אני יכול להגיב לכל הטענות שלו, אבל חבל על המילים, כי לא ביצעתי איתו שום עסקה לגבי הפרימיום לMU כפי שהוכחתי כי הפרימיום פג כבר לפני 3 חודשיים, כך שאתם יכולים להבין שהמשתמש הנ"ל שקרן והוריד לי מוניטין על משהו שלא היה.

שם פרטי
    רועי
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    עסקה טובה זה השם שלי

זה האשכול שבו הוא עשה לי מוניטין שלילי http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=720308
    מוצר שפג לפני 3 חודשיים, ולכן שום ניסיון עסקה בתקופה הזאת לא עשיתי בכלל עם הבחור השקרן שהוריד לי את המוניטין.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי DongiS צפיה בהודעה
    הורדתי לו מוניטין כי הוא משתמש נוכל ונחש, אני לא מבין איך הוא לא קיבל באן או קנס או משהו עד עכשיו.

עשיתי אתו עסקה ואז הוא עושה הכל כדי להרוס לי אותה, מגיב לי באשכול מלא פעמים כדי שאנשים לא יקנו ממנו ומוריד לי מוניטין למרות שלא מכרתי לו כלום !! רצה לעשות איתי עסקה, לא הסכמתי לתנאים שלו הוא מוריד לי מוניטין ומנסה להחריב לי תאשכול ואת המכירה, ואיפה שהוא רק יכול מנסה להרוס.

אז רשמתי לו במוניטין שאסור לעשות איתו עסקאות בגלל שאם לא מסכימים למה שהוא מציע הוא ינסה לעשות הכל כדי שהמכירה של מי שמוכר לו לא תצליח.

המוניטין שהורדתי לו לדעתי מוצדק לחלוטיון, רשמתי שם את האמת בצורה הכי אוביקטיבית שיכולה להיות, כי סך הכל לא הסכמתי לעשות איתו עסקה ועל זה הוא ניסה להחריב לי תמכירה בכל דרך אפשרית.

המוניטין נועד להזהיר מפני אנשים מסוכנים, וכדי להתריע עם מי עושים עסקאות, לכן אם תורידו לו את המוניטין זה יהיה חוסר אמינות כלפי שאר המשתמשים שלא ידעו מול מי הם עושים עסקאות.
    מתי ובאיזה אשכול עשית אתו עסקה?

ציטוט נכתב במקור על ידי royee121 צפיה בהודעה
    מנהל אני יכול להגיב לכל הטענות שלו, אבל חבל על המילים, כי לא ביצעתי איתו שום עסקה לגבי הפרימיום לMU כפי שהוכחתי כי הפרימיום פג כבר לפני 3 חודשיים, כך שאתם יכולים להבין שהמשתמש הנ"ל שקרן והוריד לי מוניטין על משהו שלא היה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי royee121 צפיה בהודעה
    זה האשכול שבו הוא עשה לי מוניטין שלילי http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=720308
    מוצר שפג לפני 3 חודשיים, ולכן שום ניסיון עסקה בתקופה הזאת לא עשיתי בכלל עם הבחור השקרן שהוריד לי את המוניטין.
    אתה לא צריך להגיב כאן יותר עד שאני אבקש ממך.

משתמש מתקדם האוואטר של DongiS
    לייקים
    5
    נקודות
    394

המוניטין שהורדתי לו הוא על מה שהיה בתלונה שלי פה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=770294 .

הוא מנסה להתעלם מהעניין להסיט את הנושא ולהתייחס לדברים אחרים.
    עצם זה שהוא חוזר ומזכיר את העניין שזה על אשכול שהיה מלפני שלוש ולא מתיחס לתוכן המוניטין מראה שהמוניטין נכון והטעות שלי הייתה שהורדתי לו אותו באשכול שלו במקום באשכול של המכירה שלי.

הסיבה להורדת המוניטין היא שהוא ניסה להחריב לי מכירה בגלל שלא הסכמתי לעשות איתו עסקה.

לפי דעתי באמת צריך למחוק לו את המוניטין בגלל שלא נתתי אותו באשכול הנכון, ואחרי שהוא ימחק אני אוריד לו מוניטין באשכול המקורי שדרכו בוצע כל סיפור התלונה שלי. שבעקבותיה הורדתי לו את המוניטין .

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי DongiS צפיה בהודעה
    המוניטין שהורדתי לו הוא על מה שהיה בתלונה שלי פה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=770294 .

הוא מנסה להתעלם מהעניין להסיט את הנושא ולהתייחס לדברים אחרים.
    עצם זה שהוא חוזר ומזכיר את העניין שזה על אשכול שהיה מלפני שלוש ולא מתיחס לתוכן המוניטין מראה שהמוניטין נכון והטעות שלי הייתה שהורדתי לו אותו באשכול שלו במקום באשכול של המכירה שלי.

הסיבה להורדת המוניטין היא שהוא ניסה להחריב לי מכירה בגלל שלא הסכמתי לעשות איתו עסקה.

לפי דעתי באמת צריך למחוק לו את המוניטין בגלל שלא נתתי אותו באשכול הנכון, ואחרי שהוא ימחק אני אוריד לו מוניטין באשכול המקורי שדרכו בוצע כל סיפור התלונה שלי. שבעקבותיה הורדתי לו את המוניטין .
    מתי תבינו שהמוניטין זה לא משחק?!
    אם מישהו הוריד לך מוניטין אתה לא הולך להוריד לו בחזרה, פתחת תלונה והיא טופלה בהתאם, אתה לא צריך "להעניש" אותו על מה שהוא עשה לך.
    רק במצב של חוסר אמינות או רמאות אתה מוריד למישהו מוניטין; אני מקווה שזו פעם אחרונה שאני אצטרך להגיד את זה.

המוניטין יימחק.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,499 | הודעות: 8,173,086 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect