שלום!!
אוקי אז ככה בחורה ממש נחמדה , יש משיכה יש צחוקים הרבה קוקי פאני היא הרבה מסתכלת עליי ואני תופס אותה הרבה שהיא מסתכלת עליי
אוקיי פעם שלישית שאני מציע לה לצאת והיא אומרת לי נראה למה לא (כאילו שהיא בונה לעצמה גלגל הצלה), אז עניתי לה תקשיבי למה תמיד את משאירה אותי תלוי באוויר אני לא אוהב את זה ושאלתי את רוצה לצאת איתי כן או לא?
היא עונה לי כן בטח למה לא
אז אמרתי לה אוקי נדבר בהמשך השבוע וניקבע ושוב ציינתי שאני מצפה לקבל תשובה של כן או לא ממך (לא "נראה" או משהו כזה)
הטעות היחידה שאני עושה איתה אני דיברתי איתה כמה פעמים בפלא וכל שיחה לא פחות מ45 דקות אתמול זו הייתה שיחה של 3 שעות!!
אל תדאגו יש לי המון נושאי שיחה(והיא גם הזכירה "יצאתי עם כמה גברים שאל תשאל אין נושאי שיחה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי),ונגיד לרגע יש שקט בטלפון אז היא מקריצה נושא כלשהו ומדברים עליו .... דיברנו על הכל והיא אומרת לי "טוב לי לבד" (שברור שמי שאומרת את זה ממש רוצה חבר) ועוד דברים בסיגנון היא עוצקת שמתחילים איתה פה ושם אז גם אני מספר וכו'....
עשיתי לה קרוב רחוק גם נראה לי ממש טוב ,כי באותו היום היא ממש חיפשה לדבר איתי (עובדים ביחד).
יש סיכוי\עתיד איתה?
אני ממש רואה שהיא רוצה אבל לפי דעתי היא ממש משחקת אותה קשה ולא זולה גם לפי האופי שלה..
זהו , מה דעתכם היא בעניין? או שסתם משחק?
****במידה והיא שוב מתחמקת או משהו בסיגנון לעשות שוב קרוב רחוק? לעשות משהו אחר? מה לעשות?
וואלה לא בא לי להמשיך הלאה ממש בא לי עליה
תודה רבה!!

ציטוט ההודעה
.