קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. 2 תמונות שלי מהיום =D
    על ידי MrP בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 16:49
  3. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 00:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

יציאה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל יציאה שלי

מכירים את זה שאתם רוקדים עם חבר במסיבה אבל לא מפסיקים להסתכל על בחורות מסביב, ברור שמסתכלים על בחורות אבל, פשוט לא יודעים למי לגשת ראשונה, הפעם בראשונה שניגשים בערב זה אף פעם לא קל, תמיד יש פחד, ואפילו לא יודעים ממה. פשוט פוחד ללכת ולדבר ושאתה כבר בא לגשת לבחורה שאתה רוצה פתאום המוח שלך עוצר אותך על ידי תירוץ למה לא כדי ללכת עליה, משהו בסגנון של: "היא בדיוק מדברת עם חברה", וככל שאתה מחכה יותר זמן ולא ניגש ככה עולים לך יותר תירוצים לראש: "מישהו אומר לה שלום עכשיו, היא כותבת אסמס למישהו, איזה בן רוקד לידה אולי זה חבר שלה?" והכי מפורסם אצלי זה "טוב אחרי השיר הזה אני ניגש", כאילו המוח שלך עושה לך ספאם של תירוצים בראש והוא לא מפסיק.

בדרך כלל מה שאני עושה בסיטואציה שאני נתקע ככה, אני פשוט מסתובב לצד שני, והבחורה בראשונה שאני רואה אני ישר ניגש עליה, ככה אני לא מספיק להביא תירוצים, ואחרי הראשונה כל השאר כבר לא בעיה. זה ממש כמו להיכנס למים קרים, לא עושים את זה לאט אלה פשוט קופצים פנימה וזה בדיוק מה שלא עשיתי. מה שכן עשיתי היה לרקוד ולחשוב על תירוצים, בזמן שאני נלחם עם עצמי לגשת או לא. שתי בנים נגשו לבלונדינית שאני רציתי, והתחילו לרקוד איתה ועם חברה שלה. באותו רגע התפוצץ לי ווריד בראש! מה הם חושבים שהם עושים! אני עומד פה כבר שעה כמו איזה תמרור, ומתבשל בתירוצים והם פשוט באים להם! טוב, עם הם יכולים אז גם אני יכול, הסתובבתי וישר ניגשתי לראשונה שראיתי, היא העיפה אותי כי לא הייתי מרוכז בא בכלל והסתכלתי על יותר על הבלונדינית. לפני מה שאני ראיתי הבנים לא ממש עשו משהו חוץ מלרקוד איתן, והנחתי שעם בנים לא יקדמו את העניינים לכיוון יותר אינטימי, נשיקה והלאה, הבנות יעיפו אותם.

בנתיים שאני מחכה שהבלונדינית שלי תתפנה, הלכתי להתחמם קצת, ניגשתי לבחורות וכל הזמן הצצתי לכיוון של המטרה שלי, איך שקלטתי שהבנות מעיפות את הבנים כי כמו שאני חשבתי הם לא עשו כלום חוץ מלרקוד. פילסתי דרך בין כהל האנשים אליה, באתי אל הבלונדינית, תפסתי אותה ביד, משכתי אותה אליי, תוך כדי הריקוד יד אחת שמתי לה על האגן עם השנייה תפסתי אותה בשיער משכתי את הראש שלה בעדינות לאחור, ככה שנסתכל אחד לשני בעיניים והתחלנו להתמזמז. התמזמזנו כמו מטורפים על רחבת הריקודים, לקחתי לה את היד והובלתי לכיוון השירותים, חיכינו שכמה בנות יצאו משם ונכנסנו, התא שלנו היה החשוך מכולם והיה אפשר לנעול את הדלת.
    אנחנו מתמזמזים ובדרך מורידים בגדים אחד לשני, ואז פתאום משום מקום, איפשהו בין שאני מוריד לה את המכנסיים ובין זה שהיא מנסה לפתוח לי את החגורה, היא מצהירה שיש לה חבר, אני ממשיך בשלי כאילו אני לא שמעתי אותה בכלל. היא עוצרת אותי פתאום, ואומרת את זה עוד פעם, מה היא רוצה ממני, שאני יביא לה מדליה על זה שהיא בוגדת בו בשירותים? אני אומר לה שזה מגניב שיש לה חבר ואני בטוח שהוא אחלה גבר, מנשק אותה וממשיכים להתמזמז עוד פעם, כל פעם שאנחנו מורידים מכנסיים היא נזכרת פתאום שיש לה חבר ואז מעלים אותם עוד פעם והיא שוכחת ממנו. אני כבר לא ממש מבין מה היא חשבה שנעשה פה, כי אני הייתי די בטוח שהולכים לשירותים במועדון בשביל סקס והיא כנאה חשבה שנוריד מכנסיים ונעשה שיחת נפש על החיים. לא יודע כמה זמן היינו שם אבל נהיה שם חם, והתחלנו להזיע, כנראה בגלל כל הבלגן שכרוך הרבה מעוד הורדות ועליות של המכנסיים ,חולצות ושיחות הנפש בין לבין, כבר ירד כל החשק. בלי שמות, או לדעת בכלל משהו אחד על השני סיכמנו שנחזור לחברים שלנו, חמקנו החוצה מהשירותים של הבנות. עזרתי לה למצוא את חברה שלה ואני חזרתי לחבר שלי.

עכשיו כל פעם שאני נתקע ומתחיל להביא תירוצים למה לא לגשת לבנות, אני נזכר באותו ערב, שלימד אותי שעם אתה לא נגש תמיד יהיה מישהו יעשה את זה במקומך ואתה פשוט תסתכל מהצד איך בגלל כל השטויות, התירוצים, הדיאלוג שיש לך בראש אתה נותן לעצמך בגלל לפספס הזדמנויות. כמו שאני כמעט פספסתי, עם הבחור הזה היה יודע מה צריך לעשות אולי הוא היה מספר את הסיפור הזה במקומי עכשיו.

מסובב על סיפור אמיתי! חחח אני חדש פה אז אני יכתוב עוד רבה! תגיבו כי אני השקעתי!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

יפה אחי פיתחת לעצמך שיטה לחמוק מכל התירוצים שהמוח שלך מייצר..
    אבל ממש ככה באת אל בחורה והתחלת לנשק אותה?! נשמע קצת מוזר..כאילו לא רקדת איתה או משהו לפני ? קצת קינו ? דיבור ?? משהו !?
    בכל מקרה נשמע מקרה טוב , תמשיך ככה , לגבי הקטע של החבר , יש מצב היא בדקה אותך מה שנקרא "שיט טסט" היא רוצה לראות כמה אתה גבר , וכמה אתה רציני כלפיה , אסור לך להתעלם פעמיים מזה , כי יש מצב שכן יש לך חבר..פשוט פעם הבאה תגיד לה " ולמה הוא לא פה לשמור עלייך " , היא תשתוק או תגיד שקר כלשהו , תגיד טוב חיים שלי ותמשיך..אני לא מאמין שבחורה תשכב עם כל גבר שהיא רואה במועדון ועוד שהם כבר התחילו להתמזמז היא פתאום תעלה את זה..בדר"כ מעלים את הזה בהתחלה שוב כדי לבחון אותך או כדי להרחיק אותך אם היא לא בעניין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל תודה על התגובה כי סוף סוף אני מקבל אחת, עם דברתי איתה? כה... עשיתי כזה "היי" כדי שתסתובב עליי קצת ואז תפסתי לה את היד. אבל חוץ לא משהו מיוחד.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אהבתי נורא את האומץ שלך והמחשבה השקולה שלך. זה מראה שיש לך עתיד.

אני חושב שהיא אמרה שיש לה חבר רק בגלל שהיא לא רצתה להתקדם יותר מידי. היה לה נוח עם מזמוזים וקצת פחות בגדים אבל סקס היה יותר מידיי בשבילה. הגיוני לא ?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,706 | הודעות: 8,199,299 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect