קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-02-2012, 22:45
  2. [Win 7 32Bit - עזרה] מנסה לאפשר גישה מרחוק למחשב בבית של ההורים שלי ללא הצלחה
    על ידי BugBag בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 30-10-2011, 20:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

דוח שטח| באוטובוס, ללא הצלחה אבל יצאתי עם הרגשה טובה (17)

ברירת מחדל דוח שטח| באוטובוס, ללא הצלחה אבל יצאתי עם הרגשה טובה (17)

התחלתי היום עם מישהי באוטובוס. זאת הייתה בערך הפעם הראשונה שהתחלתי עם מישהי. (אני יודע, קצת מאוחר...) מה שהפתיע אפילו אותי בזה, שהצלחתי להתחיל עם מישהי, ועוד באוטובוס מלא אנשים שיכולים לשמוע אותי, שזה בעצמו הישג ענק בגלל שפעם הייתי ביישן.
    זה הלך בערך ככה:
    התחלתי עם משפט פתיחה שאולי חלק מכירים- "סליחה, את יודעת כמה שוקל דוב קוטב?" - "לא" -"גם אני לא, אבל מספיק כדי לשבור את הקרח".
    חלק מכם אולי יגיד שזה קיטשי להתחיל עם משפט פתיחה לא ספונטני, אבל לדעתי, מה רע בלהצחיק אותה קצת בהתחלה? בכל מקרה המשך השיחה היה ספונטני לגמרי.
    היא צחקה, ואמרה "הרגת אותי עכשיו". ממש שמחתי.
    אחר הצגתי את עצמי, שאלתי איך קוראים לה ולחצנו ידיים.
    אז היה לה פלאפון, והיא ענתה. זה קצת הרס את הרצף. חיכיתי כמה שניות לראות אם היא תנתק, וכשהיא לא ניתקה, אמרתי לה, 'אולי תגידי לה שתיתקשרי אליה אחר כך? כי אני עוד מעט צריך לרדת...' היא אמרה לי שזאת שיחה חשובה. פה הבנתי שלא נגיע לשום מקום, וכבר עוד כמה שניות הייתי צריך לרדת. אמרתי לה, "אז אין סיכוי לפלאפון?" עם חיוך, והיא ענתה, גם עם חיוך, "לא... אתה נראה צעיר מדי".
    יכול להיות שבאמת זה בגלל זה, כי אני נראה מאוד צעיר ויכול להיות שטעיתי בהערכת הגיל שלה. יכול להיות שזה גם היה כי נראיתי נורא- שמתי לב אחרי זה שהעיניים שלי היו אדומות לגמרי מלאות בורידים, כנראה בגלל שהייתי בים קודם אז בגלל המים שנכנסו לעיניים.
    אולי זאת לא הייתה סגירה, אבל לא אכפת לי, יצאתי מזה עם הרגשה מעולה. בתור בן אדם שהיה פעם ביישן, לעשות מהלך כזה הוא כבר הישג. גם עזרה העובדה שהיא חייכה כל הזמן והייתה ממש חמודה.
    מוסר ההשכל שאני מנסה להעביר בדוח הזה מיועד לכל אלה שלא הולך להם או שהם אפילו לא מעזים לנסות - אל תתביישו! תצאו לשטח ותתאמנו! לפני שפתחתי איתה אמרתי לעצמי, שאם אני לא הולך להתחיל איתה, הולכת להיות לי הרגשה ממש גרועה, של החמצת הזדמנות, של 'עוד פעם לא היה לי אומץ'. הייתי ממש לחוץ, הלב שלי התחיל לדפוק בחוזקה, ממש הייתי יכול לשמוע אותו, הייתה לי אותה הרגשה שקוראת כשצריך לדבר מול קהל. ולמרות זאת, אמרתי לעצמי שאני חייב לעשות את זה, ועשיתי את זה. וגם אם לא הצלחתי, יצאתי בהרגשה מעולה, אני עדיין עם חיוך. ואני יודע שתמיד יש את הפעם הבאה.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

"הצלחה" - זה אינדיווידואלי, אני אישית לא הייתי אומר שלא הצלחת.
    בתור בן אדם שהיה כמוך, לעשות צעד כזה, זה לא צעד עצום, אבל הוא בהחלט לא פשוט, אז אל תוריד מהערך של המעשה, זה אומר הרבה דברים, שאתה מוכן להתמודד מול הפחדים, אתה מוכן להשתנות, ושיש לך ביצים, אז אל תמעיט כל כך בערכך, זה א'.
    ב'. אתה רק מתחיל אז זה שלא קיבלת מספר, לא נורא, זה יגיע.
    ג'. משפט מגניב לגמרי, אני אשתמש בו. בתור התחלה הייתי אומר שפתיח דעה זה הדבר, כי ציינת בעצמך שאחרי זה הצגת את עצמך והיא את עצמה, וזה תוצאה של "אין מה להגיד", אבל כשאתה משתמש בפתיח דעה אז יש לך לאן לקדם את השיחה באופן אוטומטי וזה עוזר בהתחלה.
    אבל הפתיח מעולה מצחיק ומגניב לפי דעתי ואתה מוזמן להמשיך לפתוח איתו אבל תקדם את השיחה, לשאול לשמה זה לא מעניין, היא יודעת איך קוראים לה ושאלו אותה את זה המון פעמים כנראה, אז גם אתה נפלת עליה ?

וקח לתשומת לבך, כשאתה תהיה ברמה המתאימה, שיחת הטלפון "החשובה" תהיה פחות חשובה מהשיחה איתך.

יום טוב וכל הכבוד !

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אח שלי, אתה צריך להיות גאה בעצמך, כי אם לא שמת לב, לפי מה שהיא אמרה, הסיבה היחידה שבגללה היא לא נתנה לך את הטלפון שלה זה בגלל שהיית צעיר מידי, ולא בגלל שלא היית מישהו מעניין שהיא רוצה להכיר.

לדעתי, אתה יכול לשמוח
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

אחי יצאת מלך! תמשיך ככה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי נכון יפה שהתחלת לעשות צעד עם מישהי ואולי בגלל מגבלת הזמן שהייתה לך לא יכלת לסגור אבל אין פה דוח שטח יותר מידי כל מה שעשית זה משפט פתיחה על מישהי ומכאן לא קרה כלום - הדבר הזה קורה כל כך הרבה במהלך החיים. רק שהפעם חשבת שאתה מתחיל סרגינג אז שמת לזה דגש.
    אבל בכל זאת יפה שניסית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי נכון יפה שהתחלת לעשות צעד עם מישהי ואולי בגלל מגבלת הזמן שהייתה לך לא יכלת לסגור אבל אין פה דוח שטח יותר מידי כל מה שעשית זה משפט פתיחה על מישהי ומכאן לא קרה כלום - הדבר הזה קורה כל כך הרבה במהלך החיים. רק שהפעם חשבת שאתה מתחיל סרגינג אז שמת לזה דגש.
    אבל בכל זאת יפה שניסית.

תודה על התגובות
    Peace, אני לא ממש אוהב פתיחי דעה, כי כמו שאתה אמרת, צריך לעניין אותה, ואם לשאול מה השם שלה זה לא מעניין, איך דעה שלה תעניין אותה? עדיף להצחיק אותה מאשר לשאול אותה דעה על משהו כשאפילו לא אכפת לי מהתשובה שלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,077 | הודעות: 8,198,670 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect