קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך]:איך להפוך את המקשים של הנוקיה לצבעונים, שוו
    על ידי 0neill b0y בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 14-03-2007, 16:59
  2. איך לשרוף למישהו את הכונן דיסקטים, דרוך מקורית מגנ
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 21:18
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 18:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

איך לא לאבד יתרון מולה ולצאת ברווח?

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך לא לאבד יתרון מולה ולצאת ברווח?

לפני קצת יותר מחודש הכרתי בחורה ויצאנו בערך שבועיים - שלוש אינטנסיבי (ואני יודע אולי זאת היתה הטעות). וכנראה פישלתי מכל אותם סיבות ידועות, ונפרדנו ביוזמתה. היא אמרה "הקשר לא מרגיש לי נכון", זאת למרות שהכל זרם ביננו נפלא במשך כל הזמן שיצאנו.

כמה ימים אחרי שנפרדנו רצה הגורל והיא ראתה אותי עם בנות מסביבי והיה סרט שלם שהוביל לכך שאחרי כמה ימים היא פנתה אלי בכדי לשוחח, (היא היתה עם פנים נפולות) אבל אמרתי לה שזה לא הזמן המתאים לשוחח והיא מיד הלכה, אחרי כן ראיתי שהיא נפגעה מכך, ולקחתי אותה לצד (כי אני זה שקובע את הקצב), והיא אמרה לי שהיא מפרגנת לי שהמשכתי בחיי אבל התלוננה כי בדרך שעשיתי את זה אני מתנהג רע אליה (כי כשהייתי עם הבנות התעלמתי ממנה ובקושי אמרתי לה שלום)והעלתה שאולי אני גם עשיתי את זה בכוונה בגללה, ואמרה עוד שהיא לא קולטת אותי, אני מצידי הראיתי שלא איכפת לי ממנה וחתכתי מהר את השיחה ואמרתי לה שנדבר על זה כבר.

הנקודה היא שכל עניין הבעת חוסר אכפתיות כלפיה היא הצגה, למרות שכל העניין עם הבנות יצא במקרה מוחלט.
    אני מעוניין בה ורוצה אותה חזרה. עברו כבר שבועיים וחצי מאז שנפרדנו.

אשמח ואודה לכל מי שיוכל לעזור לי לקבל הצעות באיזו שיטה (או מס' שיטות) אפשר לעשות את זה, כגון: איך לפנות אליה?, באיזה מקום לקבוע איתה בשביל זה?, מה העיתוי המתאים לכך?, באיזו התנגדות אני יכול להתקל ואיך לעבור אותה?, מה אם היא תסרב או תשאל בשביל מה?, מה אם היא לא תוכל להיפגש?, האם מה שעשיתי לה יכול להשפיע, ז"א איך אני יכול להתמודד עם שאלות שלה בעניין?, איך לבקש ממנה שנחזור בלי שאאבד עמדת שוויון מולה ובלי שהיא תסלוד ממני?, איך לא להצטייר מולה כנידי? וכו'.

כמובן שתמצתתי את הפרטים המקרה כאן, ורשימת השאלות ששאלתי אינה ממצא.

כבר קיבלתי כמה עיצותה כי כדאי לדבר איתה ולהיות ישיר בעניין.

אך אני לא יודע באיזו שיטה לעשות את זה (במידה וזו הדרך היחידה).

כל מידע או נסיון עבר יעזור!

תודה מראש
    ג'ון

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    דני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משחקים זה אהבה

תחפש מישהו ואל תעשה מה שעשית עכשיו..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היתי במקרה דומה ממש לא מזמן רק שאני זרקתי את הבחורה מאותה סיבה

בכל מקרה מה שאתה יכול לעשות הוא להגיד שאתה באמת מתנהג עליה קצת "רע" בגלל שתחלס מרגיש לך עצוב שדוקא אחרי שנפרדתם היא פתאום מרגישה משהו, או שאתה מנסה ב"כח" לנסות לשכוח אותה אבל לא באמת רוצה וזה יוצר אצלך סוג של תסביך... או משהו בכיוון הזה, תנסה ליצור איזשהו סוג של רגש או קונפליקט פנימי... כשאתה מנסה ליצור רגש אתה חייב קונפליקט, כל בן אדם מעולפ התאטרון יגיד לך אתזה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

יש פה סיכון, יש פה את המצב הראשון שהיא תגיד לך "אני סולחת, אני מבינה אותך ואני יודעת מה הרגשת. אני גם רוצה לחזור".
    ויש את המצב השני שהיא תגיד לך "תשמע, אני באמת מחבבת אותך בתור ידיד, ואני מבינה שעברה עליך תקופה לא קלה וניסית לשכוח אותי בכח. אבל זוג אנחנו כבר לא נהיה עוד פעם".

אם אני אהיה כנה, לפי מה שסיפרת כל הסימנים מראים שברגע הנכון היא תחזור אליך.

אבל אתה צריך לעשות את זה בטקט, ברגש, לא כמו סיסי אבל לא כמו מניאק שתבוא אליה "טוב וואלה נמאס לי מהסטוצים באלי אליך חזרה".

אני ממליץ לך לארגן יציאה משותפת שלכם ועוד כמה חברים וידידות וחברות שלה או משהו נחמד, שם תשב לידה ותדבר איתה קצת יותר מכולם, תראה לה בעקיפין שאתה מעניק לה תשומת לב אקסטרה ותאמין לי שהיא תשים לב לזה.

אחרי 4-5 ימים או אפילו שבוע תשאל אותה אם בא לא לצאת למשהו נחמד להעביר ת'זמן, אם היא תשאל "יעני דייט?", תגיד לה "אם תרצי אז למה לא".

אם היא לא תשאל, אל תגיד שזה דייט אלא פשוט "להעביר את הזמן איתך בכיף", ואל תשכח להגיד את ה"איתך".

תן לה סימנים של תשומת לב אקסטרה כמו שאמרתי, והיא תשים לב אליהם. אל תהיה כמו פודל ותלקק לה, אבל כן, תעניק לה יחס ותשכח מהיחס שנתת לה מקודם.

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

השאלה מה לומר לה (ברעיון) כדי שהיא תבין שאנחנו עולים שוב פעם על המסלול
    ומתחילים פרק חדש ביחסים בינינו?
    כי היא יכולה לתפוס את זה שמדובר במפגש חד פעמי לרגל ידידותינו - ואמרתי כבר
    שאני לא רוצה להיקלע לאיזור הידידות אלא המטרה להחזיר אותה?

עוד שאלה:

מה אני עושה ב"דייט" איתה - האם לנסות ליצור מגע פיזי?

מה אם היא תתקיל אותי לגבי מה שקרה עם הבנות שהיו סביבי ועם היחס שנתתי לה?

מה אם היא תתחיל לתחקר אותי?

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אחי. בהמשך לתגובה של OverPowered. אתה חייב לעשות איתה כיף. שתרגיש שדברים הם לא כמו פעם, שיש שינוי באווירה בינכם.
    מה שהוא הציע לך פשוט מאוד וזה מה שאתה צריך לעשות, זה יביא אותך להיות איתה בחזרה.

ולגביי השאלות שלך - תיהי אמיתי וכנה, ותגיד תשובות אמיתיות. תתנהג כמו שאתה מרגיש ואל תחשוב יותר מידיי על מה יקרה אם. תעשה מה שבאלך. ואם תרגיש בשלב מסויים שבא לך לנשק אותה, תעשה את זה.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה מומלץ

מה מומלץ בכדי לעשות איתה כיף?
    ז"א איזה סוג בילוי מומלץ, כי הרי צריך גם לעשות איתה שיחה רצינית על העניין לא?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect