לפני קצת יותר מחודש הכרתי בחורה ויצאנו בערך שבועיים - שלוש אינטנסיבי (ואני יודע אולי זאת היתה הטעות). וכנראה פישלתי מכל אותם סיבות ידועות, ונפרדנו ביוזמתה. היא אמרה "הקשר לא מרגיש לי נכון", זאת למרות שהכל זרם ביננו נפלא במשך כל הזמן שיצאנו.
כמה ימים אחרי שנפרדנו רצה הגורל והיא ראתה אותי עם בנות מסביבי והיה סרט שלם שהוביל לכך שאחרי כמה ימים היא פנתה אלי בכדי לשוחח, (היא היתה עם פנים נפולות) אבל אמרתי לה שזה לא הזמן המתאים לשוחח והיא מיד הלכה, אחרי כן ראיתי שהיא נפגעה מכך, ולקחתי אותה לצד (כי אני זה שקובע את הקצב), והיא אמרה לי שהיא מפרגנת לי שהמשכתי בחיי אבל התלוננה כי בדרך שעשיתי את זה אני מתנהג רע אליה (כי כשהייתי עם הבנות התעלמתי ממנה ובקושי אמרתי לה שלום)והעלתה שאולי אני גם עשיתי את זה בכוונה בגללה, ואמרה עוד שהיא לא קולטת אותי, אני מצידי הראיתי שלא איכפת לי ממנה וחתכתי מהר את השיחה ואמרתי לה שנדבר על זה כבר.
הנקודה היא שכל עניין הבעת חוסר אכפתיות כלפיה היא הצגה, למרות שכל העניין עם הבנות יצא במקרה מוחלט.
אני מעוניין בה ורוצה אותה חזרה. עברו כבר שבועיים וחצי מאז שנפרדנו.
אשמח ואודה לכל מי שיוכל לעזור לי לקבל הצעות באיזו שיטה (או מס' שיטות) אפשר לעשות את זה, כגון: איך לפנות אליה?, באיזה מקום לקבוע איתה בשביל זה?, מה העיתוי המתאים לכך?, באיזו התנגדות אני יכול להתקל ואיך לעבור אותה?, מה אם היא תסרב או תשאל בשביל מה?, מה אם היא לא תוכל להיפגש?, האם מה שעשיתי לה יכול להשפיע, ז"א איך אני יכול להתמודד עם שאלות שלה בעניין?, איך לבקש ממנה שנחזור בלי שאאבד עמדת שוויון מולה ובלי שהיא תסלוד ממני?, איך לא להצטייר מולה כנידי? וכו'.
כמובן שתמצתתי את הפרטים המקרה כאן, ורשימת השאלות ששאלתי אינה ממצא.
כבר קיבלתי כמה עיצותה כי כדאי לדבר איתה ולהיות ישיר בעניין.
אך אני לא יודע באיזו שיטה לעשות את זה (במידה וזו הדרך היחידה).
כל מידע או נסיון עבר יעזור!
תודה מראש
ג'ון

ציטוט ההודעה