יום אחחחד שחיילקתי עם חברה שלי הזמנות לבת מצווה שלה אז הלכנו לאיזשהו בית ספר והיא חילקה את זה לילדה אחת . אני והילדה הזאת אפילו לא דברנו וכמה ימים אחר כך אני מגלה שהיא מרכלת עליי מול כל הבית ספר שלה ובדיוק ביום שאני מגלה יש לחברה ממש טוובה שלי בת מצווה שגם היילדה הזאת הוזמנה וגם החבר שלה . שיחקנו בחגורה ואני ישבתי בצד עם חברת שלי שלא רצינו לשחק ואז שהסתכלתי היא אמרה לחבר שלה תן לי והם התחילו לצחוווק . אני שמעתי את זה וראיתי שהוא בא עליי ואני עשיתי לא עם הראש ואז היא באה מתפקעת מצחוווק ושואלת אותי למה לא לקחתי את החגוורה והייא רוואה שאני עומדת לבכות אז היא וחבר שלה בייקשו ממני סלייחחחה ולא כל כך התייחסתי אלייהם ואני וחברה אחרת שלי הלכנו לדבר בשיירותים וסיפרתי לה את כל מה שקרה והילדה הזאת הקשייבה להכווול.
מאוותו יוום של הבת מצווה של חברה שלייי אני לא אכלתיי כמה חוווודשיים ארווכים .
ואני והיייא עכשיייו בריב רצייינייי ומתברר שגם שנה הבאה היייא באה אייתי לאוותה חטטטיבה ! ] :
ואני מפחחדת שהייייא תרכל עליי עם כוול היילדיים בשכבבה כי היייא אחת המקוובלוות
וההורים שלי לא מסכיימיים לי לעבוור לחטטיייבה אחחרת וגם אם הם יסכיימוו לי בססווף אני לאא יוווווכל לעעבווור . . . . . ( זה כבר סייפוור אחחר )
בבקקשה תעזרוו לי מה כדאיי לי לעשוות ? הדררך הייחיידה שאני חשבתיי עליייה הייא התאבדוווות . . . .

ציטוט ההודעה