היי..אז היום דיברתי קצת עם אבא שלי על הנושא והוא סיפר לי דבר מאוד מעניין..אז זה דיי רעיון שלו אבל זה דיי הגיוני.
עכשיו בקטע הזה אני לא ארחיב - הערבים שגרים כרגע בעזה מקבלים סכומי כסף ענקיים למחייה ידוע כבר שהחיים שם טובים והאדמה פורייה אבל לא זה הקטע.
הם מקבלים מיליארדים כי אין להם מדינה והם כביכול מסכנים ואין להם ממה להתקיים, אבל חשבתם על זה שהם עצמם לא יודעים ולא רוצים לעבוד, אין להם ידע בחקלאות אפילו וברגע שמכריזים על המדינה שלהם אז מפסיקים לשלוח להם כסף והם צריכים לעבוד לבד, אבל הם לא יודעים מה ואיך אז נכון לעכשיו נוח להם במצב הזה של "המסכנים" כי כל העולם ממן אותם..
ושימו לב לעוד דבר, וזה הוכח ותועד ! רוב הכסף (אם לא כולו) שהם קיבלו מעולם לא הגיע ליעד ! הוא פשוט נעלם..ומה נראה לכם ? הוא הועבד לשליט ושמו ערפאת (או איך שלא כותבים את זה)..אבל רגע ..הוא מת ! נכון, הכסף עכשיו מועבר לאנשים כמו אסד ואחמידיניג'ד, ותאמינו או לא, מאז שעראפת מת הסכום שהם מקבלים כמעט הוכפל.
אז מסקנה - לא תהיה להם מדינה כי אז הם פשוט ייפלו, אין להם ידע בחקלאות אפילו והמימון שלהם יופסק ככה שעכשיו הם עושים הכל כדי שלא יאשרו את ההצעה..(כמו פיגועים למשל).

ציטוט ההודעה