בע"ה
שלום,
אני כבר שנה בצבא.במשך כל הזמן הזה,אני הלכתי לקב"נים,וניסיתי לקבל אישור לא לישון בבסיס.
הביאו לי רק קה"ס 43.המפקד הקודם שלי המליץ לתת לי ת"ש גבוה יותר,והקב"ן המליץ על ת"ש 7.
אחרי כמה ימים הקב"ן התקשר אליי וקבע לי תור לפסיכיאטר.נבהלתי ושאלתי אותו למה אני צריך
לראות פסיכיאטר,והוא אמר לי בגלל שהוא הגיש בקשה לת"ש 7,אבל שללו לי אותה,ורק הפסיכיאטר
יכול לתת לי אותו.הפסיכיאטר החליט לאחר הפגישה שאני לא צריך לקבל את הת"ש כי אין לי הפרעה
פסיכיאטרית.היום ראיתי שוב קב"ן והוא אמר לי שאני לא אוכל לקבל הקלות מברה"ן בגלל החלטת
הפסיכיאטר,והוא אמר לי שאני יכול להתחיל בטיפולים איתו.
מה אני יכול לעשות?אני לא יכול לישון בבסיס והם לא מבינים את זה.איך חיילים אחרים מצליחים לקבל
את זה,ואני לא?הרי אני יודע שיש מלא חיילים שמשחקים אותה.אני לא מצליח ואני חייב את זה.
ביקשתי ממנו היום להפנות אותי לפסיכיאטר,והוא אמר לי שהוא לא רואה שום סיבה שאני צריך פסיכיאטר.
אני מרגיש אבוד בקשר לת"ש.אין דרך אחרת להשיג אישור לא לישון בבסיס,חוץ מפסיכיאטר,ממש"קית
ת"ש או מרופא?קצין העיר יכול לתת לי אישור על זה,אם אני אדבר איתם ואסביר להם את עצמי?
אולי הם יוכלו לשכנע את המפקדים שלי?אפשר להגיש קבילה על זה שאני לא יכול לסגור בבסיס,
והם יכולים אולי לתת לי אישור,למרות שאין לי?איך אני יכול לערער על ההחלטה של הפסיכיאטר,
ולבקש שוב לקבל ת"ש 7,או לפחות פטור משמירות ותורנויות?האם אני יכול לקבול את הקב"ן או
הפסיכיאטר,ולטעון שאני חושב שההחלטה שלהם לא נכונה,ושבגלל זה אני לא יכול לתפקד ולהמשיך
לשרת בביטחון?בבקשה,תעזרו לי.אני מפחד מאוד שיאמרו לי לסגור.הרי לא קיבלתי אישור,והם לא
יוכלו לוותר לי עוד הרבה זמן.עוד מעט גם מגיעים החגים...בבקשה,תעזרו לי..
תודה
לילה טוב

ציטוט ההודעה