קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. וואי אני משתגע פה
    על ידי Injection בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-01-2009, 17:58
  2. אני משתגע מפיפא צריך עזרה, כנסו בבקשה!
    על ידי infected hell בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2005, 17:53
  3. וואי אני חייב תמונות....בקשה שמישהו יביא לי תמונות
    על ידי UraNiuM בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 21:03
  4. אני משתגע!! לא אמור לצאת אבודים היום?
    על ידי Master-P בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-12-2005, 21:29
  5. באנה אני משתגע ממבטים של בנות
    על ידי pitbol19 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 12:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

וואי אני משתגע ממנה

ברירת מחדל וואי אני משתגע ממנה

יש מישהי שהכרתי ואני רוצה אותה לקשר (מכיר אותה משהו כמו שבועיים) מדברים פה ושם, אבל כל פעם שאני רוצה לראות אותה לבוא אליה לעשות משהו ביחד היא מוציאה איזה תירוץ, עכשיו הקטע אני לא יודע אם זה בגלל שהיא לא רוצה או בגלל שזה באמת נכון אותו תירוץ כי חברות שלה אמרו לי שהיא מעוניינת וכו'..אז אני כבר לא יודע מה לעשות אמרתי שאני יתפוס אותה לשיחה על מה שקורה אבל עד עכשיו אני לא רואה אותה בכלל רק בטלפון פעם ב..אני גם לא רוצה לעקוץ אותה כי היא אחת רגישה כזאת שבעצם זה יכול להרוס את המעט שקיים..מה דעתכם?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אתה מתנהג כמו AFC, וזה כנראה מה שאתה (אל תקח ללב).
    תלמד פיקאפ ותבין איך להתנהג לנשים, אני ממליץ לך להיכנס ללינקיה ולהתחיל משם.
    אתה רוצה עצה פרקטית למקרה הזה?
    לפי הבנתי היא לא בעניין, זה יכול לנבוע מרושם ראשוני לא טוב, תפיסה שלה שאתה בטא, אתה נידי מידי וכו', ובקיצור, AFC.
    שוב, תלמד פיקאפ.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בוויה
    לייקים
    30
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לך עם זה לאט , ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה.

אם היא אוהבת אותך היא תנסה לשבר איתך וליצור איתך שיחה אם היא ממציאה תרוצים זה אומר שהיא רותה שתרד ממנה אם אתה רוצה לבדוק את זה תדבר איתה בפייסבוק סקייפ משתרוצה תקבע איתה אם היא לא רוצה תשאל אותה למה כי יש מצב שהיא סתם מתביישת אז הידוחה את זה וממציאה תרוץ תנסה להראות לה שהיא יותר טובה ממך דרך שיחה למשל תשחק אותה מטומטם תתן לה סיבות לעקוץ אותך וכו׳ קיצר תן לה במה אם היא בכול זאת תמציאה לך תרוץ תנסה לדבר איתה לשאול אותה למה היא עושה את זה ,אם אמרת שהיא ביישנית אז אני מאמין שהיא לא רוצה להפגש איתך מתוך ביישנות ומהפחד להרוס את מה שיש שלא לגרום לך לחשוב אחרת לגבייך יש הרבה סיבות למצב שבוא אתה נמצא אבל אם אתה אומר שהיא ביישנית וחברות שלך אמרו לך שהיא אוהבת אותך אז אני מאמין שהיא לא רוצה להפגש איתך פנים מול פנים מתוך בושה תנסה ליצור איתה קשר לתת לה במה שהיא תרגיש ליידך בנוך ותבין שאתה בסהכ אוהב אותה ואז תקבע איתה ותראה מה יקרה
    אם השמיים יפים , אז למה אי אפשר לגעת בהם?

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אל תקשיב לו ^
    תלמד פיקאפ.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

Onetis.
    יודע למה אתה רוצה אותה לקשר? כי היא כנראה הראתה קצת עניין.
    או (יותר גרוע מזה) - עשתה משהו שגרם לך לפרש את זה כסימני עניין (IOI מוכר לכם?)

לא בא לתקוף אותך חס וחלילה. לא בא לפגוע או להעליב.
    בוא נהיה ריאלים.

אתה רוצה אותה? דבר איתה. קבע איתה לפגישה.
    "יצא סרט חדש. בא לי לראות. בואי איתי."
    קובע תאריך.
    לא מתאים לה? סבבה ,אז מתי כן ?

תעשה את זה בטאקט. עם ניסוח נכון.
    תעביר לה את המסר שאתה רוצה להפגש איתה מצד אחד ,ולא רוצה ללחוץ עליה מצד שני.

להפסיד? אין לך מה להפסיד מזה.
    אם אתה רוצה אותה , והיא רוצה אותך - היא תענה בחיוב.
    אם לא? עוברים לבאה בתור.

אתה לא צריך מישהי שתחזיק אותך תלוי באויר. כן כן לא לא.
    מקסימום? הרווחת ידידה.

ולבחור שמעליי - "ללמוד פיקאפ" זה לא הפתרון האידיאלי.
    נמאס שעל כל שאלה עונים ב"תלמד פיקאפ".
    הייתי פה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    Onetis.
    יודע למה אתה רוצה אותה לקשר? כי היא כנראה הראתה קצת עניין.
    או (יותר גרוע מזה) - עשתה משהו שגרם לך לפרש את זה כסימני עניין (IOI מוכר לכם?)

לא בא לתקוף אותך חס וחלילה. לא בא לפגוע או להעליב.
    בוא נהיה ריאלים.

אתה רוצה אותה? דבר איתה. קבע איתה לפגישה.
    "יצא סרט חדש. בא לי לראות. בואי איתי."
    קובע תאריך.
    לא מתאים לה? סבבה ,אז מתי כן ?

תעשה את זה בטאקט. עם ניסוח נכון.
    תעביר לה את המסר שאתה רוצה להפגש איתה מצד אחד ,ולא רוצה ללחוץ עליה מצד שני.

אם לא? עוברים לבאה בתור.

אתה לא צריך מישהי שתחזיק אותך תלוי באויר. כן כן לא לא.
    מקסימום? הרווחת ידידה.

ולבחור שמעליי - "ללמוד פיקאפ" זה לא הפתרון האידיאלי.
    נמאס שעל כל שאלה עונים ב"תלמד פיקאפ".
    כי אנחנו לא פורום יעוץ למתבגרים של מה לעשות עם oneitis.
    אנשים מגיעים לפורום ותופסים אותנו אלפות שיודעים מה לעשות עם בחורות (שזה נכון), אבל מצד שני כאילו אנחנו חייבים משהו ויש לנו אינסוף זמן.
    כשאני התחלתי אני חרשתי תפורום והוצאתי כל ממנו פיסת מידע אפשרית (כמעט, אני לא טיילר דרדן (המקורי)).
    בסך הכל אם יש שאלות על oneitis ועוד במשתמש אנונימי כניראה זה מישהו שלא למד פיקאפ ורוצה תשובה מידית מכאלה שלמדו, תשובה שתספק אותך תיאורטית אבל מעשית יהיה לך קשה מאד ליישם אותה. לכן התשובה הסבירה ביותר לשאלות האלו היא "תלמד פיקאפ", אם המטרה שלך להצליח. לדעתי בכלל מי שהיה לו oneitis רצינית ופתר את הבעיה צריך לכתוב על זה אשכול רציני ומסודר ולנעוץ את זה כדי שיהיה פחות שאלות כאלה שלא תורמות, לא מקדמות, והתשובות לשאלות האלה לא עוזרות לפותח האשכול מבחינה מעשית. הייתי פותח אשכול כזה מבחינת השקעה אבל אף פעם לא היה לי קראש מטורף על מישהי אז אני לא יכול לעזור בעניין האשכול (תיאורטית אני יודע מה לעשות אם זה קורה לי, אבל זה לא יקרה מכיוון שאני פיקאפר ואני פשוט לא ארשה לזה לקרות אחרי כל מה שעשיתי והידע שלי).

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    אנשים מגיעים לפורום ותופסים אותנו אלפות שיודעים מה לעשות עם בחורות (שזה נכון), אבל מצד שני כאילו אנחנו חייבים משהו ויש לנו אינסוף זמן.
    כשאני התחלתי אני חרשתי תפורום והוצאתי כל ממנו פיסת מידע אפשרית (כמעט, אני לא טיילר דרדן (המקורי)).
    בסך הכל אם יש שאלות על oneitis ועוד במשתמש אנונימי כניראה זה מישהו שלא למד פיקאפ ורוצה תשובה מידית מכאלה שלמדו, תשובה שתספק אותך תיאורטית אבל מעשית יהיה לך קשה מאד ליישם אותה. לכן התשובה הסבירה ביותר לשאלות האלו היא "תלמד פיקאפ", אם המטרה שלך להצליח. לדעתי בכלל מי שהיה לו oneitis רצינית ופתר את הבעיה צריך לכתוב על זה אשכול רציני ומסודר ולנעוץ את זה כדי שיהיה פחות שאלות כאלה שלא תורמות, לא מקדמות, והתשובות לשאלות האלה לא עוזרות לפותח האשכול מבחינה מעשית. הייתי פותח אשכול כזה מבחינת השקעה אבל אף פעם לא היה לי קראש מטורף על מישהי אז אני לא יכול לעזור בעניין האשכול (תיאורטית אני יודע מה לעשות אם זה קורה לי, אבל זה לא יקרה מכיוון שאני פיקאפר ואני פשוט לא ארשה לזה לקרות אחרי כל מה שעשיתי והידע שלי).
    Say no more
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=774543
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 26-08-2011 בשעה 19:52.
    הייתי פה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    טיילור דרדן המקורי זו דמות מהסרט FIGHTCLUB

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

Onetis.

אם לא? עוברים לבאה בתור.
    .
    זה צריך להיות חצוב בזהב במקדש פיק אפ אם יש כזה

ויש לי עוד להוסיף (אני פשוט נהנה לעשות את זה):

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    יש לי ידידה ואני פשוט ממש אוהב אותה.. יש לי מקרה מיוחד, אה לא מבינים זה שונה אצלנו והיא מיוחד ו

כתבתי את הנושא הזה בשביל שאוכל להעתיק את הלינק ולהדביק על ה 10 שרשורים האלו פה שבא לי לענות בדיוק את אותו הדבר

זה לא מקרה מיוחד, אם תשימו לב המקוםפ מלא בשרשורים (רובם אנונימים) על בנים עם בנות "מיוחדות", שאתם חולים להם על התחת מבלי לעשות שום דבר

זאת -לא בעייה מיוחדת- תעוררו ותסתכלו סביבכם, אתם תקועים במצב שבו תקועים מליוני בנים בכל העולם, תנו לעצמכם כאפה ותתעוררו

היא לא מיוחדת, אתם לא מיוחדים, המקרה לא מיוחד, וההרגשות שלכם לא מיוחדים, חבל לי להגיד, אבל אתה סתם עוד בן שדלוק על מישהי אין לו את הביצים לעשות עם זה משהו

ואני הייתי במצב הזה, מזמממממן, והייתי בו הרבהה זמן, והיתי בטוח שאף אחד לא מבין אותי

הבעייה לכם היא שאם לא יוזמים שום דבר מיני, אתם מפחדים לאבד אתה הידידות ואת ההרגשה הנחמדה שיש לכם, וככה אף פעם לא תגיעו למקום מיני איתה

ואני אחזור שוב מליון פעם אתם רוצים קשר רומנטי, זה חד משמעית קשר מיני, היא לא תתאהב בבחור שלא רוצה אותה מינית, לא משנה מה תגידו לעצמכם (יותר נכון מישהו שרוצה אותה ועושה עם הרצון הזה משהו)

ואתם לא יכולים לאהוב אותה בסוד כל הזמן, לא יעזור שום דבר באיזשהו שלב אתם חייבים להראות איכשהו את הרוצונות שלכם כלפייה, אם זה בזה שפשפוט תגידו לה "אני אוהב אוך" (לא מומלץ), אם זה בזה שפשוט תנסו לנשק אותה, או בזה שתבוא ותזמינו אוה לצאת
    אין פה קיצורי דרך, אם לא תיזמו, אף אחד לא יזום, ואם לא תיזמו אין מצב שתהיו בקשר רומנטי, אתם לא יכולים לרקוד מסביב למצב (ולבחורה) מבלי לעשות משהו, להגיד לכם את האמת זה די פתאטי. אתם לא מוכנים לעשות שום דבר עם האהבה הזאת שלכם... למה נראה לכם היא תחכה לכם אם אתם לא עושים כלום, אם היא נראת טוב וחמודה, ובאמת כל כך מדהימה כמו שאתם מספרים עליה, יבוא גבר אחר שכן יעשה איזשהו צעד, והיא תלך איתו, חד- משמעית, היא לא תחכה לכם!!! ולמה שתחכה לכם באמת...

זה לא בדיוק טיפ זה יותר כאפת התעוררות

בגדול.. אל תחשוב יותר מדי על דברים יותר מדי מסובכים... תזמין אותה לצאת ותנסה לנשק אותה או להתחבר עליה בקטע יותר רומנטי
    אם אתה רוצה אותה... תראה את זה (בניגוד לסתם תגיד את זה, למרות שגם זה ברגע הנכון ובטאקט לא תמיד דבר רע)
    אתה רוצה לכבוש אותה.. תנסה לכבוש אותה

ואם לא אז לא, תשאר ידיד שלה ותמשיך הלאה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

לא ראיתי את זה, מזמן אני לא מחפש מאמרים בפורום
    אפשר לשלב את הסיפור שלך עם זה.
    גם נאטס נתן את הטיפ של ללמוד פיקאפ.
    לדעתי האשכול שכתבתי בקישור צריך להיות בנעוץ כולל הסיפור שלך (באותו אשכול) כדי שידעו מה לעשות עם oneitis וגם אם לא הולך שידעו איך להתמודד עם זה. ככה כל השאלות המיותרות ימנעו כי יראו את האשכול הזה בצורה בולטת מאד (כן אנשים פה מתעצלים להיכנס ללינקיה ולחפש חומרים...).

אני כן רוצה אותה ולמרות שהיא אדישה מאוד אליי וכל התירוצים האלו שאמרתי אני לא יוותר כל כך בקלות..אני מת כבר לנשק אותה אבל עדיין לא יצא לנו להיות לבד במצב נוח ואני גם לא רוצה ללחוץ יותר מדי כאילו לבוא בגישה של בואי נצא כבר מה נסגר איתך לא רוצה להראות טון עצבני או משהו כזה..מחר אני ינסה להוציא אותה ונראה מה היא תגיד אם היא שוב תתחיל עם תירוצים אני יזרום איתה וינתק קשר לאיזה שבוע שבועיים לראות מה התגובה שלה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect