מחיקת עקבות XD
מחיקת עקבות XD
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 24-09-2011 בשעה 02:33.
|
|
קודם כל תעשה חושבים עם עצמך, מה אתה באמת רוצה מהקשר הזה.
אני חושב שהיא דופקת לך שיטטסטים, תתעלם, תעשה קרוב-רחוק וכו'...
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
מחיקת עקבות XD
נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 24-09-2011 בשעה 02:33.
לדעתי אתה צריך לעבוד יותר על הנוחות איתה, לפי מה שניראה יש הרבה משיכה אבל היא לא מרגישה (וגם אתה) את החיבור הזה.
תתחיל לעבוד חזק על נוחות אבל תשתדל לא להיות נידי, שהנוחות תהיה בקטע מיני ודברים כאלה...
תתחבר אליה ואל הרגשות שלה בשיחה (בנוחות), ככה הקשר שלכם יהיה יותר חזק מכל הבחינות.
תוביל את זה לשיחה בונה נוחות, לפי מה שאני רואה זה עדיף מאשר שתגיד לה: "תשמעי, בואי נדבר עלינו".
נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 13-09-2011 בשעה 22:23.
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
קודם כל - אתה מגדיר זוג "אמיתי" דרך פייסבוק? אם אתם לא ב"ריליישנשיפ" אתם לא באמת ביחד?
ובקשר לבעייה כמו שאמרת, אני חושב שאתה רק סטוץ שלה.
מה שיכול להיות גם נחמד, ואני לא הייתי משנה, אבל כל אחד והשיקולים שלו Only God Can Judge You.
בכל אופן, מה שאני הייתי עושה זה יוצר יותר רומנטיקה, יותר קרבה, נושאים משותפים, תראה לה שאתה רגיש, מתחשב, כל מה שבחורות אוהבות.
קח אותה לאיזה דייט רומנטי מפציץ, תעורר קצת את החושים שלה. תראה לה שאתה לא רק טוב IN THE SACK כמו שאומרים, שיש עוד מעבר שאתה שהיא תקבל.
זה אגב, הרבה מעבר לפיק-אפ. אם הפיק-אפ סיימת, היא [די] שלך, מעכשיו זה רומנטיקה, ורומנטיקה נטו.
*הערת שוליים - אני די מפחד להגיד את זה, אבל מעכשיו אתם לא תזדיינו/תשכבו, אתם תעשו אהבה. ונכון, זה לא רק המילה שעושה את ההבדל, שתעשה אהבה תבין את ההבדל*
בכל אופן, אחרי כל זה היא תבין שיש כבר קצת יותר מה להפסיד, פה תכניס את "השיחה". כן כן, זאת של "איפה אני ואת עומדים?"
כמובן שאת כל זה תצטרך לעשות בלי להיות NEEDY או HARD WORKER כמו שאמרת...
אולי זה קצת מסובך, אבל אני סומך עליך אתה נראה לי אחלה בחור.
בהצלחה!
קודם כל - אתה מגדיר זוג "אמיתי" דרך פייסבוק? אם אתם לא ב"ריליישנשיפ" אתם לא באמת ביחד?
ובקשר לבעייה כמו שאמרת, אני חושב שאתה רק סטוץ שלה.
מה שיכול להיות גם נחמד, ואני לא הייתי משנה, אבל כל אחד והשיקולים שלו Only God Can Judge You.
בכל אופן, מה שאני הייתי עושה זה יוצר יותר רומנטיקה, יותר קרבה, נושאים משותפים, תראה לה שאתה רגיש, מתחשב, כל מה שבחורות אוהבות.
קח אותה לאיזה דייט רומנטי מפציץ, תעורר קצת את החושים שלה. תראה לה שאתה לא רק טוב IN THE SACK כמו שאומרים, שיש עוד מעבר שאתה שהיא תקבל.
זה אגב, הרבה מעבר לפיק-אפ. אם הפיק-אפ סיימת, היא [די] שלך, מעכשיו זה רומנטיקה, ורומנטיקה נטו.
*הערת שוליים - אני די מפחד להגיד את זה, אבל מעכשיו אתם לא תזדיינו/תשכבו, אתם תעשו אהבה. ונכון, זה לא רק המילה שעושה את ההבדל, שתעשה אהבה תבין את ההבדל*
בכל אופן, אחרי כל זה היא תבין שיש כבר קצת יותר מה להפסיד, פה תכניס את "השיחה". כן כן, זאת של "איפה אני ואת עומדים?"
כמובן שאת כל זה תצטרך לעשות בלי להיות NEEDY או HARD WORKER כמו שאמרת...
אולי זה קצת מסובך, אבל אני סומך עליך אתה נראה לי אחלה בחור.
בהצלחה!
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
StreetLight
מקרה שונה, כי אנחנו בקטע = מתנשקים כשנפגשים.
עשית מה שאמרתי לך?
אם כן איפה היא הורידה לך תידיים?