יש מישהי שהכרתי לא מזמן ומאז אנחנו מדברים ויש הרגשה שאנחנו בקשר (ככה כל החברים שלי וכל החברות שלה בטוחים ואפילו מדברים על זה לידנו כאילו שאנחנו כבר זוג) עכשיו הקטע שאני לא סגור על עצמי איפה אנחנו עומדים באמת..למשל יוצא לנו לדבר כל יום אבל לרוב אני זה שמתקשר ואם לא אז אני לא שומע ממנה אלא רק אחרי יום-יומיים שלא דיבתרי בכלל ואז היא שואלת מה קרה..וכשאנחנו מדברים אנחנו נשמעים הכי מאוהבים שיש, אבל אנחנו ככה בערך שבוע-שבועיים ועדיין לא יצא לי לנשק אותה אפילו! על סקס אני לא מדבר אני גם לא מחפש את זה אצלה..פשוט כל יום שעובר אני מרגיש שאני מתאהב בה יותר ויותר וזה מרגיש כאילו אנחנו עומדים במקום. אני חושב שרק מתי שאני ינשק אותה אז אני ידע באמת מה קורה איתנו אבל עד שזה יקרה אני כולי מבולבל וכל היום חושב עליה! גם עדיין לא אמרתי יאו הראיתי שאני מאוהב בה/רוצה אותה או משהו כזה..מה אני יכול לעשות קודם כל בשביל שהיא תדע שאני באמת רוצה ולא סתם סטוץ, אני לא רוצה להגיד לה "אני אוהב אותך" ואני חושב שאני באמת אוהב אותה אבל זה פשוט יפול עליה בבום ואני לא רוצה להבהיל אותה..וגם בשביל הנשיקה הראשונה בינינו כל פעם שאני רואה אותה אני חושב על זה אבל משום מה אני לא מוצא רגע מתאים ואחרי שאנחנו נפרדים אני משתגע איך לא מצאתי או יצרתי איזה רגע בשביל שאני ינשק אותה..הכי חשוב לי אבל זה להראות לה או להגיד לה שאני כן רוצה אותה אבל בדרך עקיפה כזאת לא להפחיד אותה..חפרתי באמת אבל ישמח אם תעזרו לי תודה חבר'ה