נכתב במקור על ידי
TheNuts
הקטגוריה בפני עצמה היא מוקד משיכה של תנועה לאתר, מה שאומר שאנשים מתחילים מהקטגוריה עצמה דרך גוגל, וממשיכים לשאר הקטגוריות, אני לא מאמין שבתור מערכת פורומים הצעד הנכון הוא להגביל את כמות ההודעות. (למרות שזה יעשה לי חיים קלים יותר)
מצד אחד אתה צודק, זה מוקד משיכה לאתר. אבל מצד שני אתה טועה, כי הקטגוריה אפשר היא להגיד חלק נפרד מהאתר, היא ישות בפני עצמה שמקושרת לאטרף. אנשים נכנסים לאתר בשביל הקטגוריה, ולא בהכרח נכנסים גם לשאר הקטגורית, הם נכנסים לכאן כי הם יודעים שזאת קהילה על רמה, או הייתה כזאת...
היה ניסוי ליצור קהילה קטנה יותר של אנשים מתקדמים, שלצערי העלה חרס, הקהילה הזאת לא הייתה כל כך נגישה ונשכחה די מהר, זאת הייתה הבעיה. היה אולי אפשר להפריש מידי כמה זמן רעיונות מהפורום מתקדמים לפורום הרגיל.
אנשים רוצים להכנס לקהילה כדי לקרוא, אבל לא תורמים מעצמם.
כל הכבוד שהם נכנסים בשביל לקרוא, אבל הקהילה צריכה לשמור על עצמה ולגונן על עצמה, אי אפשר להכניס ~כל אחד לקהילה!
אולי יהיה צורך לבדוק את זה בצורה קצת אחרת, אני חושב על רעיונות, ואם יש לך אני אשמח לשמוע.
כן יש לי, אני מצטט מהודעה ששלחתי למנהל בפורום:
"אפשר לעשות קבוצה במסנג'ר, כמו הסלון של מיסטרי.
ניקרא לזה הסלון של אטרף. הקבוצה הזאת תהיה האליתה של הפורום שלנו, נוכל להעביר שם רעיונות, דרכי שיפור, לתמוך אחד בשני בצורה רצינית וכדומה.
כשאני מדבר על אליתה אני מדבר על קבוצה חזקה שכבר התפתחה, הבינה תובנות יותר עמוקות בקשר לפיקאפ ולא רק על פני השטח. אני מדבר על אלפות, לא רובוטים, לא AFCים בתחפושת אלפא.
נתחיל מהחזקים בפורום ונפתח שרשור מסודר, ניראה למי מגיע להיכנס ולמי לא, מי אשכרה יכול לתרום, ומי רק רוצה לקבל ולקבל. נעשה את זה רציני ומסודר.
מידי פעם נפרסם כל מיני דיונים שלנו בפורום כדי שגם השאר יוכלו להתפתח. "
כן צריכים לבדוק את האפשרות של ביטול האנונימי (או דרכים חלופיות לזיהוי ע"י מנהלים, או דרכי) כדי שמשתמשים לא ירגישו יותר מידי בנוח לעבור על החוקים. חייבים לבטל את האנונימי!
בסכ"ה זה פורום עזרה עצמית שכזה, אי אפשר למנוע ממתחילים לשאול שאלות, ומן הסתם שיהיו יותר מתחילים ממתקדמים שישאלו שאלות גם ככה. אבל זה מוריד את רמת הפורום. אתה כתבת בעצמך - זה פורום עזרה עצמית! במקום לחפש בלינקיה אנשים ישר שואלים שאלות, הם לא רוצים לעזור לעצמם! הם רוצים שיגישו להם הצלחה על מגש של כסף, וזה לא עובד ככה, אני בטוח שאתה יודע.
גם אם יש יותר מתחילים ממתקדמים, צריך לסנן את זה, זה לא הגיוני וכמויות הספאם מטורפות.
חוץ מזה שזה גורם לאנשים מתקדמים לנטוש את הפורום... לא יהיו מי שיענו על השאלות!