קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 02:26
  2. בקשת גישה לפורום אומנות הפיתוי למתקדמים.
    על ידי Future Prophecy2 בפורום בקשת גישה לאומנות הפיתוי והפיקאפ למתקדמים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 24-08-2010, 10:22
  3. בקשת גישה לפורום אומנות הפיתוי למתקדמים
    על ידי TheNuts בפורום בקשת גישה לאומנות הפיתוי והפיקאפ למתקדמים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 14:07
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 20:03
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

אומנות הפיתוי - לבעלי גישה בלבד

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל אומנות הפיתוי - לבעלי גישה בלבד

טוב אני לא יודע אם שמתם לב אבל כל הקטגורייה מפוצצת עכשיו בספאמרים ושאלות מטומטמות שהתשובות שלהם בלינקייה.
    האנשים האלה מגיבים דרך משתמשים אנונימיים (וכך לא ניתן להעניש אותם), או משתמשים חדשים שהם פתחו סתם ויוצרים כפל משתמשים.
    המנהלים לא יכולים לעשות כלום חוץ מלנעול ונמאס כבר לענות על השאלות האלה, חוץ מזה שזה מוריד את הרמה של הפורום בצורה מטורפת!
    בכל מיקרה, ההצעה שלי היא שהגישה לקטגוריה תהיה לבעלי 100 הודעות ומעלה, ולא יהיה אפשרי לשלוח הודעות ממשתמשים אנונימיים.
    תודה מראש, בשם חברי הפורום (הרציניים) של אומנות הפיתוי.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מפנה את המפקח

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הקטגוריה בפני עצמה היא מוקד משיכה של תנועה לאתר, מה שאומר שאנשים מתחילים מהקטגוריה עצמה דרך גוגל, וממשיכים לשאר הקטגוריות, אני לא מאמין שבתור מערכת פורומים הצעד הנכון הוא להגביל את כמות ההודעות. (למרות שזה יעשה לי חיים קלים יותר)

היה ניסוי ליצור קהילה קטנה יותר של אנשים מתקדמים, שלצערי העלה חרס, אנשים רוצים להכנס לקהילה כדי לקרוא, אבל לא תורמים מעצמם.
    אולי יהיה צורך לבדוק את זה בצורה קצת אחרת, אני חושב על רעיונות, ואם יש לך אני אשמח לשמוע.

כן צריכים לבדוק את האפשרות של ביטול האנונימי (או דרכים חלופיות לזיהוי ע"י מנהלים, או דרכי) כדי שמשתמשים לא ירגישו יותר מידי בנוח לעבור על החוקים. בסכ"ה זה פורום עזרה עצמית שכזה, אי אפשר למנוע ממתחילים לשאול שאלות, ומן הסתם שיהיו יותר מתחילים ממתקדמים שישאלו שאלות גם ככה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    הקטגוריה בפני עצמה היא מוקד משיכה של תנועה לאתר, מה שאומר שאנשים מתחילים מהקטגוריה עצמה דרך גוגל, וממשיכים לשאר הקטגוריות, אני לא מאמין שבתור מערכת פורומים הצעד הנכון הוא להגביל את כמות ההודעות. (למרות שזה יעשה לי חיים קלים יותר)
    מצד אחד אתה צודק, זה מוקד משיכה לאתר. אבל מצד שני אתה טועה, כי הקטגוריה אפשר היא להגיד חלק נפרד מהאתר, היא ישות בפני עצמה שמקושרת לאטרף. אנשים נכנסים לאתר בשביל הקטגוריה, ולא בהכרח נכנסים גם לשאר הקטגורית, הם נכנסים לכאן כי הם יודעים שזאת קהילה על רמה, או הייתה כזאת...

היה ניסוי ליצור קהילה קטנה יותר של אנשים מתקדמים, שלצערי העלה חרס, הקהילה הזאת לא הייתה כל כך נגישה ונשכחה די מהר, זאת הייתה הבעיה. היה אולי אפשר להפריש מידי כמה זמן רעיונות מהפורום מתקדמים לפורום הרגיל.
    אנשים רוצים להכנס לקהילה כדי לקרוא, אבל לא תורמים מעצמם.
    כל הכבוד שהם נכנסים בשביל לקרוא, אבל הקהילה צריכה לשמור על עצמה ולגונן על עצמה, אי אפשר להכניס ~כל אחד לקהילה!
    אולי יהיה צורך לבדוק את זה בצורה קצת אחרת, אני חושב על רעיונות, ואם יש לך אני אשמח לשמוע.
    כן יש לי, אני מצטט מהודעה ששלחתי למנהל בפורום:
    "אפשר לעשות קבוצה במסנג'ר, כמו הסלון של מיסטרי.
    ניקרא לזה הסלון של אטרף. הקבוצה הזאת תהיה האליתה של הפורום שלנו, נוכל להעביר שם רעיונות, דרכי שיפור, לתמוך אחד בשני בצורה רצינית וכדומה.
    כשאני מדבר על אליתה אני מדבר על קבוצה חזקה שכבר התפתחה, הבינה תובנות יותר עמוקות בקשר לפיקאפ ולא רק על פני השטח. אני מדבר על אלפות, לא רובוטים, לא AFCים בתחפושת אלפא.
    נתחיל מהחזקים בפורום ונפתח שרשור מסודר, ניראה למי מגיע להיכנס ולמי לא, מי אשכרה יכול לתרום, ומי רק רוצה לקבל ולקבל. נעשה את זה רציני ומסודר.
    מידי פעם נפרסם כל מיני דיונים שלנו בפורום כדי שגם השאר יוכלו להתפתח. "

כן צריכים לבדוק את האפשרות של ביטול האנונימי (או דרכים חלופיות לזיהוי ע"י מנהלים, או דרכי) כדי שמשתמשים לא ירגישו יותר מידי בנוח לעבור על החוקים. חייבים לבטל את האנונימי!
    בסכ"ה זה פורום עזרה עצמית שכזה, אי אפשר למנוע ממתחילים לשאול שאלות, ומן הסתם שיהיו יותר מתחילים ממתקדמים שישאלו שאלות גם ככה. אבל זה מוריד את רמת הפורום. אתה כתבת בעצמך - זה פורום עזרה עצמית! במקום לחפש בלינקיה אנשים ישר שואלים שאלות, הם לא רוצים לעזור לעצמם! הם רוצים שיגישו להם הצלחה על מגש של כסף, וזה לא עובד ככה, אני בטוח שאתה יודע.
    גם אם יש יותר מתחילים ממתקדמים, צריך לסנן את זה, זה לא הגיוני וכמויות הספאם מטורפות.
    חוץ מזה שזה גורם לאנשים מתקדמים לנטוש את הפורום... לא יהיו מי שיענו על השאלות!
    חוץ מזה ההגבלה של ה100 הודעות יביאו משתמשים לכתוב הודעות בשאר הקטגוריות, וכך כולם יצאו מרוצים -
    אנחנו נקבל פחות ספאם מ2 סיבות:
    1. פחות ספאמרים שפותחים משתמשים סתם.
    2. משתמשים ותיקים שפותחים משתמשים סתם.

והצד השני:
    1. יצטרכו להשקיע יותר בקהילה כדי להיכנס לפורום, וככה הם לא ירצו לעשות ספאם, כפי שאתה יודע, ככל שאתה משקיע יותר במשהו קשה לך לעזוב אותו.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 17-09-2011 בשעה 21:05.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

היה ניסוי ליצור קהילה קטנה יותר של אנשים מתקדמים, שלצערי העלה חרס, אנשים רוצים להכנס לקהילה כדי לקרוא, אבל לא תורמים מעצמם.

כן צריכים לבדוק את האפשרות של ביטול האנונימי (או דרכים חלופיות לזיהוי ע"י מנהלים, או דרכי) כדי שמשתמשים לא ירגישו יותר מידי בנוח לעבור על החוקים. בסכ"ה זה פורום עזרה עצמית שכזה, אי אפשר למנוע ממתחילים לשאול שאלות, ומן הסתם שיהיו יותר מתחילים ממתקדמים שישאלו שאלות גם ככה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    חוץ מזה ההגבלה של ה100 הודעות יביאו משתמשים לכתוב הודעות בשאר הקטגוריות, וכך כולם יצאו מרוצים -
    אנחנו נקבל פחות ספאם מ2 סיבות:
    1. פחות ספאמרים שפותחים משתמשים סתם.
    2. משתמשים ותיקים שפותחים משתמשים סתם.

והצד השני:
    1. יצטרכו להשקיע יותר בקהילה כדי להיכנס לפורום, וככה הם לא ירצו לעשות ספאם, כפי שאתה יודע, ככל שאתה משקיע יותר במשהו קשה לך לעזוב אותו.
    למה שלא תיכנס לצוות ההנהלה ותעזור לקדם את הקטגוריה?

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אממ... בשמחה

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    אם הוא רוצה זה בסדר גמור מבחינתי..
    בנוגע להגבלת ההודעות ולקהילה סגורה מה אתה אומר?

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

אם הוא רוצה זה בסדר גמור מבחינתי..
    בנוגע להגבלת ההודעות ולקהילה סגורה מה אתה אומר?
    לא חושב שזה מה שיעזור,יש לי את האפשרות לראות מי חושב שהוא ליצן באנונימי ואני יכול למגר את הבעיה בתנאי כשתפנו אליי כשיש משהו חשוד.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

לי יש הצעה הרבה יותר פשוטה לעשות קבוצה מסויימת שיש לה גישה להגיב בפורום (בדומה למה שהיא עד לא מזמן אצלי בקטיגורייה)
    סוג של תומכים בפיקאפ, או לשפר את זה למצב הנוכחיי בקטיגורייה שלי קבוצה עם כותרת של תומך טכני (או במקרה שלכם אפשר לקרוא לזה צוות פיקאפ או מה שמצלצל טוב יותר באוזן) שעל הודעות שלהם ניתן לסמוך בניגוד להודעות של פישרים (אופס?) קטנים שרק אתמול הביצים נפלו להם.

בנוסף כמו שתמייד טענתי לבטל את השטות של האנונימי בקטיגוריה כל המטרה של הקטיגוריה הזאת היא צמיחה עצמית ולי מאיזה סיבה מוזרה ולא ברורה לא עולה בקנה אחד בן אדם שמגיב באנונימי ביחד עם צמיחה עצמית כי בינינו בן אדם שלא מסוגל להביע את דעתו בפורום וירטואלי מבלי לנסות להסתיר את זהותו כניראה שלא בדיוק מעוניין להתפתח בפן האישי בחיים האמיתיים ואולי רק לי זה ניראה מוזר וסותר לגמרי את המטרה אבל אני מאוד מקווה שלא.

בנוגע לאשכולות ספאם שנפתחים אז עוד הצעה שישמתי אצלי בקטיגוריה מסורבי גישה (או יותר נכון אנשים מסויימים שהודעות שלהם נכנסות בצורה אוטומטית למצב אישור מנהל, מה שפועל אומר שמשתמש הקצה הרגיל לא סובל מהשטויות שאותו אדם זרק לאויר ובידי המנהל האפשרות לאשר או להעיף לעזאזל את הנושא הזה, כחצי נחמה הייתי אומר שאולי זה לא חוסך את העבודה בפועל אבל זה בהחלט משפר פלאים את חזות הפורום עבור אדם אקסטרני שאינו מודע למה שהולך מאחורי הקלעים)

משתמש כבוד
    לייקים
    466
    נקודות
    5,401

זה לא כמו שהבנת, בשביל לכתוב כמשתמש אנונימי, אתה צריך משתמש בפורום ובמידת הצורך זה אפשרי גם לטפל בו בצורת ענישה.
    נשקול את עיניין הורדת האפשרות לפרסם נושאים כאנונימי בקטגוריה.

לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

הרעיון עם הצוות פיקאפ הוא רעיון טוב, אבל אני לא חושב שצריך לחסום גישה להודעות של משתמשים אחרים בפורום, פשוט שמשתמשים חדשים ידעו על מי לסמוך ועל מי לא (משתמשים ותיקים כבר שמים לב מי עוזר ומי סתם "פישר קטן" חח).
    מי שלא יכול לעזור למישהו בגלל שהוא לא ברמה שפשוט לא יגיב.

שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    הרעיון עם הצוות פיקאפ הוא רעיון טוב, אבל אני לא חושב שצריך לחסום גישה להודעות של משתמשים אחרים בפורום, פשוט שמשתמשים חדשים ידעו על מי לסמוך ועל מי לא (משתמשים ותיקים כבר שמים לב מי עוזר ומי סתם "פישר קטן" חח).
    מי שלא יכול לעזור למישהו בגלל שהוא לא ברמה שפשוט לא יגיב.
    דבר עם מפקח הקטגוריה שיעלה אותך לניהול ותחשבו מה לעשות

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,481 | הודעות: 8,200,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect