מישהו עשה את זה פעם?
זה לא מרגיש קצת מוזר?
מישהו עשה את זה פעם?
זה לא מרגיש קצת מוזר?
נערך לאחרונה על ידי leon2810; 20-09-2011 בשעה 11:02.
|
|
למה דווקא בפורום הזה??
לא יכלת לשאול תשאלה הזאתי בפורום תחביבים , מכוניות, לא יודע איפה...?!!
כי זה די קשור לפיפאק...שאתה יוצר מתח מיני...מסתכלים אחד לשני בעיניים במרחק 10 סמ ולא מסיטים את המבט...זה קשור קצת
השאלה מה קורה אחרי זה..
תשמע זה לא אמור להיות יותר מידי מסובך.
עכשיו אני עוזר לחבר טוב שלי להשיג את ידידה שלו, שלפי הסיפורים שלו היא גם בעניין.
הקטע הוא שהוא תפס רגליים קרות כשהוא בא לנשק אותה, כנראה זה היה לו מוזר ולא טיבעי.
מה שאני ממליץ לך זה לחשוב אם זה היה קורה לך ואם כן להפנים שמשיכה זה דבר טיבעי - "משיכה היא לא בחירה", ולכן אין שום דבר בעולם שיותר נורמאלי מאשר להוציא את המשיכה הזאת ע"י נשיקה/מזמוז/סקס וכו'.
*הפעם אני נחמד, לפעם הבאה חפש בפורום בשביל תשובות*
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
נשבע שאני לא מין מה הסיפור שלכם עם ידידות
מבחינתי ידידה זה זיון בפוטנציה
כל הידידות שלי הן בנות שאני נמשך אליהן במידה כזו או אחרת [אחרת לא הייתי שומר איתן על קשר ידידות (אני שטחי)] ועם כולן אני שומר על מתח מיני כזה או אחר
1. זה משעשע
2. זה יעיל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
נשבע שאני לא מין מה הסיפור שלכם עם ידידות
מבחינתי ידידה זה זיון בפוטנציה
כל הידידות שלי הן בנות שאני נמשך אליהן במידה כזו או אחרת [אחרת לא הייתי שומר איתן על קשר ידידות (אני שטחי)] ועם כולן אני שומר על מתח מיני כזה או אחר
1. זה משעשע
2. זה יעיל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
טוב האמת קצת קשה להחליט עם ה-KC היה בגלל משיכה(הרבה החלפת מבטים) או בגלל אלכוהול..
רוב הסיכויים בגלל אלכוהול...ככה ש...אני חי עם זה ואין לי בעיה![]()
שמע מה ההגדרה שלי ל"ידידה" אחת שיש לה חבר\או כל סיבה אחרת למה אתה לא יכול להיות איתה.
כל אחת אחרת היא פוטנציאל לחברה.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
יש לי ידידות כוסיות שפשוט כיף לי לדבר איתן..
בלי שום אינטרסים נסתרים
ברור שאני שומר על מצב של פלייפול עם כולם.. כי כזה אני
אבל לא צריך לנסות לזיין את העולם !
בקשר ללסגור ידידה..
אם בא לך , לך על זה , אין שום סיבה שלא תזיין לה את הצורה
וזה תקף לגבי כל בחורה שאתה מכיר..
רוצה אותה? תשיג אותה!
פשוט ביותר
תלוי מה הידידה הזאת בשבילך..אם היא כמו אחות,או סתם..