קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]להמשיך הלאה מפה-תמונה ופרטים בפנים
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-04-2009, 18:32
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 17:10
  3. צריך את דעתכם אם כדי להמשיך את החתימה !
    על ידי OutSide בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 20:21
  4. אין לי כוח להמשיך. :(
    על ידי <<<BlooD>>> בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 21:45
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

להמשיך הלאה או להמשיך להתעקש?

ברירת מחדל להמשיך הלאה או להמשיך להתעקש?

הכרתי מישהי, בהתחלה הייתי בטוח שזהו אני והיא זה חתונה. אחרי כמה ימים הבנתי שהיא עדיין ילדה (בראש..) וגם לא ראיתי יחס ממנה, זאת אומרת אין טלפונים וגם כשאני מתקשר ורוצה לצאת אפילו לשבת אצלי/אצלה תמיד היה יוצא איזה תירוץ אבל תמיד. עכשיו או שהיא עושה את זה ממש נחמד או שאני עיוור כי משום מה אני לא מפסיק לנסות..הבעיה שלי היא שאותה אחת פשוט מיוחדת וכבר אין כאלה היום, אבל כמה אני יכול לנסות? הבנתי שכנראה היא לא הכי רוצה אותי בעולם אבל מה עדיין להמשיך להתעקש או להמשיך הלאה?
    נקודה חשובה - אני לא מאוהב בה אלא אני רוצה אותה אם הייתי מאוהב בה הייתי בבעיה...אז יש משהו שאפשר לעשות בשביל להפוך את היוצרות או להמשיך הלאה?
    תודה ושבוע טוב!

2. קישורים ממומנים

אני הייתי ממשיך הלאה...
    אני בחיים לא רודף אחרי טיפוסים כאלה, פשוט לא שווים את המאמצים. בשביל שאני ירדוף אחרי מישהי היא צריכה להיות ממש ממש מיוחדת לטעמי, כי פשוט אני בעצמי טיפוס מיוחד ואין הרבה שמתאימות לי. וגם אז, אני לא הולך ללקק לה.

לדעתי, תהיה מתון. למרות שנראה שהיא לא רוצה אותך, אתה יכול להמשיך לנסות בהילוך נמוך יותר. בינתיים תתפצל, אל תתקבע רק עליה, לך גם על אחרות.
    קיצוניות לדעתי לא תעזור לאף אחד יותר מדי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

לרדוף אחריה ניסית - לא עזר. עד כמה NEEDY אתה רוצה להיראות?
    שבחורה מרגישה שרודפים אחריה זה נותן לה כוח, ממלא לה מצבר, גורם לה להרגיש יותר מיוחד ממה שהיא בפועל.

אני הייתי מוריד קצת לחץ, נותן לה ספייס. גם אם יווצר מצב של נתק מוחלט.
    אם זה שיטסט - אז היא הגזימה, ובסוף היא תבין שגם אתה שווה משהו שהיא כבר לא יכולה להשיג.
    יש סיכוי שיתהפכו היוצרות והיא תרדוף אחריך. ואז מי אמר שתרצה?
    ואם זה לא שיטסט - אז פשוט לא בא לה עליך, וחוץ מדרכים משוגעות כמו "סופר-דייט" או להקת כנרים מחוץ לחלון ושטויות כאלה של סרטים לא יעבוד שום דבר. כמה שתלחץ ככה תרתיע אותה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

אני חושב שאתה ממש NEEDY ובגלל זה היא נלחצת והמשיכה ירדה לגמרי... לדעתי תמשיךך הלאה אבל אל תעשה את אותה טעות
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

אז ככה יצא לנו להתראות אתמול במסיבה של חבר ולא התייחסתי בכלל שמתי לב שהיא מסתכלת עליי וחברה שלה שואלת אותי מה קרה וגם לה הגבתי באדישות..בינתיים אני ימשיך ככה ונראה לי שבסוף היא עוד תתקפל..

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

אל תעשה את זה בתור משחק. תהיה אמיתי עם עצמך ותחליט שזהו, נמאס לך ואתה לא רוצה להמשיך איתה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect