אני מצונן אבל בלי חום סתם נזלת ואפצ'י כזה איך אני פותר את זה?אני מדליק את המזגן אני מתחיל להשתעל אבל אני מכבה וחם לי!!!!אין לי מושג מה לעשות ואין לי כוח לקחת כדור (כי זה סתם בקושי עוזר....)
אני מצונן אבל בלי חום סתם נזלת ואפצ'י כזה איך אני פותר את זה?אני מדליק את המזגן אני מתחיל להשתעל אבל אני מכבה וחם לי!!!!אין לי מושג מה לעשות ואין לי כוח לקחת כדור (כי זה סתם בקושי עוזר....)
|
|
טוב אני פשוט יגסוס לאט לאט עד שאני ימות מהכדורים שאני לוקח....![]()
אם אתה לא רוצה לקחת תרופות אני מבינה שאתה רוצה תרופת סבתא...
# לחתוך בצל לחתיכות קטנות, לשפוך עליו דבש, להשאיר למספר שעות. אח"כ לקחת כף מהתערובת כל 4 שעות כמו אנטיביוטיקה
# לנזלת - לערבב חצי כף מלח בחצי כוס מי ברז, לטבול קיסם עטוף בצמר גפן ולמרוח את פנים הנחיריים סביב. לכל נחיר להשתמש בקיסם אחר.
#מלאו סיר במים וחכו שירתחו. לאחר מכן הוסיפו שלוש כפות ערק והסירו את הסיר מהאש. הניחו מגבת על הראש, ושאפו את האדים במשך חצי שעה. חִזרו על הפעולה כמה פעמים ביום.
#המרקחת הבאה תקל עליכם את ההצטננות: ערבבו ג'ינג'ר (זנגביל), שום ודבש, ושתו כל יום לרוויה...
רק תבחר אחת..
וכמובן המון בריאות...
אני מצונן כל עונת מעבר, גמרתי אתמול 5 גלילי טישו כאלה עם הציורים של הכלבים.
בוא אני אגיד לך מה אני עושה כי אני באותו מצב שלך, זה בדיוק מה שאני עושה כל עונת מעבר כשאני חוטף צינון.
1. שם לידי כמה גלילי טישו, כל פעם שיש לי אפילו ממש ממש קצת נזלת אני מקנח ת'אף.
אם האף שלך סתום שאתה לא יכול לקנח אותו ולהוציא נזלת, כנס למקלחת, מים הכי הכי חמים שאתה מסוגל לסבול על הגוף שלך [כמובן לא להגזים] ושים עם האף, זה משחרר שם את הנזלת ואז תוכל לקנח את האף יותר טוב.
2. כל שעתיים שלוש בערך אני מכין לי כוס תה רותח עם לימון, חוץ מיזה שזה טעים ומחם את הגוף, לא יודע למה אבל זה עוזר.
3. לא מדליק מזגן!
שנה טובה וחג שמח.
לשעבר 'Like
או שזו אלרגיה או שתיתן לגוף להתגבר - אם זו אלרגיה אז הייתי מציע לך ללכת לעשות חיסונים נגד אלרגיה - מומלץ מאוד!