תקשיבו כשאני מוחק קבצים מהסל מיחזור, חלק מזה עובר לתיקייה בשם %temp% ואני בטוח שיש עוד תיקיות
השאלה שלי היא איך לעשות מחיקה טוטאלית שלא יהיה זכר לקבצים?
תודה למגיבים
תקשיבו כשאני מוחק קבצים מהסל מיחזור, חלק מזה עובר לתיקייה בשם %temp% ואני בטוח שיש עוד תיקיות
השאלה שלי היא איך לעשות מחיקה טוטאלית שלא יהיה זכר לקבצים?
תודה למגיבים
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה לא אמור לעבור לשם.
אתה בטוח במה שאתה אומר?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כן
אני עושה
start
run
כותב %temp% וזה מופיע שם
עכשיו זה לא כי מחקתי כבר את מה שהיה שם אבל זה ככה תמיד אם אני ימחק עכשיו 3 קבצים זה לא יופיע שם אבל לפעמים מופיע ולפעמים לא
דרך אגב אם אני מוחק משם קבצים הם חוזרים לסל מיחזור ואז אני מוחק מהסל מיחזור ואני כבר לא יודע לאיפה זה הולך![]()
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 09-10-2011 בשעה 17:32.
פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה, אשמח אם תעלה תמונה של הקבצים (ומאפייני הקבצים: מקש ימני> מאפיינים)
בכל מקרה (אם זה באמת כך) יש לי השערה שמדובר במזיק כלשהו, באיזה אנטי-וירוס אתה משתמש?
מצטער אני עכשיו לא עובד במחשב - בפעם הבאה כשאני אמחק קבצים, אדאג לפרסם כאן צילומי מסך של התופעה.
לגבי שאלתך אני משתמש בתוכנה COMODO
הייתכן שמדובר בתוכנת ריגול כלשהי שמעדכנת צד שלישי?
תוכנות ריגול לא נוטים לעבוד כך, ובייחוד להשאיר סימני זיהוי.
וירוס זוהי השערה, שנראה שהופרכה (האנטי וירוס הנוכחי אמור לבלום סוגי וירוסים כאלה).
עדכן אותנו כשתהיה לך גישה למחשב![]()
טוב עכשיו מחקתי כמה קבצים ולאחר מכן מחקתי אותם מהסל מיחזור.
ניגשתי לתיקייה הזאת %temp% והם לא הופיעו שם, אבל הופיעו קבצים אחרים שאין לי מושג מאיפה באו. נראה שהתיקייה מתעדכנת באופן רנדומלי ופועלת בשיטה מסויימת שאני לא מבין אותה בכלל
ככה היא נראת עכשיו
חיפוש קצר בגוגל הביא אותי למידע הזה
http://www.poremsky.com/windows/view...ers-and-files/
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 10-10-2011 בשעה 13:50.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זאת תיקיית מערכת היא סוג של מחסן עבור המערכת דרכו עוברים הרבה מאוד קבצים הנחוצים לריצה תקינה של תוכנות
אין כל קשר לדברים שאתה מוחק ולתיקייה הזאת..
אתה יכול להיות רגוע (סתם כדי לסבר את האוזן ה Clipboard עובר דרך שם גם)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תעשה shift+delete על קבצים שאתה לא רוצה שגיעו לסל מחזור, זה לא אמור להגיע לtemp.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il