קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Win 7 32Bit - בעיה] החלפת מסך – יש לי 3 מחשבים נייחים בבית ואני מעוניין עקב נוחות
    על ידי loadii בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-11-2011, 21:56
  2. [סקר] כמה מחשבים יש לכם בבית ?!
    על ידי Yaniv Bar Lev בפורום סקרים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 20-09-2008, 17:53
  3. [סקר]כמה מחשבים יש לכם בבית<?
    על ידי OrGeNaL בפורום סקרים
    תגובות: 59
    הודעה אחרונה: 22-08-2008, 10:59
  4. כמה מחשבים יש לכם בבית?
    על ידי super בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 05-06-2006, 15:41
  5. מי פה? {אני בחדר מחשבים בבית ספר}
    על ידי Sagi26 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-05-2006, 13:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

שאלת אבטחה – יש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים:באחד win 7 ultimate , בשני win xp home ,

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל שאלת אבטחה – יש לי בבית 3 מחשבים ( 2 נייחים:באחד win 7 ultimate , בשני win xp home ,

ומחשב נייד עם win7 home primume ) בכל אחד מהמחשבים קיימת לי תיקייה ( תיקיות שמשותפות ברשת הביתית) זהה מבחינת המידע ( רק בשם אחר) שהיא חשובה לי שבה יש את כל המידע החשוב עבורי , תיקיה זאת אני מסנכרן בין כל המחשבים כמעט מידי יום בעזרת התוכנה synctoy כך שבכל מחשב יהיה לי את אותו החומר. לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד ואני גולש בו רק בעזרת חיבור נייח , אני מעוניין מידי פעם לגלוש בו באינטרנט בעזרת חיבור אלחוטי , כמו כן יש לי ראוטר של חברת Edimax דגם BR-6524n .( ראוטר שיש לו אפשרות אלחוטי שלעת עתה ביטלתי אותה).
    ומכאן השאלות:
    1. מה אני יכול לעשות כדי להגן על תיקייה שבה יש את החומר החשוב עבורי בכל מחשב מבחינת משתמש אחר בבית שישתמש במחשב פיזית. ( אני מכיר רק את האפשרות של יצירת משתמשים שונים)
    2. במידה ואני יגלוש אלחוטית, מה אני יכול לעשות ( הגדרות מסויימות , למשל קראתי במדריך של הראוטר שיש עדיפות שבהצפנה יהיה wep ) כדי להגן על הרשת הביתית בכלל , ועל התיקייה החשובה בפרט כדי שמשתמש מבחוץ יחדור לרשת הביתית .
    כמובן אני לא רוצה איזה הגדרה שתפריע לתוכנה שמסנכרנת בין התיקיות בין כל המחשבים בבית.
    תודה מראש

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

1. אני לא הבנתי ממש איזה הגנה אתה רוצה לשים על התיקיה? מי אתה לא רוצה שיוכל לגשת אליה \ לכתוב אליה?

2. אתה יכול להגדיר הצפנה אלחוטית שכל חיבור אלחוטי יוכל להתחבר רק עם מפתח הצפנה. WEP נחשבת הצפנה חלשה יחסית, אם אתה רוצה ויש לך אפשרות תגדיר הצפנת WPA. את זה אתה כבר יכול לעשות בעצמך בממשק הוובי של הראוטר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל 1. בכל תיקיה על כל מחשב שבה יש את המידע הזהה בכולן ( כמובן כולן משותפות) אני ארצה

ציטוט נכתב במקור על ידי therider1 צפיה בהודעה
    1. אני לא הבנתי ממש איזה הגנה אתה רוצה לשים על התיקיה? מי אתה לא רוצה שיוכל לגשת אליה \ לכתוב אליה?

2. אתה יכול להגדיר הצפנה אלחוטית שכל חיבור אלחוטי יוכל להתחבר רק עם מפתח הצפנה. WEP נחשבת הצפנה חלשה יחסית, אם אתה רוצה ויש לך אפשרות תגדיר הצפנת WPA. את זה אתה כבר יכול לעשות בעצמך בממשק הוובי של הראוטר.
    שרק לי תהיה את האפשרות לכתוב ולמחוק , למשתמשים האחרים בבית אני ארצה שיוכלו לקרוא ( בדילמה אם לתת להם לכתוב/או רק לחלק מהם)
    ולאף אחד אחר שלא מהרשת הביתית לא לקרוא ( לא מדוברא פה במידע סודי חשבונות , תשלומים, מכתבים וכיוצ"ב שאני סורק ולא שומר שום דבר מודפס , אז חלילה שימחק ) האם במחשב עם xp home קיימת לי בעיה עם ענינים של הרשאות
    2. בדקתי בראוטר לעניין WPA , יש בלשונית של הצפנה : א. wpa pre shared key . ב. wpa radius
    מה האפשרות המועדפת ? במה זה שונה מ wep שזאת האפשרות המומלצת במדריך ? האם אפשרות זאת תמנע ממשתמש חיצוני להגיע לרשת בכלל וליתיקיות המשותפות בפרט ? והאם ה wpa יכולה לגרום לי בעיית התחברות ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,201 | הודעות: 8,173,788 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect