ומחשב נייד עם win7 home primume ) בכל אחד מהמחשבים קיימת לי תיקייה ( תיקיות שמשותפות ברשת הביתית) זהה מבחינת המידע ( רק בשם אחר) שהיא חשובה לי שבה יש את כל המידע החשוב עבורי , תיקיה זאת אני מסנכרן בין כל המחשבים כמעט מידי יום בעזרת התוכנה synctoy כך שבכל מחשב יהיה לי את אותו החומר. לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד ואני גולש בו רק בעזרת חיבור נייח , אני מעוניין מידי פעם לגלוש בו באינטרנט בעזרת חיבור אלחוטי , כמו כן יש לי ראוטר של חברת Edimax דגם BR-6524n .( ראוטר שיש לו אפשרות אלחוטי שלעת עתה ביטלתי אותה).
ומכאן השאלות:
1. מה אני יכול לעשות כדי להגן על תיקייה שבה יש את החומר החשוב עבורי בכל מחשב מבחינת משתמש אחר בבית שישתמש במחשב פיזית. ( אני מכיר רק את האפשרות של יצירת משתמשים שונים)
2. במידה ואני יגלוש אלחוטית, מה אני יכול לעשות ( הגדרות מסויימות , למשל קראתי במדריך של הראוטר שיש עדיפות שבהצפנה יהיה wep ) כדי להגן על הרשת הביתית בכלל , ועל התיקייה החשובה בפרט כדי שמשתמש מבחוץ יחדור לרשת הביתית .
כמובן אני לא רוצה איזה הגדרה שתפריע לתוכנה שמסנכרנת בין התיקיות בין כל המחשבים בבית.
תודה מראש

ציטוט ההודעה

חשבונות , תשלומים, מכתבים וכיוצ"ב שאני סורק ולא שומר שום דבר מודפס , אז חלילה שימחק ) האם במחשב עם xp home קיימת לי בעיה עם ענינים של הרשאות