יש לי ידיד, הצעתי לו לצאת איתי, והוא הסכים... ועכשיו לא כל כך באלי, כי בא לי להיות ידידה שלו...
מה אני אומרת לו?!
יש לי ידיד, הצעתי לו לצאת איתי, והוא הסכים... ועכשיו לא כל כך באלי, כי בא לי להיות ידידה שלו...
מה אני אומרת לו?!
|
|
תצאו כידידים או שתספרי לו שנדלקת על מישהו ..ככה לא תשלי אותו
זה לא חובה לצאת אם מישו כי את רומזת לו משו
אפשר לצאת סתם כי אתם ידידים ...
אופס שכחתי שאני צריכה ללכת לרופא שיניים....חחח סתם זה שהזמנת אותו לצאת לא חייב לציין משהוא או לרמוז משהוא אני הרבה פעמים יוצא החוצה עם כמה בנות גם בת אחת וזה סתם לכיף צחוקים וזה ...
זה בדיוק מה שמישהי עשתה לי.. הייתי ידיד שלה.. היא הציעה לי והסכמתי.. ואחרי כמה ימים היא סיימה את זה.
אז ככה זה הולך.. אחרי שתפרדי ממנו.. תשכחי אותו! כי ידידים אתם לא תיהיו יותר.. דבר שני.. אתם אדם ילדים.. ואני חושב שאת אהבה ראשונה שלו... אז אם את רואה שהוא מתבודד, ועצוב רוב היום.. תדעי דבר אחד. שברת לו את הלב!
שונא בנות כמוך גם בלי להכיר אותך בכלל... את פשוט הטייפ של הח*א שיש בכל הבנות בגלל הקטע הזה.. מצטער שאני מדבר ככה, אבל זאת האמת!!
הייתי מסתייג מאמירה כזו, בכל זאת כל סיפור הוא מעט שונה.
ותגובתי אלייך היא כזו- לדעתי מה שאת צריכה לעשות זה פשוט לצאת איתו כאילו שפשוט היה באלך לצאת ולא ידעת עם מי. הוא יתן רמזים שהוא מצפה למשהו בפגישה. שמרי על ראש קטן והתעלמי מהם כאילו שלא שמת לב. אם הוא נותן רמז עבה מדי ו/או אומר זאת מפורשות הסבירי לו שלא הייתה לך כוונה רומנטית, אלא ידידותית בלבד. מקווה שעזרתי.![]()