שלום חברים יקרים.
עדכוני צעצועים
מאטל (החברה שמייצרת את הבובות, החגורות ובכלל את כל הצעצועים של הWWE) ערכו פאנל בניו יורק שבמהלכו ענו על שאלות מעריצים, הנה כמה מהדברים שנחשפו בפאנל:
-הבובה הראשונה של סין קארה תצא באפריל או מאי. בובות נוספות שצריכות לצאת בקרוב הן: ג'ינדר מאהאל, ג'רי לולר, הבלה טווינס וCM פאנק עם החולצה שלו.
-החברה דיברה עם זאק ריידר בנוגע לבובה שלו עם אליפות האינטרנט. בנוגע לייצור של אליפות האינטרנט מפלסטיק הם עדיין צריכים אישור מזאק.
-מאטל עובדים כרגע על בובות חדשות של דיוות שכוללות את בת' פינקס וקלי קלי.
-JR עובד עם מאטל לפרוייקט כלשהו, עדיין אין עליו פרטים.
-אל תצפו לבובות מדממות, פצועות או שאפשר לשבור להן את העצמות, בזה אפשר להאשים את הPG.
-עד סוף השנה צפויה לצאת בובה של מיס אליזבת'. החברה הייתה ביחסים טובים עם רנדי סאווג' לפני מותו ומקורביו אישרו להם להשתמש בשמו למטרות פרסום.
-מאטל הולכים לעבוד עם טוייזRאס על סדרת בובות שכל אחת תבוא עם חתיכת בובה שאפשר להרכיב לבובה של מייקל קול. זה בגלל שהם חושבים שאנשים ירצו בובה של קול, אבל היא לא תמכור. [והם באמת חושבים שמישהו יקנה 5 בובות שונות בשביל להרכיב את קול? אני דיי בטוח שהילדים יקנו איזה בובה של סינה ויהיה להם ראש של קול שהם ישתמשו בו כגולה.]
-אין לחברה זכויות לייצר בובות של ברוק לסנר או מאט הארדי. [מישהו באמת רוצה בובה של מאט הארדי אחרי כל העניינים האלה איתו? אני אקנה את זה רק אם יעשו לה עיניים מסוממות והוא יחזיק שלט של "אני אידיוט".]
-לא תהיה בובה של אוון הארט עקב בקשה מאלמנתו.
-בשנה הבאה תהיה סדרה של טריביוט טו דה טרופס שתכלול 4 מתאבקים והכסף שיושג ממכירת הבובות האלה יתרם לקהילה.
-מאטל תכננו ליצור בובה של סטיב אוסטין בגימיק של הרינגמאסטר, אבל הWWE לא אישרו להם את זה כי הם רצו שהם יתמקדו בדמות האיקונית מעידן האטיטיוד ולא בעבר.
עדכונים על הערוץ של הWWE
ואחרי עדכון ארוך שבטח לא עניין אף אחד, הנה כמה עדכונים מעניינים על הערוץ של הWWE:
-נאמר שהרבה מהדיוות מנסות להכנס לתוכנית הריאליטי "WWE Divas: Heels on Wheels!" שמתוכננת לערוץ בגלל החשיפה שזה יביא להן. [תמשיכו לחלום... רק חרמנים יראו תוכנית ריאליטי עם הדיוות.]
-הWWE רשמו טריידמארק לשם "WWE Supercharge", כנראה שזאת תהיה תוכנית פרוויו של 30 דקות שתשודר לפני RAW.
-הWWE הכריזו על תוכנית נוספת, תוכנית אולפן שתכלול חדשות, סקירה של קרבות, ראיונות וכדומה. האפשרויות לשם של התוכנית הן:
*WWE Power Center
*WWE Action Center
*WWE Event Center
*WWE Live Event Center
*WWE InterAction Center
התוכניות לקודי רודס
בנוגע לפיוד של רודס-בוקר T שדווח עליו כל כך הרבה, אם זה יצא לפועל-תצפו לקרב בניהם בSVS. אם לא רודס ככל הנראה ישתתף בקרב הדחות מסורתי.
בארי ווינדהאם
אגדת ההאבקות וחבר ב4 הורסמן לשעבר, בארי ווינדהאם עבר לאחרונה התקף לב קשה. בארי נמצא כרגע בבית חולים בפלורידה ומצבו יציב.
מישל מק'קול חוזרת?
כמו שבטח כבר שמעתם, אנדרטייקר ומישל מק'קול היו מאחורי הקלעים של RAW בשבוע שעבר. נאמר שהWWE פנו למישל מק'קול עם הצעה לחזור לזירה בעתיד הקרוב.
הזקן של דניאל בריאן
דניאל בריאן פרסם בטוויטר את ההודעה הבאה בנוגע לזקן שהוא אמר שיגדל עד רסלמניה 28:
"אנשים ממשיכים להגיד לי לגלח את הזקן שלי. לא! תצתרפו אליי ותגדלו גם אתם את הזקן שלכם. #הזקן הזה נלחם בנאצים"
מאריס
מאריס הייתה אמורה להופיע בהתרמה לארגון סטרייק 3 יחד עם מיז ב3/11 אך לא תופיע עקב השחרור שלה ומיז צפוי להופיע לבד
למה JR לא היה בRAW?
הרבה מאמינים שההחלטה לא לשלב את JR בRAW נעשתה ברגע האחרון. ככל הנראה היו יותר מידי סגמנטים בתוכנית והעימות של JR וקול ייערך ככל הנראה בשבוע הבא או בעוד שבועיים. [העיקר היה להם זמן ל900 סגמנטים של החבובות]
עדכון על מיק פולי
אחרי שהוצא מהפרסומים לתוכנית, מיק פולי שוב מפורסם לRAW של ה14/11, הפעם כשופט.
מתאבק TNA פצוע
ג'יימס סטורם יפספס 6-8 שבועות בזירה עקב זעזוע מוח שעבר בהקלטות אימפאקט האחרונות.
סטורם פרסם בטוויטר את ההודעות הבאות:
"עברתי סריקת ראש ובדיקת MRI אתמול. אני שונא כשהרופאים פשוט נכנסים ונותנים לך את המבט. פשוט תגידו לי את החדשות הרעות. Cowboy up!!!"
"מאושר... בהקלטות הTV במייקון הקאובוי עבר זעזוע מוח. הרופא אומר 6-8 שבועות. אבל זה לאדם רגיל."
למרות הזעזוע (שלא התגלה עד יום שני) סטורם התאבק בהאוס שואוס בחמישי ושישי.
דיווה לשעבר בבאקסטייג' בRAW
איימי "ליטה" דומאס הייתה מאחורי הקלעים בRAW האחרון, הסיבה לכך היא שהיא גרה באזור ופשוט קפצה לביקור.
מה שלא ראינו בRAW...
אחרי שRAW ירדה משידור, CM פאנק וג'ון סינה ניצחו את מיז וR טרוט' בקרב זוגות. סינה ופאנק עשו את הפינישרים שלהם על מיז וטרוט'. סינה לקח את המיק' ואמר שR טרוט' עבד עליו מקודם עם התחפושת של הצעקה ובגלל זה לקהל מגיע פרס. הפרס היה עוד GTS למיז מפאנק.
לילה טוב חברים יקרים שימשיך להיות שקט בדרום.
אני מאחל בהצלחה לקוגו![]()

ציטוט ההודעה