קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה בבקשה !!!!! 10 נקודות למי שעוזר לי
    על ידי Perfection בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 21:04
  2. עזרה בבקשה!!!
    על ידי KingpiN בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 20:15
  3. עזרה בבקשה מי יכו ללהכין לי חתימה ?
    על ידי Par4n0iA בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-09-2005, 20:34
  4. יש לי נשירה...עזרה בבקשה
    על ידי dima989 בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אדישות אדישות אדישות..עזרה בבקשה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל אדישות אדישות אדישות..עזרה בבקשה...

הכרתי מישהי שמסתבר שהיא בול הטיפוס שלי והיא כל מה שאני רוצה ומחפש בבחורה, פשוט מושלמת אין מילים לתאר אותה.
    עכשיו אפשר להגיד שהיא קצת ביישנית היא אף פעם לא הייתה במערכת יחסים עם גבר, אף פעם לא התנשקה אפילו..חוץ מידידים טובים לא היה לה משהו מעבר, מה שאולי מסביר את ההתנהגות שלה. בקיצור אנחנו מדברים פה ושם אבל אני רוצה יותר, בעצם אני רוצה אותה ואני חושב שבכל יום שעובר אני מתאהב בה ואני לא רוצה שזה יקרה כי אם לא יהיה בינינו כלום אני סתם ישתגע מזה..כל פעם שאני מדבר איתה או מנסה לבוא אליה ליזום שנצא משהו היא אומרת שהיא עייפה או צריכה ללכת או שפשוט במילים אחרות "עזוב" פעם אחרת וכו'...אולי נראה לכם פשוט שהיא לא בעניין שלי אבל אני לא חושב ככה כי חברות שלה רמזו וגם אמרו לי שקדימה שאני יעשה כבר איזה צעד אבל אין לי מתי ואיך לעשות את אותו צעד ואם אני ידבר איתה עכשיו ויפתח הכל אני מפחד שהיא ישר תגיד לא ואז הכל הלך. אני פשוט לא רוצה לוותר על הבחורה הזאת, כי אני יודע שאחת כזאת לא מוצאים כל יום ואני פוחד שבכל יום שעובר מישהו אחר יבוא ויתפוס אותה אני לא רוצה שזה יקרה אני רוצה להיות אותו אחד שיהיה איתה, פשוט אני צריך למצוא דרך לכבוש אותה..גם לא יצא לנו להכיר יותר מדי בזמן בשביל שנגיע למצב שבו אנחנו ידידים אבל גם לא הכרנו יותר מדי (לצערי..) ככה שכל פעם שאני מתקשר אליה למשל או מדברים בפייסבוק אז השיחה מתחילה במה קורה ואז נעצרת משם אני ישר עובר למה את עושה היום ומנסה ליזום מפגש שנוכל סוף סוף להתקדם קצת אבל אז תמיד אני נתקל בסירוב/תירוץ..פשוט אני רוצה להיות איתה פעם לבד ליצור מגע לעשות משהו חדש בשבילה שיעורר אצלה משהו ואז להתקדם..אבל גם אם לצורך העניין אין לה שום דבר אליי כלום כלום אני עדיין לא רוצה לוותר אני רוצה אותה רוצה למצוא את הדרך לכבוש אותה...מה אתם אומרים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

אם היא מתחמקת ולא רוצה להיפגש אני מציע שתדבר איתה או עם חברות שלה, וכשהן יוצאות ביחד לאנשהו אז תזרים חברים שלך ותיפגשו גם איתם... תשאל אותה או את חברות שלה לאן הן יוצאת ואז תגיד שיש מצב שגם תגיע ותנסה לשכנע את חברים שלך. שאתה פוגש אותם שם, אתה וחברים שלך תנסו להתקרב יותר אליהם, ואחרי שכולם ביחד תנסה לבודד אותם.

יכול להיות שיש לה תסביכים משל עצמה אז תהיה גם קשוב למה שהיא אומרת

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי dorhevroni צפיה בהודעה
    אל תרדוף אחר בנות הן באות לבד
    איזה משפט דפוק זה...
    אם כבר בחיים לא משיגים דברים לבד צריך לעבוד בשבילם אל תטעה אנשים בחייאת אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כבר קרה מצב שאני והיא היינו באותו מסיבה וכמה שניסיתי להתקרב (גם לדבר במועדון זה לא בדיוק אפשרי רק אם צועקים באוזן ולצאת היא גם לא רצתה ככה שזה בעייתי)...אני בסה"כ רוצה להיות איתה לבד ולהגיע למצב שבו אני יוכל לקדם עניינים לא רוצה למרוח את זה כי אני יודע שזה פשוט עניין של זמן עד שיבוא מישהו אחר..אני צריך לגרום לה לחשוב עליי כמו שאני חושב עליה כל היום רק השאלה היא איך..
    נערך לאחרונה על ידי talck; 15-11-2011 בשעה 06:38.

משתמש מתחיל האוואטר של bOrdO_AL
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Shut up.

לא הבנתי מה בדיוק השאלה?
    איך להתקרב אליה?
    היא מאד ביישנית,תדבר עם חברות שלה,תהיה ביחסים טובים איתן וככה גם תתקרב לאהובתך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

על זה גם חשבתי וכנראה שאני יעשה את זה בסוף כי שתי החברות הכי טובות הן גם ידידות קרובות שלי..בנוסף אותם ידידות אמרו לי שהיא מעוניינת אבל אני לא רואה טיפה של התלהבות ממנה סימן הכי קטן אני לא רואה ואני לא רוצה סתם לפעול...בינתיים נראה לי אני יתקרב לידידות שלה יתחבר אליהם ואז בטוח תוך כדי יצא לנו לדבר יותר ולהיפגש יותר..

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

כנראה היא לא נמשכת אליך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אני עדיין לא יודע את זה בוודאות ואני לא רוצה לחשוב ככה..אני חושב שפשוט חסר משהו שילהיב אותה שיעניין אותה...היום סופית אני ינסה ויחזור עם תשובה מקווה להצליח

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

מקרה כל כך קלאסי

איש חכם אמר פעם:

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    יש לי ידידה ואני פשוט ממש אוהב אותה.. יש לי מקרה מיוחד, אה לא מבינים זה שונה אצלנו והיא מיוחד ו

כתבתי את הנושא הזה בשביל שאוכל להעתיק את הלינק ולהדביק על ה 10 שרשורים האלו פה שבא לי לענות בדיוק את אותו הדבר

זה לא מקרה מיוחד, אם תשימו לב המקוםפ מלא בשרשורים (רובם אנונימים) על בנים עם בנות "מיוחדות", שאתם חולים להם על התחת מבלי לעשות שום דבר

זאת -לא בעייה מיוחדת- תעוררו ותסתכלו סביבכם, אתם תקועים במצב שבו תקועים מליוני בנים בכל העולם, תנו לעצמכם כאפה ותתעוררו

היא לא מיוחדת, אתם לא מיוחדים, המקרה לא מיוחד, וההרגשות שלכם לא מיוחדים, חבל לי להגיד, אבל אתה סתם עוד בן שדלוק על מישהי אין לו את הביצים לעשות עם זה משהו

ואני הייתי במצב הזה, מזמממממן, והייתי בו הרבהה זמן, והיתי בטוח שאף אחד לא מבין אותי

הבעייה לכם היא שאם לא יוזמים שום דבר מיני, אתם מפחדים לאבד אתה הידידות ואת ההרגשה הנחמדה שיש לכם, וככה אף פעם לא תגיעו למקום מיני איתה

ואני אחזור שוב מליון פעם אתם רוצים קשר רומנטי, זה חד משמעית קשר מיני, היא לא תתאהב בבחור שלא רוצה אותה מינית, לא משנה מה תגידו לעצמכם (יותר נכון מישהו שרוצה אותה ועושה עם הרצון הזה משהו)

ואתם לא יכולים לאהוב אותה בסוד כל הזמן, לא יעזור שום דבר באיזשהו שלב אתם חייבים להראות איכשהו את הרוצונות שלכם כלפייה, אם זה בזה שפשפוט תגידו לה "אני אוהב אוך" (לא מומלץ), אם זה בזה שפשוט תנסו לנשק אותה, או בזה שתבוא ותזמינו אוה לצאת
    אין פה קיצורי דרך, אם לא תיזמו, אף אחד לא יזום, ואם לא תיזמו אין מצב שתהיו בקשר רומנטי, אתם לא יכולים לרקוד מסביב למצב (ולבחורה) מבלי לעשות משהו, להגיד לכם את האמת זה די פתאטי. אתם לא מוכנים לעשות שום דבר עם האהבה הזאת שלכם... למה נראה לכם היא תחכה לכם אם אתם לא עושים כלום, אם היא נראת טוב וחמודה, ובאמת כל כך מדהימה כמו שאתם מספרים עליה, יבוא גבר אחר שכן יעשה איזשהו צעד, והיא תלך איתו, חד- משמעית, היא לא תחכה לכם!!! ולמה שתחכה לכם באמת...

זה לא בדיוק טיפ זה יותר כאפת התעוררות
    והיה עוד איש חכם שאמר פעם
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=562792

אין יותר מדי מה להגיד
    חלאס להיות חלש אופי ובישן ולפחד "שתהרוס את הידידות בינכם"
    תתחיל ליזום, בתחלס אתה מכיר אותה ואתה יודע בדיוק אך "לכבוש" אותה ומה לעשות
    ואם תנסה ולא יצא שום דבר, זה עדיף מזה שסתם תאכיל את עצמך סרטים ותתאהב בבחורה שלא תאהב אותך

בהצלחה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect