אהלן חברים, ניפגשתי אתמול עם anibeafrth מהפורום לסארג' בעזריאלי אז החלטתי לדווח לכם מה היה שם(זה היה סט ארוך אז אני ינסה לתמצת כמה שיותר).
אז כמו שאמרתי, הסתובבנו בעזריאלי וחיפשנו בנות עד שהוא סימן לי על איזה בחורה שנראת מצוין שעברה לידנו,
הלכתי לפתוח איתה שיחה (זה היה הסט הראשון שלי באותו יום), ניגשתי אליה וביקשתי ממנה לעצור בידיוק שהיא עמדה להיכנס לאיזה חנות בגדים, הרצתי את הפתיח שלי (זה היה סוג של נאג), התחלנו לדבר הצחקתי אותה קצת, אחרי 2 דקות שיחה בערך אמרתי לה שתבוא הצידה למקום שאפשר לדבר בלי לחסום את הדרך, היא נענתה בחיוב, הלכנו כמה מטרים והתחלנו לדבר ליד המעקה.
עשיתי לה קצת קולד רידינג (היא אמרה שצדקתי בכל מה שאמרתי), המשכתי לעניין אותה ואז היא שאלה אותי אם זה ניסיון להתחיל איתה, שאלתי אותה מה היא חושבת והיא אמרה שכן אז אמרתי לה שתזרום עם זה והמשכתי לדבר איתה, היא אמרה לי שיש לה חבר (*שיטסט ראשון) אז אמרתי לה שיש לי טונה במקרר היא צחקה ואז אמרתי לה שאני לא מעוניין לשמוע על הצרות שלה אחרי חמש דקות היכרות.
המשכתי כרגיל ואז היא אמרה לי שאני צעיר מדי בשבילה, שאלתי אותה בן כמה אני נראה לה והיא אמרה, או 17 או 18 או 21, אמרתי לה שאני בן 18 והיא אמרה לי שהיא בת 25 (היא שיקרה לי היא בת 23 משהו שהיא תספר לי אחרי זה - *שיטסט שני), אמרתי לה משפט בסגנון של "אני לא פועל ע"פ מוסכמות חברתיות" או משהו כזה והמשכתי כרגיל היא התחילה לצחוק מכל דבר שאמרתי ולשלוח הרבה IOI's, היא שאלה אותי מה אני עושה בקניון אז אמרתי לה שבאתי להתחיל עם בחורות יפות כמוה, היא לא האמינה לי אז כדי שתרד ממני אמרתי לה שבאתי לקנות בגדים ולא יכלתי לפספס את ההזדמנות של להכיר אותה, אחרי עוד כמה דקות שיחה היא אמרה לי שהיא רעבה, אז אמרתי לה בואי הולכים לאכול, היא אמרה יאללה והלכנו.
התחלנו ללכת למתחם אוכל, בדרך התלבטנו מה אנחנו הולכים לאכול, (אני מבחינתי לא רציתי להוציא הרבה כסף אז הצעתי שנשב באיזה בית קפה), היא התעקשה שנלך לאכול אוכל רציני אז בסוף הלכנו לשבת בקפה ג'ו, בדרך לקפה ג'ו היא אמרה לי שהיא ממש שמחה שהיא פגשה אותי ושבגלל שיש לי ביטחון ללכת להתחיל עם מישהי שיותר גדולה ממני בכמה שנים אז היא מזמינה אותי.
הגענו לקפה ג'ו, התיישבנו, הזמנו אוכל ושתייה, השתייה הגיעה אז כמובן שהרמתי כוס לחיים, היא צחקה, בזמן שחיכינו שהאוכל יגיע סיפרתי לה שאני יודע לקרוא בכף היד, היא אמרה שקראו לה כמה פעמים בכף יד אבל אף פעם לא צדקו (מזל שחקרתי קצת את הנושא לפני חודשיים שניסיתי לקרוא לכמה בחורות בכף יד ותמיד נתקעתי הפעם באתי מוכן), בגדול הרוטינה הזאת עובדת שאני מספר לה שיש שלושה קווים, קו הדימיון, קו החיים וקו האהבה, סיפרתי לה על קו הדימיון והחיים ואמרתי לה שאת קו האהבה אני יספר לה שנסיים לאכול, היא ממש התעקשה שאני יספר לה באותו רגע כי צדקתי במה שאמרתי לפני זה אבל לא הסכמתי. (בסוף שכחתי מזה לגמרי).
האוכל הגיע, התחלנו לאכול, דיברנו על מיליון דברים, סיפרתי לה כל מיני סיפורים התחלנו להכיר אחד את השני (דייט לכל דבר), בין היתר היא סיפרה לי שהיא עבדה עלי והיא בת 23 ולא בת 25, היא גם סיפרה לי שבאמת יש לה חבר ובזה היא לא עבדה עליי אבל הם כבר לא מדברים כמה ימים כי הם רבו, צחקתי איתה ואמרתי לה שזה מאוד משמח אותי לשמוע, אבל היא אמרה לי שהיא ממש אוהבת אותו והיא בחיים לא הרגישה ככה עם מישהו אז החלטתי בשלב הזה שאני לא הולך לגרום לה לבגוד בו, (גם רוב הסיכויים שלא שהייתי מצליח), סיימנו לאכול, אמרתי לה שאין סיכוי שהיא משלמת ואני משתתף איתה חצי חצי, היא ממש התעקשה לשלם אז השארתי טיפ, המשכנו להסתובב בקניון, באמת רציתי לקנות כמה בגדים אז אמרתי לה שתבוא איתי לh&m ותעזור לי לבחור, לא מצאנו שום דבר מעניין, יצאנו החוצה והיא אמרה לי שהיא צריכה ללכת, היא ביקשה את הפייסבוק שלי, נתנה לי חיבוק והביאה לי את הלחי שלה אז עשיתי לה עם האצבע כזה "לא" והצבעתי על הלחי שלי, אחרי זה היא הוסיפה אותי לפייסבוק וראיתי שבאמת יש לה חבר.
בסופו של דבר מהרגע שפתחתי את הסט עד הרגע שנפרדתי ממנה לשלום עברו בערך שעתיים, אחרי זה המשכנו להסתובב פתחתי עוד סט 1 וסגרתי פייסבוק.
תובנות:
1. עמדתי במטרה שהצבתי לעצמי לפני שיצאתי שהיא להשיג דייט על המקום (אין לי בעיה להשיג מספרים פשוט בד"כ אני לא מצליח להביא את הבנות החוצה אחרי שאני מתקשר אליהם זה למה היה חשוב לי להשיג דייט על המקום), בנוסף הבחורה גם שילמה עלי והייתה גדולה ממני
2. לצאת יותר לDayGame, אני כמעט ולא עשיתי DayGame בחודשים האחרונים לעומת התקופה שהתחלתי בתחום ועשיתי רק DayGame בתקופה האחרונה פתחתי סטים רק במועדונים, אני מופתע לגלות שDayGame הרבה יותר קל לי אחרי הניסיון שצברתי במועדונים.
3. זה פעם ראשונה שאני מתחיל עם מישהי יותר גדולה ממני, זו הייתה אמונה מגבילה שכל הזמן הייתה לי ועכשיו התגברתי עליה, הגיל לא משחק משחק.
מקווה שלמדתם משהו![]()

(זה היה סט ארוך אז אני ינסה לתמצת כמה שיותר).
ציטוט ההודעה