איך אני יכול לדעת אם ילדה היא שרמוטה אם היו לפני מלה שזינו אותה כאילו כל מיני עצות כלה שפת גוף משהו בסגנון=-O
איך אני יכול לדעת אם ילדה היא שרמוטה אם היו לפני מלה שזינו אותה כאילו כל מיני עצות כלה שפת גוף משהו בסגנון=-O
|
|
בעיקרון לא חושב שאפשר לדעת על דבר כזה כי כל בחורה זה שונה אצלה.
יכולה להיות אחת שתהיה איתך הכי פתוחה בעולם ותיתן לך לחשוב שהיא הכי שרמוטה בעולם אבל ברגע שתשים עליה יד היא תעיף לך סטירה ואתה לא תבין מאיפה הסטירה הזו נחתה עליך כי קודם היא היתה אתך הכי זורמת.
יש את השרמוטות עם "הכבוד" שבפעם הראשונה לא יכנסו אתך למיטה כי הם יגידו לך אני לא זונה או שישתמשו "בחבר" כתירוץ להזדיין(הקלף הכי טוב בשביל כאלה זה פשוט לשתות איתן אלכוהול ולזרום איתם כי אז מאבדים את השיקול דעת והיא לא תחשוב על זה שאין לה חבר או מה יגידו היא פשוט תזרום אתך.
שוב,אי אפשר לתאר את זה יותר טוב כי אתה בטח ילד ובגיל הזה אי אפשר לקבוע אם ילדה כזו או אחרת היא שרמוטה כי עדיין אכפת לה מה יגידו ומה יחשבו.
כשתגיע לגיל קצת יותר מתקדם לא תשאל שאלות כאלה אלא תבין שיש לנו יצרים ודחפים ובנות לא שונות מבנים והם רוצות את זה אפילו יותר אז אין בזה שום דבר פסול.
מתי אנשים יכניסו לראש שאין כזה דבר בחורה שרמוטה?
בחורה יכולה להזדיין כמה שבא לה ומתי שבא לה ועם מי שבא לה, היא לא צריכה לתת לכם דין וחשבון, כמו שאתם רוצים לזיין ולהנות כל הזמן הן רוצות באותו מידה.
The Pod