אם כן בבקשה להגיב
כי זה מרגיש לי כאילו אחרי חודש + - שלא הייתי פה כל הקהילה השתנתה.
ההוויה פה נהפכה לתחושת זרות
אם כן בבקשה להגיב
כי זה מרגיש לי כאילו אחרי חודש + - שלא הייתי פה כל הקהילה השתנתה.
ההוויה פה נהפכה לתחושת זרות
נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 06-01-2012 בשעה 20:22.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
איך אפשר לשכוח אותך אחרי כל החתימות המגניבות שאתה שם
הרבה וותיקים עזבו כמו סוניקס, דה נאטס, XAN , טיילר..
קרא חוקי חתימות
יו..
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch
תכל'ס, כל עוד אין פה מספיק רציניים - זה לא פורום של רציניים. ואז גם אחרוני הרציניים עוזבים ונשארים רק המתחילים.
כל התהליך חוזר על עצמו כשהמתחילים הופכים גם הם לרציניים.
נ.ב: אין לי מושג מה אני עדיין עושה פה(בלי כוונה להעליב או להתנשא על אף אחד כמובן).
יש פה סך הכל איזה חמישה חבר'ה שיכולים באמת לתרום לפורום, כל השאר שואלים שאלות.
נשאלת השאלה שלי: מי יעזור לי?! - יש לי עוד המון המון המון מה ללמוד ולהתקדם!!!
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 07-01-2012 בשעה 20:09.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
Mario- תראה, בענייני הפיקאפ אין מצב שאני יוכל לעזור לך..עם כל הכבוד לא נראה לי ש"סתם" ככה קיבלת את התפקיד לנהל את הפורום..אני בטוח שיש לך ניסיון גבוהה בתחוםאז בזה אני מצטער, אני לא יוכל לעזור.
אבל בגלל שאני בן 20, ומן הסתם עברתי קצת יותר ממך בחיים, אני מאמין (מבלי לנסות להתנשאות מעלייך חס וחלילה, הכל חברי) שאני יכול לעזור לך בתחומים חברתיים, לקרוא אנשים לפי התגובות שלהם ולפי שפת הגוף שלהם, וחוץ מזה שהחיים בעצמם הם הבצפר הכי גדול בעולם. כל שנייה ודקה שאנחנו חיים אנחנו למדים. גם בשנייה הזאת ספציפית שאני כותב את זה עכשיו, אני לומד
.
בקשר לנושא, אני לא מכיר אותך נשמה..אבל נשמח להכיר כי אני רואה שהרבה אנשים רוכשים לך כבוד אז..אהלן![]()
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 07-01-2012 בשעה 21:39.