קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא יודע למה אבל אני מרגיש צורך לפרסם את זה
    על ידי -David- בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-01-2007, 17:30
  2. אני מושעה ולא יודע למה..
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 23:17
  3. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 22:45
  4. אני רוצה לקנות MP3 אבל אני לא מבינה ולא רוצה לקנות דפוק
    על ידי יעל בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 19:59
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 20:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כולכם חפרנים מפגרים ולא יודע מה, אבל אני ימצא סיבה לא להקשיב לכם!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל כולכם חפרנים מפגרים ולא יודע מה, אבל אני ימצא סיבה לא להקשיב לכם!

מאבד עניין בכל דבר!
    לא לפני הרבה זמן המפקד שלי אמר לי את זה ונתן דוגמאות, והתחלתי להיסתכל על השנה-שנתיים האחרונים שלי ושמתי לב שהוא צודק.
    אני מאבד עניין מאוד מהר. במיוחד באנשים! שמתי לב שאני ממש לא חברותי כמו שהייתי פעם, ולא אכפת לי מכלום או מאף אחד. וזה דאיי מציק.
    אני רוצה לעשות שינוי אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. ניסיתי בדברים פשוטים כמו לדבר עם אנשים אפילו אם כבר הגעתי לשלב בשיחה שזה לא מעניין אותי
    אבל אני בכל זאת מרגיש שאני מקרין את סוג האנרגיה הזאת כלפיי אנשים-שהם לא מעניינים אותי.. לרוב מה שקורה בשלב הזה הוא שאני מרגיש שהבן אדם
    שמדבר איתי הוא מטומטם בעקבות מה שהוא אומר באותו רגע, או משקר לי או כל דבר דומה ואני פשוט לרוב קוטע את השיחה ואומר "לא מעניין" ואף יכול להיסתובב וללכת.
    זה גם מפריע לי בהספק הכרויות חדשות. חשבתי על כמה סיבות למה זה קורה לי והנה שניים מהם:
    1) אני לומד פסיכולוגיה בזמני החופשי בעיקר מתרכז בניתוח אנשים וסוגי האופי שלהם, ובמהלך השיחה מבלי לשלוט בזה אני פשוט "מנתח" אותם ורואה שזה בן אדם שלא
    מעניין אותי ושחוץ משיחת חולין קטנה אין בו טעם.
    2) מרוב כמות האנשים שאני מכיר ביום יום אני לא מוצא שום דבר מיוחד וייחודי, ופה אני כבר מדבר על בנות.. היו לי כבר 2 בנות זוג רצניות ושכבתי עם מספר דאיי גדול של בנות ואין
    לי כוח למשהו באנאלי. בא לי משהו ייחודי ואני לא מוצא..

גם בכללי לא מוצא התרגשויות בחיים, אין לי כוח לסיים דברים עד הסוף כי אני פשוט מאבד עניין(עכשיו איבדתי עניין בלכתוב את בפוסט הזה!!!!)..
    קיצר איזה צעדים לדעתכם אני יכול לנקוט כדי לשפר את זה?

תודה על העזרה =]

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מהו הדבר האחרון שעניין אותך ושהתחלת וסיימת אותו מן ההתחלה ועד הסוף?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא זוכר
    וישבתי על זה דקה או שתיים לפני שעניתי.
    פעם(לפני כמה שנים) מאוד אהבתי לגלות איך למשוך אליי אנשים ולקבל את מבוקשי. שזה דאיי כבר לא בעיה, במיוחד כשלרוב אני לא דורש גם הרבה. נהנתי מאוד מהתהליך הזה שאתה מגלה איך הבעות שונות של פנים וטון שונה וסדר מילים ועוד יכולים להביא לתוצאה שונה..
    אממ... סמים? אבל לא הייתי אומר שזה כזה דבר מעניין, ניסיתי, ראיתי איך זה מרגיש, זהו, לא מעניין יותר.. ולא משהו כבד מדי שלא תחשבו שאני מסומם
    נערך לאחרונה על ידי JustJey; 11-01-2012 בשעה 00:44.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וישבתי על זה דקה או שתיים לפני שעניתי.
    לשבת דקה או שתיים ולחשוב לפני שאתה מאבד עניין יכול להיות תרגיל מאוד פרקטי ויעיל עבורך גם בדברים אחרים כמו שיחות עם מכריך או כל דבר אחר. תשתדל לעשות את זה יותר.

פעם(לפני כמה שנים) מאוד אהבתי לגלות איך למשוך אליי אנשים ולקבל את מבוקשי.
    למה?
    מה זה מקנה לך בדיוק?
    מה ההבדל בין לדעת את זה ללא לדעת את זה?
    מהו היעד הסופי שעמד לנגד עיניך באותה תקופה שזה עניין אותך כלכך?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-01-2012 בשעה 00:59.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ

היעד הסופי היה לשליטה טובה יותר באנשים הסובבים אותי.
    ועם חבריי לא משעמם לי למשהו...
    אולי אני צריך לגלות איך לגרום לאנשים בזמן שיחה לדבר על נושאים שמעניינים אותי?.. למרות שזה כבר אמור להיות באופי, לא נראה לי שאני יצליח לדבר על משחקים לדוגמא עם מישהו שלא נגע במחשב... קיצור לא יודע
    נראה לי אני צריך לשפר את התקשורת הבין אישית שלי יותר איכשהו
    בדוק אתה מכיר כמה אתרים בנושא שאני מאוד יהנה לקרוא, מה יש לך להציע?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מספר דרכים שיש באפשרותי להציע לך:

1. ישנה שיטה כלשהי שמצויינת במקורות מידע אלו ואחרים אשר מטרתה היא לייצר "עניין מלכותי" בדבר-מה לא מעניין, זאת ע"י דמיון אבסורדי ומופרך. למשל, אם חבר שלך מדבר איתך על המבחן בהיסטוריה תשתמש בדמיון שלך באותם רגעים ותריץ לעצמך מחשבות מהסוגים האלה:

"אם אני אקבל 100 במבחן בהיסטוריה, המורה יהיה מרוצה מאוד, כל הכיתה תפרגן לי, כל הבנות יואהבו אותי וירצו להיות חברות שלי, אני אתחתן לפני כולם, אהפוך להיסטוריון נודע, אהיה גם מורה להיסטוריה בבית ספר ואשנה את צורת הלימוד המשעממת של משרד החינוך!!!
    זהו אני מקבל 100 במבחן הקרוב!".

וכן, הצחוק והשעשוע מכל העניין זה החלק החשוב שתורם לך למעשה.

2. הדרך השנייה שמתקשרת מאוד לראשונה היא לייצר קשר אסוציאטיבי בין נושא שלא מעניין אותך לנושא שכן מעניין אותך, גם הקשר הזה יכול להיות אבסורדי ומופרך במידה כלשהי. למשל:

* ההורים שלך מדברים איתך על אירוע משפחתי משעמם.
    קשר אותו ל: "האירוע מתקיים במקום רחוק שלא הייתי בו בעבר, ייתכן שיש שם בחורות מדהימות שאני יכול להכיר, אני מתכוון להתחיל איתן במידה ואראה אותן!".

* אם אתה נפגש עם חברים ומשעמם לך בעת המפגש,
    קשר את המפגש לדבר הבא שכן מעניין אותך: "אולי משעמם לי עכשיו, ועל זה בדיוק פתחתי פוסט באימון אישי, במטרה להעלים את השעמום ולהתחיל לגלות עניין במפגשים חברתיים או באנשים שאני פוגש וזה מה שאעשה, יאלה בוא נקפיץ את החבר'ה" ופשוט תעשה את זה.

בהתחלה זה ירגיש לך מלכותי ולא אמיתי וזה גם יהיה מעט קשה, תמשיך לבצע חשיבה שכזאת במשך תקופה קצרה ואתה תראה איך שעם הזמן היא הופכת להרגל קל, טבעי ומועיל (גם מאוד מצחיק).

3. תמצא נושאים ותחביבים שמעניינים אותך ותעמיק בהם.
    אתה יודע, ישנו משפט פשוט שאומר "מה שלא מעניין אותך אל תתעסק בו" אז למה לא לפעול על-פיו וזהו?
    תתחיל למצוא לעצמך לפחות שלושה תחביבים שמעניינים אותך ותתחיל לעסוק בהם וגם לדבר עליהם עם החברים שלך, זה כלכך פשוט ומתבקש.

הנה הצעות כלליות שלרוב מדברות לכל אחד שכדאי לך לבדוק:

* כושר, גם כיף וגם בריא ומכניס עניין לחיים.
    * חקירת תחום ההתפתחות האישית, כמו שאנחנו עושים כאן בפורום (אם אתה רוצה מקורות אשמח לתת לך).
    * קריאת ספרים אבל כאלה שמדברים אליך, אתה צריך לבדוק מה מדבר אליך מהז'אנרים השונים (אגב, לא בהכרח רומנים או מתח או פנטזיה, אפשר גם מדע או פסיכולוגיה).
    *לתרגל ולפתח את עצמך בפאן החברתי: להתחיל עם בנות פעמיים בשבוע, להציב מטרות בקשרים שלך ולהשיג אותן, לקרוא על שיטות תקשורת מסויימות ולנסות לבצען.. זה גם כיף מאוד.
    * צפה בסרטים שמדברים אליך ומחדירים בך מוטיבציה.

בקשר לסעיף זה יהיה ראוי לציין את כלל 10,000 השעות. הכלל הזה אומר שאם תקדיש עשר אלף שעות לתחום מסויים, כנראה שאתה תהיה מקצוען בו ברמה עולמית, אז למה שלא תבחר לעצמך תחביב בשאיפה להקדיש למענו עשר אלף שעות ולהתמקצע בו? זה מאתגר..

4. כהמשך לסעיף הקודם, עקרון חשוב מאוד זה למצוא מעגל חברתי אשר מתעניין באותם הדברים שאתה מתעניין בהם ושיש לו את אותם התחביבים שיש לך. תתחיל למצוא לעצמך אנשים היותר דומים לך בראש ובאורח החיים, אינטרנט מאוד יכול לעזור לך בעניין זה.

5. ספציפית לגבי חוסר העניין שלך באחרים, שיטת ההקשרים האסוציאטיביים (סעיף 2) יכולה מאוד לעזור לך בעניין וגם להכניס המון הומור ושעשוע בשיחות שלך עם החברים, תנסה אותה.

6. תחדד את יכולת שינוי נושאי השיחה שלך.
    זה הולך ככה: אתה מתחיל שיחה -> במשך שתיים-חמש דקות אתה מאזין לנושא המשעמם של שותפך לשיח -> לאחר מכן משנה נושא שיחה באופן טבעי (אפשר ע"י קשר אסוציאטיבי).

לדוגמה: אתה מתעניין במשחקי מחשב והחבר שלך מתעניין בבנות ומכוניות.
    חבר - "שמע התקנתי מערכת סראונד באוטו והיא כלכך מגניבה!!".
    אתה - זורם עם החבר שלך ומדבר על הנושא שלו מספר דקות.
    החבר - "אני מת שחברה שלי תשב באוטו ותראה את המערכת!".
    אתה - "אם כבר לשבת, תגיד לי, כמה שעות ביום אתה יושב מול המחשב? וכמה מהשעות האלה אתה מקדיש למשחקי מחשב?".
    * בשלב זה, אם הפגנת מספיק עניין בנושא שמעניין את חבר שלך, הוא ירגיש (יכול להיות שבאופן לא מודע) מחוייבות להפגין עניין בנושא שיחה שלך.

רק מה שחשוב זה להציג את התועלת של הדרך הזאת, תחילה יש להשתעמם בנושאים של שותפך לשיח ולאחר מספר דקות לשנות באופן טבעי את נושא השיחה וכך הסיכוי שהבחור יזרום איתך יהיו גדולים יותר.

לגבי מקורות המידע, אם אתה לא מפגין עניין רב בתקשורת בין-אישית או במודעות עצמית אני לא חושב שיש טעם שתקרא עוד מידע..
    הסיכוי שתצליח לבצע את כל מה שאתה קורא הוא נמוך ויחד עם זאת מציף את המוח ונועל אותו פחות או יותר מלקבל דברים נכונים מהחיים.
    אם אתה מתעניין בהתפתחות אישית, זה כבר משהו אחר, אילו נושאים מדברים אליך יותר?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect