קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] במהלך הפירמוט
    על ידי m0she2 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 22:57
  2. [בעיה] המחשב נתקע במהלך עלייתו.
    על ידי babilan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-10-2008, 00:38
  3. [בעיה] במהלך המשחק
    על ידי isragala בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-05-2008, 20:55
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-02-2007, 13:19
  5. [בעיה] במהלך התקנת Alcohol 120%
    על ידי Itshak בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-08-2006, 13:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

בעיה שנוצרת במהלך הסט

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל בעיה שנוצרת במהלך הסט

שלשום יום שישי , הייתי במועדון התחממתי על כמה בחורות אפילו סגרתי מספר .. חזרתי לשבת עם חברים שלי בשולחן , מסתבר שכבר היו איתם שלושה בחורות ( אחת מהן ידידה של החבר עוד מלפני כן ) בקיצור סמנתי מטרה את הבחורה היפה מביניהן HB9 התחלתי להיות דומיננטי עשיתי DLV כמובן שהתעסקתי איתה פחות בהתחלה על מנת ליצור את הרגש של " איך זה יכול להיות שדווקא אליי הוא פחות מתייחס " היא הרי רגילה לכל היחס ( מה שחברים שלי עשו ברוב חובבנותם ) בכל מקרה סימני IOI ( כמו לשתות לי מהכוס ) החלו לבוא ועברתי לשבת לידה .. כאן התחילה הבעיה , אני דוגל בשיטה של C&F הרבה פעמים היא מאוד טובה , אך בפעמים מסוימות כמו זו , היא פשוט תוקעת אותי .
    היא פשוט באה ואמרה לי " אני לא אוהבת שמשחקים איתי משחקים " מה שמהר מאוד זיהיתי כshittest אך בכל זאת IOI הפסיקו לבוא והיא הפכה לקרירה וקשה.. לא וויתרתי בקלות כמובן שהייתי עקשן אך בסופו של דבר לא הצלחתי לסגור , אני חייב לציין שהייתי מאוד עוקצני וחצוף אולי קצת יותר מדי , ובאיזשהו שלב אני מגיע למצב שקשה לי לחזור להיות רך יותר והמינון של העוקצנות גדול מדי , האם נתקלתם בבעיה דומה ? איזה פתרונות תוכלו לתת לי ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

מה הבעיה ללחוש לה באוזן בספונטניות:"טוב דיי לצחוקים, אני רוצה להכיר אותך טוב יותר..."
    וזה אחרי IOI שהיא נתנה לך ולא אחרי שהיא כבר הפסיקה את ההתעניינות שלה בגלל שלא הראת עניין.
    בקיצור OVER GAMING
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

חחחחח יותר מדי פעמים קרה לי, בגלל שזה כיף אתה פשוט מתחיל להתמכר ושוכח הכל.
    צמה אפשר לעשות ? להפסיק עם זה, פשוט תהיה מודע לזה בסט ותפסיק.
    צלי זה קרה כמה פעמים והתגובה הכי פשוטה זה פשוט ״תפסיק עם זה זה מעליב״ ואז אני מפסיק ומנסה להציל את המצב שהרסתי למרות שהיה תחת שליטתי מזמן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

עכשיו כשאני קורא את ההודעה שלי מהצד.. ועם העזרה של התגובות שלכם.. אני מבין שבעצם נתקעתי על השלב של הפיתוי.. במקום להראות סימני עניין גם מצידי ולעבור לנוחות..תודה !

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

התכוונת לשלב של המשיכה... לא שאני מתקטנן פה על שמות אבל פיתוי זה החלק שאתם כבר באינטימיות...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

תתחיל להיות יותר ישיר.
    אגב, אין בעיה להיות ישיר ולהיות קוקיפאני בו זמנית. ככה שאם כיף לך בקוקיפאני, תמשיך עם זה, רק תעבוד על הישירות.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

זה דווקא השלב, שאם כן שמת לב שיצרת משיכה, תבודד!!
    "יודעת מה, אני חושב שפגעתי בך ואני רוצה לתקן את זה. בואי יש לי משהו להראות לך...."

הבעיה (גם שלי) זה כאשר היא אומרת משהו כזה ואני רואה שאין שום IOI באופק. אני לא יודע איך אני יוצר משיכה מהמצב הזה.
    יש לכם פתרון?
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    התכוונת לשלב של המשיכה... לא שאני מתקטנן פה על שמות אבל פיתוי זה החלק שאתם כבר באינטימיות...
    כן משיכה כמובן.. טעות

אני דוגל כרגע במיסטרי מתוד.. מה שבעיקרון דוגל בפתיח עקיף , ופחות בישיר.. אני לא רואה איך אפשר לשלב פתיח ישיר במיסטרי מתוד כי זה די סותר ...ואם כן איך ?

ולשאלתך firya אם לא קיבלת שום ioi אז הגיים לא היה מספיק טוב מלכתחילה אבל אני אשמח לראות עוד תשובות לשאלה שלך כי זה מסקרן גם אותי מה אפשר לעשות במצב כזה..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

עזבו אותכם שלבים לשנייה....
    היית רק עוקצני... זה משעשע אבל זה נמאס... לא היית מעניין, לא דיברתם על שום דבר ולא יצרת שום חיבור אפילו מינימלי ביניכם, היא התעניינה קצת ואז אחרי שניסתה לדבר איתך קצת פתאום הבינה שאין בך שום דבר מעניין, אר עקיצות
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect