קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] הגיבור שלכם מ Fable:The Lost Chapters
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 07-08-2008, 18:07
  2. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  3. [דיון]התמונות שלכם מפייבל
    על ידי Ansem בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:38
  4. [דיון] אדריאנו החלוץ הכי טוב בעולם?
    על ידי British_Bloke בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:59
  5. דיון סמאקדאון 1/9/05
    על ידי Dave Grohl בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 20:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[דיון]אגו ?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ברירת מחדל [דיון]אגו ?

איך האגו הגברי משפיע עליכם כשאתם מתחילים עם בחורה ?

דוגמה, הכרתם בחורה החלפתם פייסבוק, תוסיפו אותה או תחכו שתוסיף אתכם ?

זה ישמע מצחיק לכמה אנשים אבל אני אישית בעל אגו מנופח ובעל ״עקרונות״ מפגרים מאוד ואני עובד על זה.
    לדוגמה אני לא מוסיף לפייסבוק אנשים, אם בחורה אומרת לי נדבר מחר אני יחכה שהיא תתקשר ואני לא אתקשר אליה, ועוד מלא דוגמאות שעדיף שלא יהיו לי אבל ככה אני.

יש לכם את ההעניין של האגו הגברי ? איך אתם מתמודדים/ לא מתמודדים איתו ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

יש לי את העניין הזה עם בנות מסויימות מאוד, ואני לפעמים נותן לו מקום ולפעמים לא.
    הרעיון הוא לשים לב מתי אתה נהיה קטנוני ומתי לא. מתי זה משרת את האינטרסים שלך ומתי הפוך.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בדיוק כמו זה שמעליי אמר..לכולנו יש אגו, ככה זה גברים.
    השאלה היא אם אתה מודע לאגו שלך ואתה מודע למצבים שאתה מגזים מידי עם האגו ומתי אני יודע להרפות ולהיות יותר רך..זה קשה לעשות את זה..אבל אני מאמין שאם אני מסוגל, כולם יכולים.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

פרנציפ זה דבר שסתם מונע ממכם להתקדם, בכל תחום (לפחות לדעתי)
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בדיוק כמו זה שמעליי אמר..לכולנו יש אגו, ככה זה גברים.
    השאלה היא אם אתה מודע לאגו שלך ואתה מודע למצבים שאתה מגזים מידי עם האגו ומתי אני יודע להרפות ולהיות יותר רך..זה קשה לעשות את זה..אבל אני מאמין שאם אני מסוגל, כולם יכולים.
    מתי זה מוגזם מדי ?
    יש לי כמה דוגמאות.
    הכרתי בחורה לפני חודש בערך, הצטלמנו הוסיפה אותי לפייסבוק, באותו יום אמרנו שנדבר, לא שלחה הודעה וככה גם אני.
    הכרתי ילדה, מאוד מגניבה, שרציתי אותה בתור ידידה (יש לה חבר), הוסיפה אותי לפייסבוק, קיבלתי ממנה סימני התעניינות קטנים והחלטתי לפתוח איתה בדיבור (שוב, בתור ידיד ותו לא), שמתי לב שכל פעם שפתחתי בשיחה היא דיברה איתי, אבל היא לא פתחה איתי שיחה אף פעם, וכבר לא דיברתי איתה יומיים שלוש.
    עוד בחורה, החליטה שכיף לה לדבר איתי, פתחה איתי בשיחות, התקשרה אליי, הייתה כמעט עלוקה, ולא היה אכפת לי, זה הפסיק פתאום, אז פתחתי בשיחה, ואחרי כמה דקות היא הייתה צריכה ללכת ואמרה שנדבר מאוחר יותר, לא פתחה בשיחה וגם אני.

אין לי מושג, באיזה מקרה לפי דעתך זה מוגזם ובאיזה זה לא מוגזם.

בסופו של דבר עומדת מולי דמות של עלוקה, ולא בא לי שזאת תהיה הדמות שלי כשאנשים יחשבו עליי, השאלה היא אם זה נכון.
    נערך לאחרונה על ידי Peace; 16-01-2012 בשעה 16:58.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    מתי זה מוגזם מדי ?
    יש לי כמה דוגמאות.
    הכרתי בחורה לפני חודש בערך, הצטלמנו הוסיפה אותי לפייסבוק, באותו יום אמרנו שנדבר, לא שלחה הודעה וככה גם אני.
    הכרתי ילדה, מאוד מגניבה, שרציתי אותה בתור ידידה (יש לה חבר), הוסיפה אותי לפייסבוק, קיבלתי ממנה סימני התעניינות קטנים והחלטתי לפתוח איתה בדיבור (שוב, בתור ידיד ותו לא), שמתי לב שכל פעם שפתחתי בשיחה היא דיברה איתי, אבל היא לא פתחה איתי שיחה אף פעם, וכבר לא דיברתי איתה יומיים שלוש.
    עוד בחורה, החליטה שכיף לה לדבר איתי, פתחה איתי בשיחות, התקשרה אליי, הייתה כמעט עלוקה, ולא היה אכפת לי, זה הפסיק פתאום, אז פתחתי בשיחה, ואחרי כמה דקות היא הייתה צריכה ללכת ואמרה שנדבר מאוחר יותר, לא פתחה בשיחה וגם אני.

אין לי מושג, באיזה מקרה לפי דעתך זה מוגזם ובאיזה זה לא מוגזם.

בסופו של דבר עומדת מולי דמות של עלוקה, ולא בא לי שזאת תהיה הדמות שלי כשאנשים יחשבו עליי, השאלה היא אם זה נכון.
    סיפור חיי.
    העולם הזין הזה, או שיש מצב שאתה חושב לעצמך "טוב אני עוזב ת'אגו מה אני ילד קטן" ושולח לה הודעות ואז בסוף אתה מתחיל לחשוב שהיא תחשוב שאתה דלוק עליה רצח ואתה עלוקה.

או שיש מצב שאתה משחק אותה גבר ואומר לעצמך "אני ישחק אותה שאני לא זוכר אותה ואז שהיא תשלח הודעה אני ידבר איתה בסבבה" ואז היא לא שולחת הודעה ואחרי 3-4 ימים כבר מביך לשלוח הודעה "אז מה קורה?"
    אבל איכשהו אפשר לצאת מהמצב הזה במידה ובאמת היה חיבור טוב.

או שיש מצב שאתה גם משחק בו מאצ'ו ולא שולח הודעה, אבל מסתבר שהבחורה גם לא פראיירית וכנראה גם שכחה/לא רוצה לשלוח ראשונה ואז שניכם אכלתם אותה, כי אחרי חודש שלא דיברתם כבר הסיכוי לדיבור זורם ולקשר טוב הוא קטן.

3 המקרים האלה היו לי, וזה כזה חרא שזה לא יאומן.
    מצד אחד אתה לא רוצה לצאת נואש ולשלוח הודעות, מצד שני אתה לא רוצה לצאת "קר ויבש" ושהיא תחשוב שאתה לא רוצה אותה והיא סתם מתעלקת עליך.

מה שכן, מישהי שהיה לי קטע איתה אמרה לי פעם שהייתי בנוי על אגו ב100% כמו מטומטם, שכל פעם שהיא שולחת הודעה היא מרגישה כמו עלוקה כי כשאתה בקשר עם מישהי , ובמשך שבוע רק היא פותחת שיחות זה מראה על משהו.

ותכלס היא צודקת, ואני עובד על מחיקת העקרונות הדפוקים שיש לי ואני רוצה למחוק את כל האגו שיש לי.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

לא נעים לשמוע דבר כזה אני מתאר לעצמי.
    אצלי הבעיה היא שאני הושפעתי מהסביבה, אני חי בסביבה (משפחה, חברים) שאצלנו הכבוד של הגבר הוא מעל הכל, הגבר הוא מחליט על כל דבר בבית (לא אני לא ערבי) וכמה שחשבתי שאני לא כזה, כשאני חושב על זה, קיבלתי הרבה מהשטויות האלה.

הבעיה היא גם שבגלל שזאת הסביבה שלי, אני לא יודע איך אני צריך להתנהג, לדוגמה מהמקרים שלמעלה, איפה אני פועל לא נכון ואיפה אני לא פועל.

אגב, עוד 2 מקרים.
    הבחורה תמיד יצרה איתי קשר, אנחנו מדברים בעיקר בהודעות ותמיד היא זאת ששלחה לי הודעה, ובזמן האחרון היא הפסיקה אז פעם אחת גם אני שלחתי לה הודעה וזהו.
    הקטע, שאתמול היא שלחה הודעה כאילו כלום לא קרה (זה לא המקרה היחיד), זאת אומרת שבמקום להיות מלא באגו ולא לשלוח לה הודעה, היא הייתה יכולה להעביר לי את הזמן קצת כששיעמם לי.

עוד בחורה שדיברתי איתה בפלאפון ובהודעות, במשך כמעט חודש, תמיד היא פתחה שיחה, והכל היה יפה, אני זרמתי דיברתי איתה וזה.
    עד שפעם אחת היא החליטה להגיד לי דבר כזה "תגיד, אני מציקה לך או משהו ?" "לא, למה ?" "כי אני זאת שתמיד פותחת בשיחה, תמיד מתקשרת ורוצה לפגוש אותך ותמיד שולחת הודעות בפייסבוק"

בסוף אני יאבד את כולן נשבע לכם חחחחחחחחחח

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

תפסיקו לזיין את השכל כבר ולתת מקרים פרטיים (כמעט הצלחתם לעצבן אותי)
    מה זה לעזעזאל משנה מי פותח ת'שיחה? העיקר שאתם מדברים. זה לא מוריד מערכך אם אתה זה שמתחיל את השיחה, להפך זה מראה שאתה גבר ובאלך לדבר איתה אז אתה שולח הודעה כי זה מה שאתה רוצה לעשות. והיא תענה כי ככה החלטת שיהיה.
    חוץ מזה, שאתם יוצאים אתם לא מצפים שבחורות יפתחו אותכם נכון? אז באותו אופן הם גם לא ישלחו לכם הודעה כל הזמן. אני מאמין שבהתחלה הגבר צריך לעשות הכל, לשלוח הודעות ליזום והכל, וככה יש לבחורה מה להפסיד, והיא תרצה לשמור את זה אצלה והיא תתחיל לשלוח הודעות גם היא. לי זה קרה עם כמה בנות, לא יודע מה איתכם.

תצאו מהקופסה של המחשבה הצרה שלכם על מקרים ספציפיים שלא משקפים שום דבר, ותתחילו להתנהג כמו גברים שלא אכפת להם כל כך לגביי מוסכמות חברתיות בפייסבוק או בכל מקום אחר.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

אגו זה מהמחסומים היותר גדולים לבן אדם לדעתי.
    במקום לחשוב חכם, אתה חושב מהזין.
    צריך ללמוד להפטר מזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect